TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Plop heeft zelf ook al aardig wat meegemaakt en vertelt ook zijn eigen verhalen.
«
»
06:05 Moominvalley
Op aandringen van mevrouw Fillyjonk neemt Moominmama een hulp in huis. Het huis wordt er wel stukken netter en beter georganiseerd van, maar tegen welke prijs?
«
»
06:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Hubert moet een speech voorbereiden voor de fanfare. Hij verwart de Musicalfloepser echter met een muntspray, en kan plots niet stoppen met zingen en dansen. Zo kan hij zijn speech natuurlijk niet houden. De kinderen moeten een oplossing zoeken.
«
»
06:35 De Wereld Van K3
Vandaag proberen de K3-tjes om echte circusartiesten te worden, maar dat is niet zo makkelijk.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx maken muziek. Hubert loopt tegen de bombardon van Kara en krijgt een flinke bult. Daardoor zijn z'n hersens uit balans en kan hij niet meer marcheren. Net nu er een grote fanfarewedstrijd is.
«
»
07:05 Hallo K3
Als Karen de weddenschap aangaat om achtenveertig uren zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al gauw dat ze vals speelt. De twee besluiten Karen beet te nemen, door haar berichtjes te sturen in Bas' naam.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Buren melden een zware echtelijke ruzie. Hoewel er op het eerste gezicht niets aan de hand lijkt te zijn, houden Koen en Tineke een naar gevoel over aan hun interventie.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane gaan de diepten van het bos in om op de stropers te jagen. Ze moeten echter eerst hun weg vinden door de gevaarlijke stroomversnellingen van de Teles Pires-rivier.
«
»
08:35 Maya de Bij
Lara beweert dat niemand zoveel talent heeft als zij. Maya geeft een feest waarbij iedereen zijn talent laat zien. Zij zorgt zelf voor een feestmaal, maar Bees en Boos gaan ermee vandoor.
«
»
08:45 Trolls: The Beat Goes On!
Knoest probeert aan Poppy te bewijzen dat de Marshappel-fee, die lekkers brengt, niet echt bestaat. Biggie vindt per ongeluk een dans uit die bij iedereen goed aanslaat. Al snel wordt de dans een ware rage.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
Vandaag proberen de K3-tjes om echte circusartiesten te worden, maar dat is niet zo makkelijk.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Kim Gevaert. Vandaag: Op grootmoeders wijze - gevulde paprika's à la Mieke, de moeder van Kim.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Ilja weet de huishoudelijke taakverdeling naar zijn hand te zetten. Hanne vindt Karls kunstwerk een ongewoon cadeau. Zjef kan Karl maar niet uit zijn hoofd zetten. Vanessa probeert zich professioneel te gedragen.
«
»
12:20 Milo
Milo ontwijkt Liam omdat ze teleurgesteld is in zijn gebrek aan vertrouwen. Liam voelt zich schuldig tegenover haar. Lou zorgt voor chaos tijdens het optreden en Sofia krijgt een onverwachte factuur. Alice worstelt met haar beslissing.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mieke kan de aanhoudende negativiteit niet meer aan. Ze broedt op een plan. Mathias en Peter bespreken de toekomst van Jan. Peter worstelt met een groot dilemma. Lars voelt nog steeds een afstand tussen hem en Véronique.
«
»
14:20 Medisch Centrum West
Marcel is in elkaar geslagen door een van Leo Zwarts mannetjes. Guus is ondertussen verbaasd wanneer hij verneemt dat Marcel getrouwd is met een van de meiden van Zwart.
«
»
15:30 White Collar
Peter moet een plan verzinnen om Neal terug te brengen naar de Verenigde Staten, maar hij moet daarbij proberen de premiejager een stap voor te blijven.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
René wil dat zijn personeel klantvriendelijker wordt en controleert hen op alle mogelijke manieren. Magda wil dat René een luchtzuiveringsinstallatie koopt voor de garage voor het personeel.
«
»
17:10 Alloo bij de Verkeerspolitie
Twee chauffeurs van dezelfde firma krijgen voor exact dezelfde verkeersinbreuk een boete. Tijdens een ongeval kruipt een fietser door het oog van de naald, terwijl elders een bestuurder de wet van een fietsstraat aan zijn laars lapt.
«
»
18:20 Milo
Jasmien zit in zak en as na het mislukte optreden en Liam vermoedt dat Aron de schuldige is. Victorine biedt troost. Liam krijgt inspectie in zijn les en Hilde vreest dat hij zal moeten stoppen op Kosmos. Alice gaat met tegenzin naar het rusthuis.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Hanne polst naar Zjefs gevoelens. Jan wil Yoko steunen om een diploma te halen, maar zij is niet van plan om zomaar te buigen naar de normen van de maatschappij. Joris is verward en onzeker door het constant bijsturen van zijn plannen.
«
»
20:40 Erfgenaam Gezocht
In de zaak van René Van Haver loopt Axel van het ene doodlopende eind naar het andere. Axel gaat ook verder met de zaak van Roger Goethals en start de zaak van Lucienne Courtin op.
«
»
21:45 Helden van hier: Politie Aalst
Inspecteurs Simon en Ninke moeten uitrukken voor een agressieve man die de buurt op stelten zet. Ondertussen staan agenten Ken en Maithé klaar om bij een ongeval, waar kinderen bij betrokken zijn, de slachtoffers te troosten.
«
»
22:50 Telefacts
In de nacht van 12 op 13 november 2022 worden vier jongeren vermoord in hun studentenhuis in Moscow, een kleine stad in Idaho in de VS. De politie heeft geen idee waar ze moeten beginnen met zoeken naar een dader of daders.
«
»
23:45 Camping Coppens
Vier jaar na hun grote verhuizing naar Zweden staat het avontuurlijke gezin weer aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Staf, Monique, Beau en Nora pakken opnieuw de verhuisdozen in en ruilen de ongerepte natuur in voor het stadsleven.
«
»
01:05 White Collar
Peter moet een plan verzinnen om Neal terug te brengen naar de Verenigde Staten, maar hij moet daarbij proberen de premiejager een stap voor te blijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers