TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria heeft een GoPro gekocht om te kunnen zien wat Fifi allemaal uitsteekt terwijl zij niet thuis is. Obi en Aziz krijgen een oproep van Stafke, die gewapende mannen heeft gezien in het park.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Kong: Koning van de apen
Terwijl het team snel een dreigend nieuw onheil in Antarctica probeert tegen te houden, leert Kong hoe hij op het ijs kan vechten en blijft Botila dwarsliggen.
«
»
08:35 Maya de Bij
Willy is stuifmeelproever en heeft al zoveel geproefd dat hij niet meer weet welke het beste is voor de koningin. Hij vraagt Maya om hulp. Toch komt het verkeerde stuifmeel bij de koningin terecht.
«
»
08:50 Iedereen K3
Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt 'Oya Lélé' in het Engels. Hanne doet enkele ontspannende relaxatieoefeningen en Klaasje laat de kijkers proeven van een overheerlijke cocktail.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Als Guy het zat is om de gangmaker van elk feest te zijn, besluit hij een leerling op te leiden die zijn plaats kan innemen. Smidge spreekt per ongeluk af om met Milton én Guy naar het Haarbal te gaan.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Sandrine André maken samen een dessert klaar: crème brûlée van geitenkaas en verse ananas.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Mathias praat openhartig met Vanessa en heeft één en ander op te biechten. Ilja wil niet meer naar school. Ook Georgine botst op een muur. Hanne mist Niko.
«
»
12:20 Milo
Roxanne helpt Hilde met de voorbereidingen voor haar etentje en vraagt om toestemming om de kast in het directiekantoor op Kosmos op te ruimen. Milo hoort dat Maud opnieuw is geweest en is bezorgd.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jonas worstelt met zijn gevoelens. Benny probeert hem één en ander duidelijk te maken. Peter besluit Gloria te confronteren. Patrick doet Stefanie een zakelijk voorstel, dat haar flink aan het nadenken zet.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Ingrid en Arend-Jan denken dat Christiaan misschien slecht behandeld wordt door zijn pleegouders. Astrid zorgt voor een dakloze vrouw genaamd Simone. Annelies krijgt ander werk in het ziekenhuis en ze vertelt Dick dat ze niet van hem houdt.
«
»
15:30 White Collar
Neal voelt zich schuldig bij zijn oplichtingspraktijken. Ondertussen werkt Peter samen met een roekeloze Interpol-agent die hun hele operatie in het gedrang kan brengen.
«
»
17:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een zwalpende wagen wordt langs de kant gezet. De chauffeur blaast 1,03 promille, verliest meteen zijn rijbewijs en riskeert een boete van 2.000 euro. Een aannemer parkeert op het voetpad en betaalt met een glimlach een boete van 116 euro.
«
»
18:20 Milo
Roxanne ontdekt dat de diamanten van Hilde vals zijn. Milo en Robyn nemen een gig in De Studio over van Liam. Hij gedraagt zich normaal tegenover Milo, wat haar nog onzekerder maakt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Louise confronteert Brahim met het bericht op zijn gsm. Paul speelt handig in op haar jaloezie. Zjef heeft het moeilijk met het geheim dat hij moet bewaren.
«
»
20:40 Sterregem
Paniek in Sterregem, want er is ingebroken bij Camille. Gelukkig neemt Andy Peelman de zaak op zich, waarbij iedereen verdacht is totdat het tegendeel bewezen is.
«
»
21:15 Erfgenaam Gezocht
De zaak van Daniël Knockaert komt eindelijk tot een einde. In Diest gaat Axel op zoek naar de erfgenaam van Jacqueline Broekmans, een dossier dat hem is aangereikt na zijn oproep en dat draait om een erfenis van maar liefst één miljoen euro.
«
»
22:20 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
23:10 Wie zoekt die wint
Spelprogramma waarin Vlaamse gezinnen hun huis volledig overhoop halen om biljetten van honderd euro te vinden die verstopt zijn in hun huis. In totaal hebben de verstopexpert honderdduizend euro op de gekste plaatsen verstopt.
«
»
00:15 White Collar
Neal voelt zich schuldig bij zijn oplichtingspraktijken. Ondertussen werkt Peter samen met een roekeloze Interpol-agent die hun hele operatie in het gedrang kan brengen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers