Asterix en Obelix krijgen de aandacht van 'In de Bioscoop'

maandag 15 oktober 2012

'In De Bioscoop' kijkt deze week naar 'Asterix & Obelix: Bij de Britten' waarin de Britten een officier naar GalliŽ sturen om hulp te vragen bij hun strijd tegen het Romeinse leger.

Asterix en Obelix nemen de uitdaging aan. Maar ondertussen hebben ze ook nog andere zorgen: ze moeten een echte man maken van Hippix, het verwende neefje van de baas. PRIME sprak met Jan Verheyen en Jan Van Looveren die in de Vlaamse versie de stemmen van Asterix en Obelix inspraken.

Het gaat ook over 'Caesar Must Die', een Italiaans docu-drama van regisseurs Paolo en Vittorio Taviani dat gedurende zes maanden de voorbereiding van een Shakespeare-theaterproductie in een Italiaanse gevangenis volgt. Alle artiesten die meespelen in het stuk zijn gedetineerden en keren na de opvoering onder uitbundig applaus terug naar hun cellen.

En ook aandacht voor 'Frankenweenie', de nieuwe animatiefilm van Tim Burton over Viktor, een jongen die nadat zijn hond Sparky door een auto wordt geraakt besluit om zijn geliefde huisdier opnieuw tot leven te wekken. Maar wanneer Sparky buiten komt ontdekt iedereen hoe monsterlijk het kan zijn om een tweede kans in het leven te krijgen.

'In de Bioscoop', dinsdag 16 oktober om 20.35 uur op PRIME Star.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers