TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Joy en Babette maken een knus plekje voor de gezinsuitbreiding die ze te wachten staat. In Portugal wordt Marian overrompeld door nieuwkomer Ed. In Frankrijk vindt er bij Petri een wel heel ongemakkelijk afscheid plaats.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Jaco lijkt gelukkig samen met zijn vriendinnetje Merel, maar is stiekem verliefd op iemand anders. Een jongen. En niet zomaar een jongen, maar zijn beste vriend.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Renovate Don't Relocate
Sarah is in Hounslow, West-Londen, om een pas getrouwd stel te helpen hun huis met drie slaapkamers te renoveren. In plaats van een nieuw huis te zoeken, willen ze hun huidige huis aanpassen aan hun nieuwe levensstijl.
«
»
12:45 MasterChef Australië
De deelnemers krijgen de opdracht om een gerecht te bereiden met dezelfde ingrediënten die ooit in de allereerste mystery box van 'MasterChef' zaten.
«
»
13:55 Celebrity MasterChef Australia
Op de openingsavond ligt de rode loper in de bekende tuin te wachten op de komst van de tien beroemdheden, waar de juryleden hen begroeten.
«
»
15:35 Achter gesloten deuren
Annemarie is nog steeds verliefd op Peter die haar een jaar geleden verlaten heeft. Nadat ze een knobbeltje in haar borst heeft ontdekt, is Peter als vriend teruggekeerd in haar leven.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief NL
Bij Marian in Portugal wordt een hart gebroken. Bij Debbie in Spanje leidt de territoriumdrift van Paul en Cees opnieuw tot haantjesgedrag. Martijn laat in Thailand een andere kant van zichzelf zien tijdens een date met Diana.
«
»
17:45 Help, Mijn Man Is Klusser
Linda schakelt de hulp in van John. Ze woont al 23 jaar met haar man, Andre, in een huis dat niet af is. Hun tienjarige dochter, Martine, is geboren in de schuur en woont haar hele leven al tussen de bouwmaterialen.
«
»
19:05 Home and Away
Tane is de geheimdoenerij tussen Felicity en Mackenzie beu en eist een uitleg. Irene is blij verrast wanneer Harper en Dana alsnog opdagen bij de rechtbank.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
Ons eerste stel pasgetrouwden vertrekt naar spectaculaire locaties en begint hun huwelijksleven samen. Komen de vroege knoppen van de liefde tot bloei op het strand of gaat de zon vroeg onder tijdens romantiek, met een extra dosis drama?
«
»
20:35 Mission: Impossible -- Ghost Protocol
Ethan Hunt en zijn collega's krijgen de schuld van een terreuraanslag op het Kremlin. Ethan moet niet alleen zijn naam zuiveren, maar ook een volgende aanval voorkomen.
«
»
23:05 Motorway Cops USA
Patrouilleagent Malek Badeer houdt een auto tegen die duidelijk niet door een professional werd hersteld. Een routinecontrole van agent Matt Rugel leidt tot de arrestatie van een gezochte man.
«
»
00:10 Blind Getrouwd UK
Ons eerste stel pasgetrouwden vertrekt naar spectaculaire locaties en begint hun huwelijksleven samen. Komen de vroege knoppen van de liefde tot bloei op het strand of gaat de zon vroeg onder tijdens romantiek, met een extra dosis drama?
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers