TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Grantchester
Amanda helpt Sidney om te proberen te voorkomen dat Gary zal worden veroordeeld. Geordie heeft zijn handen vol met een nieuwe zaak wanneer hij de gewelddadige echtgenoot van een vriendin oppakt.
«
»
03:25 Death in Paradise
Detective Richard Poole staat voor een raadsel met een schijnbare zelfmoord in een kliniek voor plastische chirurgie. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat het slachtoffer vermoord is, maar kan daarvoor niet genoeg bewijs vinden.
«
»
04:20 Silent Witness
Het team vindt nieuwe aanwijzingen, waarmee DCI Ford de benodigde informatie heeft voor een onverwachte arrestatie. Ondertussen neemt het onderzoek een nieuwe wending wanneer de verdachte zijn dochter bezoekt.
«
»
05:10 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Nu een inwoner van Carsely als verdachte wordt aangemerkt in een dubbele moordzaak, gaat Agatha op zoek naar de ware dader om ervoor te zorgen dat deze wordt opgesloten voordat hij of zij opnieuw kan toeslaan.
«
»
06:45 Murdoch Mysteries
Murdochs ex-minnares bezoekt Toronto vlak voor ze gaat trouwen. Haar verloofde verdwijnt spoorloos.
«
»
07:35 Father Brown
Goodfellow en Mallory zijn buiten werking gesteld, en daarom keert Sullivan terug naar het politiekorps van Kembleford.
«
»
08:25 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
09:20 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een amateurastronoom die met een meteoriet op zijn hoofd is geslagen en overleden is aan zijn verwondingen.
«
»
10:10 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een amateurastronoom die met een meteoriet op zijn hoofd is geslagen en overleden is aan zijn verwondingen.
«
»
10:55 Miss Scarlet and the Duke
Rechercheur Fitzroy ziet dat een van zijn collega's stiekem bewijsmateriaal bij een verdachte verstopt. Omdat de Duke afwezig is, vraagt Fitzroy Eliza om onderzoek te doen naar corruptie bij de politie.
«
»
11:40 New Tricks
Het team heropent het onderzoek naar de moord op de populaire DJ Johnny Deacon, die tijdens een live uitzending na een brandaanslag overleed.
«
»
12:30 Death in Paradise
De gitarist van een reggaeband wordt vermoord. Jack moet een oude zaak oplossen voordat hij de dader kan arresteren.
«
»
13:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
Dr Mac vraagt de hulp van zowel Phryne als Jack om een moord en de vermissing van een kostbaar manuscript te onderzoeken, maar omdat hun relatie bekoeld is, doen ze hun uiterste best om elkaar te mijden.
«
»
14:20 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne begeeft zich in de schemerwereld van de stomme film. Wanneer een hoofdrolspeler en een regisseur worden vermoord, schiet Phryne te hulp om de moorden op te lossen en de film te redden.
«
»
15:20 Sister Boniface Mysteries
De beroemde chef-kok Prunella Gladwell komt naar St Vincent's Convent om een aflevering van haar tv-kookwedstrijd op te nemen. Als een van de deelnemers sterft is het aan zuster Boniface om de moordenaar te vinden.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Als Faith Alexander op bezoek gaat bij haar oom Rex Masters ontdekt ze tot haar verrassing dat hij verdwenen is. Als zijn lichaam wordt gevonden, overleggen zijn vrienden allemaal een testament om zijn fortuin op te eisen.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Als Faith Alexander op bezoek gaat bij haar oom Rex Masters ontdekt ze tot haar verrassing dat hij verdwenen is. Als zijn lichaam wordt gevonden, overleggen zijn vrienden allemaal een testament om zijn fortuin op te eisen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Saint Marie rouwt wanneer radiolegende Dezzie Dixon live wordt vermoord. Jack moet een complex mysterie oplossen om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Tijdens een paardentrektocht ontdekt Jack een lijk op een onwaarschijnlijke plaats: het politiebureau. Het blijkt om een van de ruiters te gaan, en de tocht wordt daardoor stopgezet.
«
»
20:00 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
21:00 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
22:45 The Famous Five
Terwijl de zomer ten einde loopt, sleept George de vijf mee in een nieuw avontuur wanneer ze een goochelaar van een circus beschermen tegen een gewetenloze arts die de krachten van de illusionist in zijn kliniek wil gebruiken.
«
»
00:25 Murdoch Mysteries
Murdoch werkt nu samen met de neef van Brackenreid. Samen ontdekken ze dat de moord op een vrouw gelinkt zou kunnen zijn aan een bende vrouwelijke juwelendieven.
«
»
01:10 Granite Harbour
Aberdeen wordt opgeschrikt door de dood van een oliemagnaat. Het is de eerste zaak voor de net overgeplaatste rechercheur Davis Lindo en hij wordt meteen in het diepe gegooid in een stad en een werkomgeving die heel anders zijn dan hij gewend is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers