TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
De tijd begint te tikken in de B&B's. Bram maakt eindelijk de moeilijke keuze tussen Anna en Caroline. In Portugal proosten Marian en Ed op het leven tijdens een wijnproeverij. In Thailand voelt Simone afstand en spreekt dit uit naar Martijn.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten ondergaan een schokkende test van moed 30 meter boven de grond en een ondergrondse taak.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Achter gesloten deuren
Mariekes moeder is veroordeeld tot een gevangenisstraf met dwangverpleging nadat ze iemand opzettelijk heeft aangereden.
«
»
12:45 MasterChef Australië
In de keuken verschijnt een imposant figuur: de iconische chef-kok Marco Pierre White.
«
»
13:50 SAS: Who Dares Wins Australia
De emoties lopen hoog op onder de rekruten terwijl ze een schrijnende oefening ondernemen.
«
»
15:10 Achter gesloten deuren
Max is een plastisch chirurg die op het punt staat om zijn leven om te gooien. Alleen heeft Max nog niemand over dit plan verteld, en al helemaal niet over de reden waarom.
«
»
16:05 B&B zoekt Lief NL
Het is voor de B&B-eigenaren de allerlaatste dag van hun zoektocht naar liefde! Zeven weken lang zetten zij de deuren van hun B&B's en hun hart wagenwijd open. Waar eindigt dit grote liefdesavontuur voor hen?
«
»
17:20 Hell's Kitchen USA
Skateboarder Tony Hawk en de Olympische medaillewinnaar Sky Brown voegen zich bij Gordon om de deelnemers een lesje te geven over hard werken. De teams moeten een kreeft pellen en koken nadat Gordon een perfecte demonstratie heeft gegeven.
«
»
18:10 De Pfaffs
De Middelandse Zee wordt nog steeds onveilig gemaakt door de Pfaffs. Debby en Nicolas vinden eindelijk wat tijd voor zich alleen. Er hangt erotiek in de lucht. De vraag is of dat zal blijven duren nu Nicolas de alcoholhoudende Sambuca heeft ontdekt.
«
»
18:45 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:15 Blind Getrouwd UK
Het is de voorlaatste verbintenisceremonie voor de koppels. Sommige huwelijken hebben nieuwe hoogten bereikt, maar andere zouden het einde van de lijn kunnen naderen. En na schokkende scènes moeten de experts een beslissing nemen.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Bayern München, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Champions League.
«
»
23:15 UEFA Champions League samenvattingen
Samenvattingen van gespeelde UEFA Champions League voetbalwedstrijden.
«
»
23:45 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Bockie laat zich verwennen door de warme inwoners van onze prachtige hoofdstad Brussel. Bij zijn oude vriend Zwangere Guy geniet hij van pasta vongole à la Bruxelloise, gevuld met liefde.
«
»
00:50 Blind Getrouwd UK
Het is de voorlaatste verbintenisceremonie voor de koppels. Sommige huwelijken hebben nieuwe hoogten bereikt, maar andere zouden het einde van de lijn kunnen naderen. En na schokkende scènes moeten de experts een beslissing nemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers