TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Erik ziet Yvonne en Christoph elkaar omhelzen en hij kan zijn groeiende wantrouwen nauwelijks verbergen. Hij probeert zich sterk te houden, maar wanneer Yvonne's telefoon toevallig voor hem ligt, kan hij de verleiding niet weerstaan.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 What Men Want
Gepasseerd voor een welverdiende promotie, bevraagt sportagent Ali Davis wat ze nog meer moet doen om te slagen in een mannenwereld. In de hoop antwoorden te vinden, drinkt Ali een raar brouwsel waardoor ze plotseling kan horen wat mannen denken.
«
»
16:20 The Simpsons
De Simpsons plannen een uitje naar de boshakkershut waar Homer en Marge twintig jaar geleden een vakantie doorbrachten. Ze kijken terug op hun verloving en Bart en Lisa halen grappige herinneringen op.
«
»
16:45 Crossing Jordan
Een voormalige hockeyster wordt verdachte in de moorden op zijn vrouw en twee zonen. Garret krijgt grip op een aantal vergeten herinneringen. Bug kan een helderziende niet kwijtraken.
«
»
17:40 Superstore
Jonah helpt Amy bij het vergaren van een creatieve babyuitzet, terwijl Glen en Jerusha zwangerschapsfoto's maken, foto's die Dina inspireren tot een eigen reportage van Mateo's hand.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam en Brea gaan samen naar het gala. Als Adam bang is dat hij niet de Prom King zal zijn, brengt Beverly het feest in gevaar. Barry leert Erica zorgzaam te zijn als Geoff's vader in het ziekenhuis ligt.
«
»
18:40 The Simpsons
Nadat Ned het leven redt van mevrouw Krabappel, besluiten ze te daten. Het gaat goed, tot ze deelt met hoeveel mannen in Springfield ze eerder relaties heeft gehad. Homer probeert Ned te overtuigen dat haar verleden hun toekomst niet in de weg staat.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer leent zijn huis aan een regisseur van erotische films en Marge loopt weg en ontmoet een knappe, atletische vriend van de lamantijnen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
In de nasleep van zijn besluit, om zich in de pers uit te spreken, trekt Hondo zich terug in een rustig stadje in Mexico om zijn leven en professionele toekomst opnieuw te beoordelen.
«
»
20:35 Night School
Voor de vlotgebekte verkoper Teddy Walker gaat ineens alles mis als hij per ongeluk de zaak waar hij werkt opblaast. Hij komt in een situatie terecht waardoor hij alsnog zijn middelbare schooldiploma moet halen. Teddy moet dus terug naar school.
«
»
22:45 Basic Instinct
Rechercheur Nick Curran onderzoekt de moord op rockster Johnny Boz. Verdachte is de vriendin van het slachtoffer, Catherine Tramell, schrijfster van misdaadverhalen. Een van haar verhalen lijkt tot in de kleinste details op de moord.
«
»
01:00 S.W.A.T.
In de nasleep van zijn besluit, om zich in de pers uit te spreken, trekt Hondo zich terug in een rustig stadje in Mexico om zijn leven en professionele toekomst opnieuw te beoordelen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers