8 talenten én Niels Destadsbader in eerste studioshow van 'Belgium's Got Talent'

donderdag 31 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vanaf vrijdag 1 november breekt een nieuw stadium aan in 'Belgium's Got Talent': de grote studioshows. Daarin zullen maar liefst 48 talenten terugkeren om te bewijzen wat ze waard zijn.

Ook Niels Destadsbader zit terug op zijn vertrouwde jurystoel. Samen met An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty zal hij aartsmoeilijke knopen moeten doorhakken, want slechts 12 acts kunnen doorstoten naar de finale. De jury duidt aan het einde van elke show alvast zijn finalist aan, de kijkers thuis bepalen de andere. Zij kunnen steeds tot middernacht stemmen op hun favoriete act via een sms naar 6677 of gratis via vtm.be. Het resultaat van de voting wordt steeds aan het begin van de volgende show bekendgemaakt.


De vrolijke meiden van Rebels in Ropes (12-19 – Schoten) trappen de eerste studioshow op gang met hun springkoorden. Touwtjespringen kan iedereen, maar bij ropeskipping moeten coördinatie en timing perfect zitten. En zoals Jens Dendoncker tijdens de audities al aanhaalde: iedereen ziet wanneer het misgaat. 'Het is een momentopname, je krijgt maar één kans', weten de meisjes. Hebben ze de touwtjes stevig in handen? 'Vanavond beatbox ik de boel aan flarden', kondigt mondmuzikant Uruz (33 – Kalmthout) aan. Dan verklaarde zich tijdens de audities al openlijk grote fan, maar wat vindt beatboxliefhebber Niels van Uruz’ stemkunsten?

Stoer en schattig tegelijk, dat is Ella Kasumovic (7 – Holsbeek). Met haar ‘ippop’-moves stal ze niet alleen alle harten in Vlaanderen, maar ook dat van An, die haar Golden Buzzer aan het ‘brokje energie’ schonk. De piepkleine Ella staat vrijdag op het immense podium van de AED Studio’s voor een old school feestje. Turnclub Athena (11-27 – Destelbergen) stak acrogym in een nieuw jasje en werd daarvoor beloond met een Golden Buzzer van de kijkers. Ook dit keer willen de turners het publiek omverblazen, niet alleen met hun acrostunts, maar ook met hun verhaal, dat een actuele boodschap heeft.

Lisa Andreina (21 –  Opoeteren) heeft een aangrijpend nummer geschreven, een eerbetoon aan haar pas overleden oma. 'Alles wat ik zing, komt recht uit mijn hart', zegt ze. Kan ze vrijdag haar emoties de baas wanneer ze het nummer voor de allereerste keer voor publiek zingt? Rens Van Puyvelde (12 – Sinaai) is de jongste goochelaar in de hele geschiedenis van 'Belgium’s Got Talent'. Met een scherpe tong, een vingervlugheid om ‘u’ tegen te zeggen en slechts 52 kaarten hoopt hij de kijkers, de jury en ook ‘goochelhater’ Stan voor zijn kar te spannen.

De happy vibes van hiphopgroep Rebounce (12-31 – Gent) zijn vrijdag ook van de partij. Hun nieuwe act is kleurrijk, divers en onvoorspelbaar, zeggen ze zelf. 'We willen ervoor zorgen dat de kijkers hetzelfde gelukkige gevoel krijgen dat wij hebben als we dansen'. De avond wordt in ‘stijl’ afgesloten met FCKabul (30-34 – Genk). 'Wij hebben 'Belgium's Got Talent' nu al gewonnen', zeggen de mannen, nadat hun opvallende auditie viraal ging en ze massa’s aanvragen kregen om op 'vettige feestjes' op te treden. Na hun auditienummer Poepe gaan ze nu het dak eraf knallen met… Ballen. Kunnen de dolle drieling en hun toetsenman verder feesten in de finale?

'Belgium's Got Talent', vrijdag 1 november om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers