TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 American Pickers
Het team gaat op zoek naar objecten voor Mike Wolfe, iets waar hij echt over kan huilen.
«
»
06:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:00 Storage Wars
De kopers sluiten zich aan bij Dan en Laura op de veiling in Lake Elsinore, Californië. Rene besluit een vreedzame aanpak te proberen. Dave brengt een onverwacht optimisme met zich mee, maar kan het toch niet laten om voor een opstootje te zorgen.
«
»
07:25 Flip This House
Armando en Veronica gaan samen verbouwen. Door gesteggel over geld komen Veronica en Randy tegenover Armando en Brent te staan. Het wordt een harde strijd, maar uiteindelijk wint het teambelang.
«
»
08:25 Shark Tank
Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over. Een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend of vriendin.
«
»
09:25 Shark Tank
Natuurlijke lekkernijen om zelf te maken, een product voor vrouwen met krullen, een unieke variant op yoga met behulp van een bijzondere bron, en een product om ongezien in het openbaar te douchen.
«
»
10:20 Below Deck Mediterranean
Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. Naakte gasten leiden de bemanning af. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt steeds hoger op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.
«
»
11:15 Below Deck Mediterranean
De bemanning frustreert kapitein Sandy. Bobby komt in actie en maakt gebruik van zijn vaardigheden als brandweerman en medisch hulpverlener. Lauren twijfelt over haar toekomst op de boot.
«
»
12:15 Station 19
Vic vindt de moed om met een moeilijke situatie om te gaan wanneer ze op een verlaten weg de slachtoffers van een auto-ongeluk helpt. Ben maakt zich klaar om Medic One te worden. Pruitt brengt tijd door met een speciaal persoon.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers vallen Ivy's thuisbasis binnen in Lancaster, Californië. Mary probeert een deal te sluiten met een onverwachte bondgenoot. Jarrod en Brandi zetten hun collega's onder druk, terwijl Rene zijn superioriteit probeert te bewijzen.
«
»
13:35 Storage Wars
De opkopers moeten vroeg opstaan om goede zaken te kunnen doen in Perris, Californië. Mary probeert optimistisch te blijven, wanneer Dave's gebrul voor spanningen zorgt. Ivy en Jarrod proberen het hoofd koel en gefocust te houden.
«
»
14:00 American Pickers
In de winkel in Leclaire, Iowa organiseren Emily en Danielle een zogeheten 'Kid Pickers'-dag, waar kinderen hun spullen kunnen verkopen. Mike en Frank kopen er ook wat en ze sluiten af met een dansje.
«
»
14:55 American Pickers
Frank neemt het voortouw, doet waar hij goed is en zet ondertussen al zijn vaardigheden in.
«
»
15:55 Shark Tank
Een sociaal interactief spel, een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.
«
»
16:55 Shark Tank
In deze aflevering: een ondernemer met een snack uit zijn thuisland Argentinië, een product om indringers buiten te houden, iets om drankjes te vervoeren en koud te houden en een online tool voor spotgoedkope uitjes.
«
»
17:50 Below Deck Mediterranean
Malia, Wes en Adam bevinden zich op onbekend terrein wanneer het nieuws van hun liefdesdriehoek zich verspreidt. De gasten uit Oklahoma komen voor een tweede keer Max mist zijn vriendin.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
Malia en Adam hebben een romantisch moment, maar het wordt ingewikkeld wanneer ze met Wes blijft flirten. Bugsy voelt zich niet door haar collega's gewaardeerd, zeker niet wanneer Hannah en Lauren haar negeren.
«
»
19:45 Station 19
Vic vindt de moed om met een moeilijke situatie om te gaan wanneer ze op een verlaten weg de slachtoffers van een auto-ongeluk helpt. Ben maakt zich klaar om Medic One te worden. Pruitt brengt tijd door met een speciaal persoon.
«
»
20:35 Station 19
Het team krijgt te maken met een slopende 24-uurs dienst die hen uit elkaar dreigt te drijven; Andy moet een onmogelijke beslissing nemen; Maya en Carina worstelen met het nieuwe ouderschap.
«
»
21:30 HPI
Op het strand is een verdronken man aangespoeld en al snel zijn er aanwijzingen dat het om moord gaat. Morgane en Karadec gaan op onderzoek uit. Er moet een link worden gevonden tussen twee jongeren.
«
»
22:30 Station 19
Een black-out in Seattle zorgt voor paniek en gevaarlijke situaties in de stad, en het team moet alle zeilen bijzetten om mensen te helpen. Ze worden onder meer ingezet om een vermist meisje op te sporen.
«
»
23:25 NCIS: New Orleans
In New Orleans nemen de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marine-officier neerschiet die volgens hem gewapend was tijdens een druk straatfeest.
«
»
00:20 NCIS: New Orleans
Een marinier wordt dood aangetroffen, en het team traceert de verdachte bewegingen van mensen in zijn leven voorafgaand aan zijn dood. Hannah komt in het reine met de relatie van haar dochter met de nieuwe vriendin van haar ex.
«
»
01:15 Flip This House
Armando en Veronica gaan samen verbouwen. Door gesteggel over geld komen Veronica en Randy tegenover Armando en Brent te staan. Het wordt een harde strijd, maar uiteindelijk wint het teambelang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers