TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Austin Powers: International Man of Mystery
Austin Powers, een playboy van wereldklasse en parttime speciaal agent, wordt na dertig jaar ontdooid in een cryogene vriezer om zijn vaardigheden moet zien te evenaren met zijn aartsvijand, Dr. Evil.
«
»
15:50 Married ... With Children
Een hondenexpert stelt vast dat Buck, de hond van de familie Bundy, van een bijzonder ras is. Er verschijnen al gauw dollartekens in de ogen van Al, maar Buck heeft geen zin om zich voort te planten.
«
»
16:15 Married ... With Children
Al schrikt zich een ongeluk wanneer Peggy vertelt dat ze, volledig in lijn met Marcy, opnieuw zwanger is.
«
»
16:45 MacGyver
MacGyver en een jong computergenie proberen een nationale catastrofe te voorkomen.
«
»
17:45 Police Interceptors
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant laat zetten.
«
»
18:40 Can't Pay? We'll Take it Away!
Gary en trainee Cona moeten een zaak met een potentiële vergissing in identiteit. Del en Max moeten een debiteur opzoeken. Paul werkt met een filmproducer die op het randje van faillissement balanceert.
«
»
19:35 'Allo 'Allo!
René en zijn vrienden zijn vermomd als wegwerkers en proberen Michelle's plan te laten slagen en helpen de Britse soldaten te ontsnappen met een oud vliegtuig.
«
»
20:35 For Your Eyes Only
James Bond moet ervoor zorgen dat een nucleaire decoder, verholen in een gezonken schip op de bodem van de Ionische Zee, niet in verkeerde handen valt.
«
»
22:55 Transit
De vakantie van een gezin gaat vreselijk mis wanneer bankrovers hun gestolen buit in hun auto verbergen en ze later proberen te onderscheppen om het terug te halen.
«
»
00:30 Police Interceptors
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant laat zetten.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers