TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Toine scoort geen hoge ogen in een poging om Petri voor zich te winnen. In Zweden bij Bram wordt de rust verstoord wanneer er een wel heel enthousiaste single arriveert.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
Heston Blumenthal legt aan de beroemdheden uit welke rol nostalgie voor hem speelt tijdens het koken. Hij daagt ze uit om een gerecht te koken dat ze terugbrengt naar hun kindertijd.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Renovate Don't Relocate
Een gezin uit Somerset is niet blij met de indeling van hun huis met vier slaapkamers. Sarah is van plan hun gevoel over hun huis te veranderen door nieuwe werkruimtes te creëren en hun ongebruikte garage opnieuw te gebruiken.
«
»
13:50 MasterChef Australië
Voor de volgende snelkookproef daagt Reynold Poernomo, 'MasterChef'-alumnus en patisserie-expert, de verliezers van de mystery box-opdracht uit om zijn kenmerkende dessert 'Noi' na te maken.
«
»
14:55 Celebrity MasterChef Australia
Twee van de belangrijkste dingen in de MasterChef-keuken zijn tijd en ingrediënten. De beroemdheden hebben de keuze uit vier verschillende voorraadkasten. Elke tien minuten wordt er een voorraadkast onthuld in de eliminatie-uitdaging van vanavond.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Esperanza's broer Juan is na een lang verblijf bij zijn vader in Spanje terug in Nederland. Hij woont nu bij zijn moeder en zus in. Es heeft een heel bijzondere reden om hier extra blij mee te zijn.
«
»
17:00 Filthy House SOS
Het huis van de 39-jarige Lisa uit Bedford straalt één en al wanorde en chaos uit. Het is zelfs zo erg dat ze zich claustrofobisch voelt in haar eigen huis. Tijd om orde op zaken te stellen.
«
»
18:00 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon bezoekt Los Angeles om het Mexicaanse restaurant La Serenata te redden. Al meer dan 30 jaar lang is het restaurant een begrip in Los Angeles. Gordon heeft slechts 24 uur de tijd om de eetzaal te verbouwen.
«
»
19:00 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:25 Kitchen Nightmares Australia
Colin Fassnidge gaat naar het platteland van New South Wales en treft daar een slechte houding en nog slechter eten aan in een Amerikaanse diner. Colin en zijn team proberen de zaak in slechts vijf dagen op te knappen.
«
»
20:35 The World Is Not Enough
Geheim agent James Bond beschermt de dochter van de bij een bomaanslag overleden oliemagnaat Sir Robert King. Bond vermoedt dat meestercrimineel Victor 'Renard' Zorkas, als onderdeel van een duivels plan, achter de dood van King zit.
«
»
23:00 Central Intelligence
Bob Stone komt gespierd en fit op zijn middelbare schoolreünie terwijl hij vroeger gepest werd met zijn gewicht. Hij ontmoet er Calvin Joyner, vroeger atleet en tegenwoordig accountant, en vraagt zijn hulp om een terrorist op te sporen.
«
»
01:05 Sex Unlimited
Seksuele diensten aanbieden via webcam is de voorbije jaren big business geworden. Het is een industrie met een jaarlijkse omzet van zo'n twee miljard dollar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers