TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende vogelhuisjes en een van kleur veranderende robot.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Morgen is er een zwemwedstrijd en de winnaar krijgt een medaille. Simon moet de hele lengte van het zwembad zwemmen. Hij is ervan overtuigd dat hij het kan, totdat hij Ferdinand tegenkomt die hem vertelt dat hij nooit zover zal kunnen zwemmen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:30 Odo
Odo wil er alles aan doen om zijn vriend Doedel te helpen om van haar vliegangst af te komen. Hij leert echter dat het soms beter is om alleen te luisteren als een vriend een probleem heeft.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Knutselen op de Shell School gaat mis als Barnaby per ongeluk gele verf op Lu's kunstwerken laat vallen. Een boze Lu probeert Barnaby's tekening te verpesten, wat leidt tot een verhitte discussie.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu hoort een verhaaltje over een prinses en nu wil ze er een zijn. De anderen zijn haar dienaren.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Lucy en Edmond bewaren hun leuke speelgoed in een holle boom bij de rivier, maar als ze terugkomen ligt al hun speelgoed overhoop. Lucy besluit een val te zetten om de dader te vangen.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Saïd legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Saïd denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester komt langs. Hij is totaal niet verstaanbaar maar wil wel wat vertellen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer door een misverstand Bill denkt dat Samson en Marie naar Australië verhuizen, zal hij er alles aan doen om hen hier te houden. Hij besluit zelfs de banden van hun busje plat te laten, zodat ze niet kunnen vertrekken.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella en Slippy winnen een schatkaart en gaan op schattenjacht in hun sterrenstelsel.
«
»
07:45 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Junior en Julie missen nog een sticker in hun voetbalboek: die van Vincent Kompany. Omdat de stickeractie over enkele dagen afloopt, komt Vince met een plannetje.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Als het voor Labienus veel te koud is in Lutetia, plaatst Quadratus een kolenkachel in het paleis. De generaal en prinses Monalisa voelen zich zeer op hun gemak, maar de rook belemmert wel het zicht op de stad.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Shaun vindt een weggegooide puzzel en probeert deze met de kudde in elkaar te zetten. Wanneer Bitzer er achter komt dat er een stukje mist, besluiten ze er alles aan te doen om de puzzel op te lossen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
08:35 Zotte dieren
Een magische kat laat op de een of andere manier wc-rollen verdwijnen, terwijl Colin de Britse bulldog ons laat zien hoe we koekjes van tafel opruimen.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
09:00 Tik Tak
Kinderen kunnen een spannende verkleedkist en een tovertrein verkennen, en toekijken hoe het Boekenmeisje een drumstel maakt.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Op school vinden Simon, Lou en Ferdinand een leuk nieuw spel uit, genaamd 'baltikkertje'. Thuis na schooltijd wil Simon het verder spelen met Gaspard, maar Gaspard wil dit eigenlijk niet.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
09:30 Odo
Odo claimt dat hij naar de maan kan gaan als hij dat echt wil. Hij en Doedel proberen echt alles om er naar toe te gaan; ze vliegen, klimmen en gebruiken zelfs een katapult. De maan blijft echter ver weg. Odo's vader heeft er wel een trucje voor.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is boos en teleurgesteld als niemand haar nieuwe schoenen leuk lijkt te vinden.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu verwelkomt Monty als leerling op haar school, maar hij vindt het vervelend dat Lulu hem commandeert en beledigt. Monty maakt Lulu van streek, maar hij maakt het goed met haar door een kinderrijmpje uit te beelden.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Luzie en Edmund vertellen Baldur over hun belevenissen en beseffen dat het de mooiste dag van hun leven was. De volgende dag willen ze precies hetzelfde nog een keer meemaken, zo kunnen ze nog een keer genieten.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine zegt tegen Samson en Marie dat de Koning bij haar op bezoek komt. Samson en Marie vragen of Florentine met de Koning ook bij hen langskomt. Samson en Marie verliezen zich in de voorbereiding van een koninklijke ontvangst.
«
»
10:30 Tik Tak
Een mozaïek van een bloem en een bij, een origami pinguïn en Boekenjongen maakt een grasmaaier.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon en Casper spelen superhelden en dagen elkaar uit om te zien wie het sterkste is. Dat is echter nog lastig, want SuperRabbit en Captain Rabbit blijken in alles elkaars gelijke.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
11:00 Odo
Odo en Doedel vinden kleine beestjes in de vijver. Ze leren hoe die zullen groeien op een dag.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu kan niet wachten om aan een nieuwe dag op school te beginnen en met Patrick, haar bloemenvriendje, te spelen. Ze wordt echter verdrietig als ze ziet dat de plant is gaan hangen.
«
»
11:10 Monty & Co
Als Sam ziek is, besluiten de anderen een leider voor de dag te kiezen, maar ze willen allen gekozen worden. Monty wint door dingen te beloven die hij nooit kan waarmaken. Hij leert dat hij zich aan zijn woord moet houden om zijn vrienden te houden.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Tijdens een storm breekt er een tak af van Edmonds boom. De groep gaat daarom aan de slag om een toverdrankje te maken en ontdekt dat boomdokter spelen geen gemakkelijke taak is.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
11:45 Casper en Emma
Bij Karsten thuis is overal chaos. Harald zegt dat genoeg genoeg is: zaterdag is wasdag. Karsten vindt het niet leuk dat ze een hele zaterdag verspillen aan wassen, maar Petra zegt dat het ook leuk kan zijn.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson wil drummen. Marie knutselt voor Samson een drumstel. Wanneer het drumstel af is, is Samson niet meer te houden. Hij drumt de hele tijd. Echt, de hele tijd. Hij blijft maar gaan. Marie wordt er knettergek van.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu worden van elkaar gescheiden door een rivier. Omdat er in de prehistorie nog geen bruggen bestaan, proberen de twee vrienden er alles aan te doen om weer bij elkaar te komen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella wil haar moeder een speciaal cadeau geven en komt bij een nevel waar sterren worden geboren.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.
«
»
12:30 De Smurfen
Gargamel ontvoert Klungel en probeert hem zover te krijgen dat hij onthult waar de andere Smurfen verstopt zitten. Klungel ontsnapt, maar leidt Gargamel recht naar het Smurfendorp.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix komt om hulp smeken nadat een flesje met toverdrank van hem gestolen is. Tijdens hun nachtelijke reis ontdekt Dogmatix echter dat Voldenuix hem niet de hele waarheid vertelt.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig ontdekt dat Sharko doodsbang is voor clowns. De hyena vermomt zich als clown en nodigt Marina uit om grappen met haar uit te halen, zodat ze haar kan benaderen en oppeuzelen. Sharko moet zijn angst overwinnen om de zeemeermin te beschermen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een draaimolen blijkt zo verslavend te zijn, dat de dorpelingen er veel te veel geld aan uitgeven. Hoe dat komt, moet Mega Mindy uitzoeken.
«
»
13:25 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
13:30 Zouk
Als ze Saluléga helpt met het opruimen van zijn werkplaats, ontdekt Zouk dat haar vader niet alleen een heleboel uitvindingen heeft gedaan waarvan hij vergeten is hoe hij ze moet gebruiken, maar dat ze altijd voor andere mensen zijn.
«
»
13:40 Presto's magische school
Ter ere van Houdini organiseert Lorenzo een groepsontsnappingsuitdaging, waarbij ze uit het landhuis moeten ontsnappen. Kamer voor kamer moeten de kinderen een reeks steeds moeilijkere mentale en fysieke uitdagingen overwinnen.
«
»
13:50 Coop Troep
Prince roept de troep op om het huis van een muis te ontdoen. Terwijl de ene groep de muis probeert te vinden, probeert de andere groep Prince te helpen zijn katachtige instincten te herontdekken, wat geen gemakkelijke missie is.
«
»
14:00 Nachtwacht
Sacha maakt kennis met Jim, een leuke jongen. Maar Wilko vertrouwt hem helemaal niet. Hij verbergt iets in de oude schuur, nabij het bos.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet Nigel de surfhond, en Sheila de hond die graag haar pluizige vacht laat föhnen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ontmoet een zingende buldog, een aantal verbazingwekkende muzikale marmotten, een verzameling katten die toiletrollen proberen te repareren en een kat met een vlaag van brain freeze.
«
»
14:40 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
14:50 Rox
In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. De kolonel schakelt team Rox in, omdat de politie dit niet mag onderzoeken: het gaat namelijk over een diplomatieke koffer.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy kan niet langer dagelijkse taken uitvoeren zonder Piya's hulp en voelt zich infantiel. Dus duwt hij de kleine olifant aan de kant om zijn onafhankelijkheid terug te krijgen. Piya voelt zich afgewezen door haar oom die haar hulp niet langer wil.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
15:50 Molang
Piu Piu en Molang leveren brood op een middeleeuwse dorpsmarkt. Alles staat klaar voor een schitterend riddertoernooi. Molang kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en valt. Hij komt per ongeluk tussen de lansen terecht.
«
»
15:55 Zouk
Zouk treedt op tijdens een concert, maar haar moeder heeft het druk en moet haar optreden overslaan.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Dylan heeft een afspraak in Wonderland voor een magisch duel met Mick. Daniel heeft echter besloten dat uitgaan na zes uur verboden is. Lisa, Nica en Violet bieden aan hun vriend te bedekken met illusies.
«
»
16:45 Coop Troep
Maggie's grote rode telefoon gaat over, maar de telefoonlijn wordt doorgesneden door een windvlaag. Terwijl een deel van de troep de beller probeert te vinden, probeert de andere groep de kapotte telefoonlijn te repareren.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Een filmcrew arriveert om een zeer zeldzame vogel te filmen die op de boerderij nestelt. De boer is verrukt over alle aandacht, maar wanneer de filmcrew de kudde filmt terwijl ze een potje cricket spelen, is zijn verrukking gauw voorbij.
«
»
17:05 Spring
Tien doet niks anders meer dan gamen. Xavier heeft een goed idee en deelt dit met David. Jo krijgt een brief van de kunstacademie met de resultaten van zijn examens. Nu Roxanne webdanseres is mag niemand haar nog lastigvallen in de dansstudio.
«
»
17:30 Spring
Tien wordt aangereden door een auto. Niek gaat in paniek met haar naar het ziekenhuis. Xavier heeft een plan om David terug te pakken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
18:20 Nachtwacht
Een weerwolf is naar Schemermeer gekomen tijdens het dorpsfeest en ontvoert Sacha. De Nachtwacht moet er alles aan doen om haar te redden.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Chloë heeft een tv-show waarin ze leerlingen van de school interviewt. Ze verknipt bewust de interviews om zo sensationele quotes te creëren. Zo lijkt het net alsof Soekie zegt dat ze alle leerlingen van de school losers vindt.
«
»
19:00 De Hoppers
Het is weer zover. De Hoppers vieren hun jaarlijkse Wally Wasbeerdag. Daria zit ondertussen in een lastige positie, omdat ze de beste punten wil halen voor een groepswerk van wiskunde.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas probeert zijn schoonvader te overtuigen om toch naar de trouwerij te komen. Sami vraagt met tegenzin de huissleutel terug aan oma. Ada en Ruben krijgen slaande ruzie, en dat heeft zware gevolgen.
«
»
21:25 Het mirakel van Almeria
In het zuiden van Spanje ligt Almería, een enorme provincie bedekt door wit plastic. In vijftig jaar tijd slaagde deze regio erin uit te groeien van een woestijn tot de grootste moestuin van Europa. Maar onder al dat plastic gebeuren vreemde dingen.
«
»
22:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers