TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn maken de hele dag een hoop lawaai bij alles dat ze doen en Pip kan er helemaal niet meer tegen. Zee besluit daarom om Pol en Pepijn helemaal weg te wensen en eindelijk rust te hebben.
«
»
06:10 Plop & Felle
Felle gaat naar de disco. Ze wil graag haar dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom.
«
»
06:25 Moominvalley
Moomintrol, Snif en Snuisterik vinden een grote hoge hoed. Wanneer Moomintrol wil dat zijn ouders hem niet meer als een klein kind zien, past hij de hoed. Doordat hij met de magische hoed in slaap is gevallen, ontwaakt hij als aap.
«
»
06:45 De avonturen van K3
Wanneer de K3-tourbus autopech krijgt, moeten ze genoodzaakt schuilen in het kasteel van dokter Frankenstein. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje te stelen voor zijn eigen creatie.
«
»
06:55 Flin & Flo
Flin heeft geen zin om in bad te gaan. Na een wilde achtervolging is het Flo nog steeds niet gelukt om hem in bad te steken. In de hoop om Flin op andere gedachten te brengen, vertelt hij het verhaal van de Modderige Modderdraak.
«
»
07:05 Flin & Flo
Flo heeft gezond gekookt met drie soorten groenten, maar Flin weigert om zijn bord leeg te eten. Groenten zijn niet voor draken. Flo vertelt hem dat je van groenten eten erg sterk wordt. Hij vertelt het verhaal van draak Fortus.
«
»
07:15 Hallo K3
Marcel claimt dat hij een ware casanova was en heeft nu een oogje op Wendy van de zwemclub. Josje heeft per ongeluk een heel lief bijtje gedood en Karen en Kristel hebben te doen met een enorme mierenplaag.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke rekenen een man in die zijn ex bedreigd heeft met een mes. Al snel blijkt dat de man niet is wie hij lijkt te zijn.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Lotte Buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Gefrustreerd dat ze niet bij het team past, gaat Aggro er alleen op uit met Elbone.
«
»
08:45 Maya de Bij
De mieren patrouilleren dag en nacht zonder rust. Maya raadt hen aan een vakantie in te lassen. Na advies van Flip, beslist Paul om voor altijd op vakantie te vertrekken.
«
»
08:55 De avonturen van K3
Wanneer de K3-tourbus autopech krijgt, moeten ze genoodzaakt schuilen in het kasteel van dokter Frankenstein. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje te stelen voor zijn eigen creatie.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Smidge en Guy richten een geheim clubje op voor een avontuurlijke activiteit tijdens een slaapfeestje. Satijn en Chanelle breiden hun taken als stagiaires uit met een nieuwe rijzende ster.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie bereidt deze week het lievelingsgerecht van Els Pynoo: pasta met asperges en truffel.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Stefanie wil de plooien tussen haar en Lars gladstrijken. Hij wil echter niet door haar getroost worden. Jamila staat stijf van de stress voor haar interview. De spanningen tussen Vanessa en Mathias dreigen af te stralen op de kleine Victor.
«
»
12:20 Milo
Liam vraagt Milo om mee in de studio te gaan als backing vocal. Hilde ziet met alle administratie en de inspectie door de bomen het bos niet meer. Milo biedt aan om haar te helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Tussen Lars en Mathias komt het tot een heftige confrontatie. Het nieuws verspreidt zich op Fashion als een lopend vuurtje.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Astrid is er getuige van wanneer een jonge hardloopster in elkaar zakt. Astrid komt erachter dat ze steroïden heeft gebruikt. Victor krijgt het advies tijdelijk vrij te nemen na de dood van zijn zoon Roelant. Reini voert een patiëntenstop in.
«
»
15:25 White Collar
Neal gaat undercover als een beurshandelaar op Wall Street om een insider trading-organisatie op te rollen. Hij komt erachter dat er een boksclub is waar de informatie gewonnen wordt. Neal doet een schokkende ontdekking over Peter.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
René denkt dat zijn garage zonevreemd is en probeert ze te verkopen als landbouwgrond.
«
»
17:10 Camping Coppens
In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna. Om nog meer te zweten gaat Staf een uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië.
«
»
18:20 De kotmadam
Stef heeft aan zijn prof beloofd dat die in het Snoephuisje mag filmen. Jeanne weigert mee te werken omdat het in de film om een aftands en oud snoepwinkeltje gaat.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef blijft Karl afblokken, maar hij voelt zich steeds meer schuldig en werkt zijn frustraties uit op Louise. Jelle wil de wisseldeal met Yoko bezegelen.
«
»
20:40 The Masked Singer
De eerste zes mysterieuze Masked Singers maken hun opwachting. Voor één van hen valt vanavond al het doek en zal zijn of haar ware identiteit onthuld worden.
«
»
22:40 Kotmadam Sarafian
De studenten genieten volop van het studentenleven en feesten erop los. Niet iedereen slaagt erin dit te combineren met studeren en dat begint effect te hebben op hun schoolresultaten.
«
»
22:40 Billie vs Benjamin
Billie is uitgeput en ontdekt hoe moeilijk het is om vast te houden aan haar idealen over moederschap. Benjamin hoort steeds meer verhalen over onveiligheid in de buurt en besluit een buurtinformatienetwerk op te zetten.
«
»
23:55 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers