TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Bad Influence
Een alleenstaande moeder is blij dat haar dochter eindelijk vrienden maakt op haar nieuwe school. Maar al snel wordt duidelijk dat deze vriendengroep een eigen, soms vreemde en soms zelfs gevaarlijke morele norm heeft.
«
»
08:00 Buried in the Backyard
De gruwelijke ontdekking van een in stukken gehakt geraamte begraven in de achtertuin van een huis in Seattle, resulteert in een onderzoek dat een 30 jaar oud complot ontrafelt, uitgebroed door een wraakzuchtige familie.
«
»
08:45 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist raakt, vermoeden de autoriteiten een verband met zijn illegale activiteiten. Maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
09:30 Deadly Lust
In 1983 wordt de 22-jarige Sid Wells dood aangetroffen in zijn woonkamer. Zijn voormalige kamergenoot Thayne Smika is al meer dan dertig jaar spoorloos. Richard McLean verdwijnt nadat een jong meisje hem beschuldigt van seksueel misbruik.
«
»
10:30 Deadly Lust
In 2002 ontdekt een graanarbeider elf lijken verborgen in een treinwagon in Iowa. Aanwijzingen leiden de onderzoekers naar Texas en daarbuiten, waar de vermeende mensenhandelaar Guillermo Madrigal Ballesteros, alias Don Memo, jarenlang verdween.
«
»
11:30 Gwen Shamblin: Starving for Salvation
Gwen Shamblin, een charismatische vrouw richt een christelijke dieetprogramma op. Het wordt een succes, maar ze wordt ook beschuldigd van uitbuiting en emotioneel, psychologisch en fysiek misbruik door de vermeende cultpraktijken van de kerk.
«
»
13:10 Buried in the Backyard
De gruwelijke ontdekking van een in stukken gehakt geraamte begraven in de achtertuin van een huis in Seattle, resulteert in een onderzoek dat een 30 jaar oud complot ontrafelt, uitgebroed door een wraakzuchtige familie.
«
»
14:05 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist raakt, vermoeden de autoriteiten een verband met zijn illegale activiteiten. Maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
15:00 Fear Thy Neighbor
De onofficiële burgemeester van een straat in de buitenwijken botst met de nieuwe buurman die geen respect toont voor de lokale waarden. Meningsverschillen escaleren tot ruzies en eindigen in een gewelddadig conflict dat twee gezinnen vernietigt.
«
»
16:00 World's Most Evil Killers
Een inzicht in de misdaden van Thierry Paulin, die in de jaren tachtig minstens achttien oudere vrouwen in Frankrijk aanviel, beroofde en vermoordde om zijn extravagante levensstijl te financieren.
«
»
16:55 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
18:40 Buried in the Backyard
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
«
»
19:35 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist wordt, verdenken de autoriteiten hem van illegale activiteiten, maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
20:30 Deadly Lust
Na jaren van vermeend seksueel misbruik door Victor Barnard, leider van de religieuze sekte The River Road Fellowship, vertrekken twee dappere jonge meisjes en geven de man aan bij de autoriteiten. Genevieve Kelley verdwijnt met haar dochter Mary.
«
»
21:30 Deadly Lust
Op 22 oktober 1989 wordt de elfjarige Jacob meegenomen door een onbekende ontvoerder. John en Julieanne Dimitrion pleiten schuldig aan het oplichten van huiseigenaren in Hawaï, maar rechtsextremisten helpen hen mogelijk om van het eiland af te komen.
«
»
22:35 Rizzoli & Isles
Een seriemoordenaar beweert informatie te hebben over de moord op een jonge gevangene, die vlak voor zijn vrijlating dood in de badkamer werd aangetroffen. Ondertussen maakt Frankie Jr zich klaar om het recherche-examen af te leggen.
«
»
23:30 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een veertienjarige jongen en is geschokt als bewijs de jongen linkt aan een man die al twee jaar in de gevangenis zit.
«
»
00:25 FBI: Most Wanted
Wanneer een rechter die bekend staat om zijn strenge straffen voor minderjarigen vermoord is gaat het team op onderzoek uit. Kristin wordt ook geconfronteerd met familieproblemen wanneer ze zich met haar tienerdochter in New York City vestigt.
«
»
01:20 Shades of Blue
Harlee en Wozniak gaan om met de gevolgen van het verdwijnen van het geld van de overval. Harlee vertelt de FBI dat ze het geld zal vinden en Wozniak en zijn partners zal uitleveren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers