Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Wraps met falafel 'half-pikant' en chopped salad
Volkorenwraps met grof gesneden salade, verse falafels, verbrokkelde fetakaas en pittige looksaus.
Dinsdag: Phô
Vietnamese noedelsoep op basis van runderbouillon. Met vlees van de ribben, verschillende groenten, hoisinsaus en groene kruiden.
Woensdag: Bourdaloue taart
Een Franse perentaart met frangipanebeslag, compote van peer en gepocheerde peren.
Donderdag: Balletjes 'provençale' met puree
Gebakken gehaktballetjes met parmezaan, basilicum en pijnboompitten, Provençaalse saus met grote stukken groenten en smeuïge puree.
Vrijdag: Paling in het groen
Een Belgische klassieker met gestoofde paling, groene kruidensaus en zuurdesembrood.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.




