TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.
«
»
03:20 Death in Paradise
Een feest wordt stopgezet wanneer er in de groep iemand vermoord wordt met een ijspriem. Richard Poole is toevallig een van de gasten op het feest. Een nieuwe Britse detective komt aan op het eiland.
«
»
04:15 Midsomer Murders
Als Susan Bartlett vermoord wordt aangetroffen in Setwale Woods, hetzelfde stuk land waarom haar man Simon Bartlett en zijn ex-vriend James Harrington strijden, wordt Barnaby op het onderzoek gezet.
«
»
05:10 Midsomer Murders
Nadat er in dezelfde bossen nog een lichaam wordt gevonden, is Barnaby ervan overtuigd dat beide slachtoffers zijn vermoord en hij moet graven in een web van leugens en geheimen die zich onder de oppervlakte van dit pittoreske dorp bevinden.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Als er een Professor Y-conventie naar het dorp komt, moet Sister Boniface de mysterieuze verdwijning van de bedenker van de show onderzoeken.
«
»
07:50 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
Privédetective Freddie Pink, een jeugdvriend van Murdoch, is mogelijk betrokken bij een moordzaak. Murdoch gebruikt zijn nieuwste uitvinding om de waarheid te achterhalen.
«
»
09:55 Joanna Lumley's Great Cities of the World
Joanna Lumley kent Parijs uit haar tijd als model, maar wil de lichtstad nu eens vanuit een ander standpunt bekijken. En dat doet ze letterlijk, vanuit een luchtballon. Daarna bezoekt ze de Notre-Dame.
«
»
10:50 Antiques Roadshow
Het team is in Sefton Park in Liverpool. De experts bespreken onder andere een in een kringloopwinkel gekochte mingvaas, waardevolle Beatles-memorabilia en een schilderij van George Melly.
«
»
11:55 New Tricks
Het UCOS-team behandelt de mogelijke zelfmoord van een journalist en krijgt te maken met complottheorieën en alibies van de Amerikaanse regering.
«
»
12:55 Miss Fisher's Murder Mysteries
Tijdens een door Phryne georganiseerd tennistoernooi voor vrouwen overlijdt een van de deelnemers als gevolg van een spinnenbeet, voordat ze ook maar een voet op de tennisbaan heeft gezet.
«
»
14:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een onderscheiden wetenschapper wordt vermoord op het terrein van het Koninklijk Observatorium. En een moordenaar die de halve wereld over is gereisd, heeft het voorzien op een familielid van Phryne.
«
»
15:05 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
16:55 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Great Cities of the World
Joanna begint haar avontuur in aan de Eeuwige Stad met een bezoek aan het Pantheon en de Trevifontein bij zonsopgang. Daarna maakt ze kennis met een van de bekendste paparazzi van de stad, die haar spannende verhalen vertelt over Elizabeth Taylor.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team bezoekt Brodie Castle in Morayshire. De experts bespreken onder andere een zeldzame diamanten broche, een keramieken pad met drie poten en een collectie Highland Games-memorabilia.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een moordzaak wordt opnieuw geopend en het begint Murdoch en Ogden te dagen dat ze misschien een onschuldige man hebben opgesloten twaalf jaar geleden. Rechercheur Watts neemt de zaak over.
«
»
21:00 The Jetty
Nog ontdaan over wat ze over het verleden heeft ontdekt, biedt Ember aan om Riz te helpen met haar onderzoek naar de Amy Knightly-zaak in de hoop erachter te komen wat Riz weet.
«
»
22:10 Harry Wild
Wanneer de vriendin van chef-kok Daryl wordt vermoord en haar hoofd op een bord wordt geserveerd, proberen Harry en een concurrerend detectivebureau de zaak op te lossen.
«
»
23:15 Murdoch Mysteries
Een filantroop die elk jaar met Kerstmis cadeautjes aan arme kinderen uit Toronto uitdeelt, wordt vermoord. Murdoch en zijn mannen moeten de moordenaar vinden om ervoor te zorgen dat de kinderen toch een vrolijk kerstfeest krijgen.
«
»
01:00 Mrs Sidhu Investigates
Mevrouw Sidhu verzorgt de catering bij een grote bokswedstrijd. Maar wanneer een opkomende jonge bokser wordt ontvoerd en vastgehouden voor losgeld, staat mevrouw Sidhu centraal in het onderzoek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers