Oorlogje spelen tijdens het 'Mega Toby'-weekend op Ketnet

vrijdag 5 februari 2010

Het weekend van 6 en 7 februari staat Ketnet helemaal in teken van 'Mega Toby'. Zaterdag en zondag zendt Ketnet een 'Mega Toby-Special' uit waarin Toby samen met de rest van het dorp oorlogje speelt, maar al gauw in een echte strijd verzeild raakt. Zaterdag komt acteur Louis Talpe naar de Ketnet-studio en vragen de wrappers hem uit over zijn avonturen als 'Mega Toby' en testen ze of hij een goede soldaat zou zijn.

'Mega Toby-Special'

In een spannende 'Mega Toby-Special' is te zien hoe Migrain samen met Toby en de rest van het dorp oorlogje speelt op het militaire domein. Er is slechts een deel van het militaire domein toegankelijk voor dit oorlogsspel, want op het domein staat een levensbelangrijke supercomputer die in geval van echte oorlog het hele land kan overnemen en besturen. Migrain stelt Mieke aan om de computer te bewaken. Maar wanneer Mieke twee boeven betrapt, wordt ze meegenomen als gijzelaar. De hoogste tijd voor Mega Toby om in actie te schieten.
 
Louis Talpe in de wrap

Louis Talpe gaat zaterdag op bezoek bij de wrappers. De wrappers testen of Louis net als Mega Toby in een oorlog zou overleven. Samen met twee 'Mega Toby'-fans moet Louis laten zien of hij zich als een echte soldaat kan camoufleren, een eitje in een gamel kan bakken en kan overleven in het heetst van de strijd.

'Mega Toby-Special', zaterdag 6 februari om 17.45 uur op Ketnet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers