Nieuw seizoen 'Vermist' start bij 'De Ideale Wereld'

woensdag 3 februari 2016

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Vermist' betekent de eenmalige terugkeer van enkele bekende gezichten naar de oude stal. Niemand minder dan Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer van 'De Ideale Wereld' spelen een gastrol in 'Vermist'.

Om het de heren niet te moeilijk te maken, mogen ze gewoon zichzelf spelen in de fictiereeks. Tijdens een uitzending van 'De Ideale Wereld' zetten enkele linksradicale jongeren de boel op stelten. Wanneer achteraf blijkt dat Eline, een van de actievoerders, is verdwenen, wordt het bittere ernst…


Het scenario van deze aflevering werd geschreven door niemand minder dan Jan Verheyen, de regie was in handen van Hans Herbots. De opnames vonden plaats in april vorig jaar.

Het zevende seizoen van 'Vermist' is ook het allerlaatste. Inge Paulussen, Stan Van Samang, Mathijs F. Scheepers en Marieke Dilles kruipen nog één keer in de huid van Anouk, Steve, Michael en Eva van de Cel Vermiste Personen. De Cel gaat niet op zoek naar de dader, zoals in de klassieke misdaadreeksen, maar wel naar de vermiste persoon. Een spannende race tegen de klok om slachtoffers te vermijden.

Met het laatste seizoen van 'Vermist' komt er een einde aan de meest succesvolle internationale Vlaamse serie. 'Vermist' was wereldwijd te zien in 92 landen en werd onder andere gedubd in het Frans, Duits, Spaans, Tsjechisch, Russisch en het Arabisch. Bovendien was 'Vermist' de allereerste Vlaamse crimi-serie die een remake kreeg in het buitenland.

Aflevering 1 – Eline
Opschudding tijdens een uitzending van 'De Ideale Wereld'. Enkele linksradicale jongeren zetten de boel op stelten wanneer de partijleider van de extreemrechtse Vlaamse Volkspartij te gast is. Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer kijken geamuseerd toe, maar wanneer achteraf blijkt dat Eline, een van de actievoerders, is verdwenen, wordt het bittere ernst. De Cel Vermiste Personen begeeft zich in de wereld van de politiek en de andersglobalisten op zoek naar een spoor van Eline…

Met gastacteurs: Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer als zichzelf en Jasmin Jaspers, Karin Tanghe, Ivan Pecnik,…

Scenario: Jan Verheyen
Regie: Hans Herbots

'Vermist', vanaf donderdag 4 februari wekelijks om 21.15 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich op het territorium van de mythische aap Kong bevinden.

'Kong: Skull Island', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers