TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een leuke panda-disco, een toren gemaakt van stokjes en boekenmeisje bouwt een auto.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Felix de kat heeft zijn poot bezeerd, waardoor Simon en Gaspard zich zorgen maken. Mama stelt hen gerust en stelt voor Felix naar de dierenarts te brengen. Maar dat stelt Felix helemaal niet gerust.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:30 Odo
Odo de kapper geeft alle vogels een nieuwe look: een fel paarse veer op hun hoofd.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Gus raakt van streek wanneer hij zijn raket niet kan afmaken zoals hij had gepland.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreëert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen graag een winterverblijf bouwen voor een familie dieren. Baldur helpt hen daarbij. Het is echter nog niet duidelijk voor welke grote dierenfamilie de woning bij de moestuin bedoeld is.
«
»
07:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory sluipt weg om stiekem met zijn vriendjes een griezelige film kijken. Maar als hij 's nachts bang wordt van schaduwen en geluiden in de kamer, heeft hij spijt van zijn beslissing.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson stinkt en Marie vindt het hoog tijd dat hij weer eens in bad gaat. Dan kan ze hem eens goed schoon schrobben. Maar wat Marie ook probeert, Samson wil niet in bad. Hij stinkt nog liever.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de Burgemeester hoort dat er een anonieme inspecteur langskomt bij Samson en Marie om een ster uit te delen aan het ijssalon, besluit hij zich te verkleden om op die manier aan gratis ijs te raken. Dat loopt niet helemaal snor.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu ontdekken een spiraalvormig fenomeen. Maggie reageert erop door van vorm te veranderen en de oorzaak moet snel gevonden worden.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
De Smurfen willen de zieke Gargamel helpen en gaan samen met Doktersmurf naar hem toe. Het enige probleem is dat Doktersmurf nog nooit mensen heeft behandeld!
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Net wanneer de hygiëne-inspecteur op controle komt, is de vaatwasser stuk. Tjip en Julie krijgen de opdracht van Senior om de keuken schoon te maken, terwijl Senior de inspecteur afleidt.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Een mysterieuze dief raast door Lutetia, maar de Romeinen brengen telkens de gestolen buit terug.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Na een nacht zijn bed te hebben gebouwd in plaats van er in te slapen, slaapt de boer uit. Bitzer moet ervoor zorgen dat de rust van zijn baasje ononderbroken blijft, maar dat blijkt een fulltime baan te zijn.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen dierlijke tv-shows te maken, van een fysieke spelshow met leeuwenwelpjes die van boomstammen vallen tot een overlevingsshow in de jungle voor beroemdheden, gepresenteerd door twee domme makaken.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken dat dieren ook een baan hebben, ze zijn er alleen niet zo goed in. Er is een waardeloze pandabrandweerman en een vreselijke pinguïn skileraar.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
09:00 Tik Tak
Met een konijnenpuzzel, een theater vol dansende theepotten en Boekenjongen maakt een ijscokar.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Het regent, en Simon vermaakt zich door in de plassen te springen en te zingen als er ineens een prachtige regenboog verschijnt. Simon rent naar buiten om Casper te zoeken, maar het is te laat, de regenboog is al weg.
«
»
09:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
09:30 Odo
Bosdag is een leuk feest ter ere van het bos, maar wanneer het tijd wordt om op te ruimen, proberen de vogels het snel te doen en zijn ze niet voorzichtig.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu's vader merkt dat haar favoriete laarzen haar niet meer passen. Ze wil ze echter niet loslaten.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty bouwt een paleis met bouwstenen. Hij laat Eddie of Lulu hem niet helpen. Wanneer Monty vast komt te zitten nadat de speelgoedstenen op hem instorten en hij om hulp roept, beseft hij dat hij vrienden nodig heeft.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy zijn chagrijnig: ze kunnen niet slapen met die kikkers die de hele nacht zingen. Edouard legt hen uit hoe belangrijk dit gezang is.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Technisch gezien is Karen maar een steen, maar voor Cory is Karen ook zijn beste vriendin. Dus als ze vermist is en niemand haar kan vinden, is Cory vastbesloten haar overal te zoeken.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill krijgt van Samson en Marie een gloednieuwe fiets. Hij moet hem maar meteen eens uitproberen. Maar Bill is niet zo happig en vindt uitvluchten om maar niet te moeten starten. Blijkt dat Bill helemaal niet kan fietsen.
«
»
10:30 Tik Tak
Eenden houden een disco, een brandweerman gemaakt van kralen, het Boekenmeisje maakt een reuzenrad.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Casper is vermomd als Kapitein Konijn en speelt in het park met Simon en Lea, die ook verkleed zijn.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
11:00 Odo
Odo ontdekt dat hij een geheime gave heeft: verbazingwekkend uilenzicht. Van boven in een boom kan Odo verre dingen zien. Terwijl Odo zijn tijd doorbrengt met het bekijken van anderen, kan hij de beste dag ooit missen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu is onder de indruk van de vangkunst van haar moeder en probeert het op school na te doen. Tijdens het spelen met Barnaby en Elodie lukt het Lu meerdere keren niet om de bal met één hand te vangen.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu helpt Sam met een schram op zijn hand en krijgt te horen dat ze goed zou zijn in verpleging. Ze wil meer patiënten. Eddie slaagt erin om in de watten gelegd te worden, maar Monty zit in het verband als een mummie.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en hun vrienden plannen een geheime schuilplaats om de herten te observeren. Het wordt ingewikkeld wanneer Lucy besluit de leiding te nemen.
«
»
11:30 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Op oudejaarsavond moeten Cory en Freddie naar bed. Ze doen hun uiterste zo lang mogelijk op te blijven om met middernacht de grote nieuwjaarsdiscobal te zien vallen op televisie en iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Petra wordt wakker met de ontdekking dat de hond de bloemen omspit.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie maken ruzie over wat ze zullen eten. Wanneer Marie naar de winkel is, laat Samson een briefje voor Marie achter om haar te laten weten waar hij is. Maar dan gaat het mis.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten de gebroeders Montgolfier, die wanhopig op zoek zijn naar iemand die hun luchtballon wil testen. Al hun vrienden weigeren, behalve Piu Piu. Die wil de wereld graag van bovenaf ontdekken.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella, Slippy, Madhu, Ilo en Gem spelen verstoppertje. Ella kan Slippy niet vinden en wordt ongerust.
«
»
12:15 Interstellar Ella
De familie Ryder oefent voor een sterbeving. Ze weten precies wat ze moeten doen, maar dan gaat het mis met het schild over het museum van vader Ryder.
«
»
12:30 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De Romeinen besproeien de straten van Lutetia met een typisch Romeinse lavendelgeur. Terwijl hij ze probeert te stoppen, wordt Idefix' reukzin ontnomen. Hij probeert genezen te worden door Voldenuix.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een van opa's collega-uitvinders wil een bank beroven, en opa wordt gedwongen te helpen door een lachlaser te maken. Dat is een gevaarlijk wapen. Tot overmaat van ramp wordt de laser uit de auto van opa gestolen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
13:30 Zouk
Jojo vraagt Zouk om te helpen bij de opnames van een reclamespot met zijn vader en zijn hond.
«
»
13:40 Presto's magische school
Dylan komt thuis met een schattige kat die hij in het park heeft gevonden. De zwarte zwerfkat heet Marco, en Dylan wil hem graag houden. Maar ondanks zijn lieve uiterlijk blijkt Marco een egoïstische kat te zijn die de plaats van Thunder wil innemen.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor kan zijn.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat kijken naar internationale pinguïns die klifduiken, eenden die niet zo goed kunnen schaatsen en een paar gorilla's die proberen te turnen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn beste vriend Rat ontdekken een kuikentje dat denkt dat hij een superheld is, apen die eigenlijk helemaal niet kunnen acteren en een bijzonder romantische pinguïn.
«
»
14:40 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
14:50 Rox
Ex-kolonel De Vuyst moet worden opgepakt omdat hij misdaden begaat.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
15:30 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
15:45 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
15:55 Zouk
Zouk wil een heel grappige grap uithalen en gaat op avontuur om de Koning van de Grappen te vinden.
«
»
16:05 Abraca
Sinbad, Imagi's grootste ontdekkingsreiziger, kan niet meer reizen. De keizer vraagt hem zijn vakantie te organiseren. Sinbad vraagt Carabosse om hulp.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violet heeft van haar grootmoeder een set tarotkaarten gekregen, maar ze vindt het veel te waardevol om te gebruiken. Wanneer het spel verdwijnt, gaan zij en Dylan op zoek naar de dader.
«
»
16:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
16:45 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Bitzer trakteert de boer op een etentje in restaurantstijl, maar wanneer het hoofdgerecht ontbreekt, begaat Bitzer de fout dat hij het hulpaanbod van Shaun accepteert.
«
»
17:05 De Elfenheuvel
Saartje vindt Dagmar in het clubhuis en brengt hem naar huis. Mara wijst Dagmar op de ernst van zijn opdracht. Maud beseft dat ze te ver is gegaan door Kyan te kussen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Annabet mag de spits afbijten van de vier Karrewieters. Mama Clarisse en de vier kinderen ontvangen Annabet met open armen in hun nieuw huisje. Lukt het haar om de faker te ontmaskeren in de familie Nyilimanzi uit Heverlee?
«
»
18:15 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een gameshow. De gameshow host begroet hen. Ze moeten steeds door een gameshow deur om in een gevaarlijke nieuwe ruimte te komen. Terwijl de andere in de studio onder applaus de game moet proberen te redden.
«
»
18:40 De Raad van Soekie
De directeur is enkele dagen weg en wordt vervangen door mevrouw Snoeck. Ze kijkt liever kattenfilmpjes op sociale media dan zijn taak over te nemen. Pedro ziet zijn kans om baas van de school te worden.
«
»
18:55 Wat niemand ziet
Mira is tien en woont met haar zus en moeder in een hotel. Maar niet echt een hotel, maar een vluchtelingen hotel waar ze zitten omdat ze nog geen officiële papieren hebben om hier in België te mogen verblijven.
«
»
19:05 Otis-Skate
Tess krijgt een verrassend aanbod en staat voor een moeilijke keuze. Hoe zal ze dit aan Jojo vertellen?
«
»
19:25 Spellbound
Cece en Mia strijden om de voorpagina van de schoolkrant. Wanneer Cece erachter komt dat Mia een artikel schrijft over haar leven als heks, moet ze iets doen voordat iedereen de waarheid ontdekt.
«
»
19:50 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
21:30 Het Vaticaan - De Staat van de Kerk
Het Vaticaan treedt toe tot de binnenste cirkel van de paus en laat zien hoe kardinalen, bisschoppen en functionarissen op elk echelon van de organisatie de 1,4 miljard volgelingen van de kerk besturen.
«
»
22:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers