TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Scott & Bailey
Janet en hoofdinspecteur Dodson maken zich zorgen over het drinkgedrag van Gill. Rachel maakt een grote fout, waardoor Janet en Chris gevaar lopen. Het lichaam van een man wordt tussen de rotsen gevonden.
«
»
02:50 Guilt
Angie en Jake's relatie heeft een probleem. Jake baart zich zorgen, maar zij neemt altijd zijn zorgen weg. Hij is optimistisch, maar zij geeft hem een `reality check'.
«
»
03:45 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
04:35 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
05:30 Ghost Stories
Bewerking door Mark Gatiss van dit spannende verhaal van Sir Arthur Conan Doyle, dat zich afspeelt in het Oxford van de 19e eeuw. De universiteit wordt opgeschrikt door de plotselinge dood van Bellingham.
«
»
06:00 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:25 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geëlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
07:20 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
08:10 Father Brown
Wanneer er een kindermoordenaar wordt vermoord, moet Father Brown in het verleden duiken.
«
»
08:55 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
10:30 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
11:15 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
12:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als begrafenisondernemer Peter Quintis van huurmoordenaars te horen krijgt dat hij nog 24 uur te leven heeft, vlucht hij meteen naar het detectivebureau en biedt hij Frank een enorm bedrag om zijn leven te redden.
«
»
12:50 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
13:40 Father Brown
Wanneer Eddie van moord wordt beschuldigd, roept Sullivan de hulp in van Father Brown.
«
»
14:30 The Marlow Murder Club
Wanneer Judith getuige is van een moord, gaat ze samen met domineesvrouw Becks en hondenuitlater Suzie op onderzoek. Na de vondst van belangrijk bewijsmateriaal voert het trio een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
15:25 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
16:15 Midsomer Murders
De naam van Tommy Hicks van het Midsomer vrijwilligerskorps wordt toegevoegd aan het oorlogsmonument in Midsomer Parva. Een door drank aangewakkerd schijnproces van de gepensioneerde kolonel Henry Hammond leidt tot een moord.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Barnaby ontfutselt Bella Hammond een schokkende onthulling. Martin Chadwick bekent dat in een geheim codicil bij Duggie's testament is vastgelegd dat North Meadow na Bella's dood aan de familie Hicks wordt nagelaten.
«
»
18:00 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
19:00 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
20:00 Miss Fisher and the Crypt of Tears
Nadat Miss Fisher in Jeruzalem een bedoeïenenmeisje dat onterecht gevangen zat heeft bevrijd, is ze vastbesloten om oorlogsgeheimen rond een kostbaar juweel en een eeuwenoude vloek te ontrafelen.
«
»
21:00 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox begint een nieuw leven in het prachtige hart van Italië, maar ontdekt al snel dat problemen haar overal volgen.
«
»
22:45 Rebus
Johns eigen woorden komen als een boemerang bij hem terug, terwijl zijn broer drugsdealer Darryl Christie ontvoert en oude legermakkers inschakelt voor een gewaagde inval.
«
»
23:45 McDonald and Dodds
McDonald en haar partner, Dodds, worden naar Mara Retreat geroepen, een privé revalidatiekliniek waar ze de mysterieuze dood van een rijke patiënt moeten onderzoeken. Ze komen terecht in de complexe en mistige wereld van een hechte therapiegroep.
«
»
01:10 Signora Volpe
Wanneer Sylvia hoort dat de zoon van een oude vriend is gearresteerd voor moord, onderbreekt ze de jacht op een gestolen truffelvarken om de zaak te onderzoeken. Ze ontdekt dat de moord verband houdt met een afpersingszaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers