Bart De Wever trekt in (h)ALLOOMEDIA als Romein door Antwerpen

dinsdag 10 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Er wordt t hard en t intens aan politiek gedaan, meent Luk Alloo. Met die boodschap haalt hij N-VA voorzitter Bart De Wever uit een vergadering in Antwerpen.

Luk heeft een verrassing: een cohorte Romeinse soldaten om De Wever terug naar zijn favoriet tijdperk te katapulteren: het Romeinse rijk. Omringd door de soldaten lopen Luk en  De Wever door het stadscentrum. Ze hebben het over geschiedenis, fake Hollywoodfilms en Elio Di Rupo. Met welke Romeinse keizer is Elio te vergelijken?Verder in '(h)ALLOOMEDIA':

- Wanneer wint Remco Evenepoel zijn eerste Tour de France?  Luk zoekt het wielerwonder op en kijkt als een echte Madam Soleil in zijn glazen bol.

- Loïc van Impe, de gloednieuwe VTM-chef speelt ook luide gitaar. Luk regelt een optreden voor Loïc met de Food Fighters.

- Jan Mulder keuvelt met Luk over de jachtigheid van het bestaan zoals alleen maar Jan Mulder kan keuvelen.

- Barbara Sarafian kijkt zonder make-up in de spiegel. Hoe voelt ze zich zonder schmink? Wat moet ze allemaal aan haar gezicht smeren voor ze naar buiten stapt?

- Op straat test Luk de mensenkennis van Olga Leyers en Herman 'Markske' Verbruggen.

- In Camping Reumatiek nemen Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck en Willy Steveniers het gekoppeld aan een schone tegen mekaar op in een eerste kamp: een wedstrijd babe-dragen.

'(h)ALLOOMEDIA', woensdag 11 september om 21.50 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers