TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een hondenmozaïek. Een micro macro wereld van brandweerlieden. Boekenmeisje geniet van een broodje.
«
»
06:05 Bumba
Bumbalu en Bumba doen een act met de diabolo. Arro leert het woordje 'pijl'. Bumba tovert met zijn stok drie plantjes. Bumba en Bumbina dansen samen. Tumbi trekt een bolderkar met Babaki erin.
«
»
06:10 Simon
Simon heeft eigenlijk geen zin om met oma te gaan winkelen, hij heeft het veel te leuk. Hij zal er geen spijt van krijgen, want Boris, de boerenzoon, zal hem in een heel nieuwe wereld introduceren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:30 Odo
Een van Odo's favoriete bomen is omgevallen. Maar het is nog erger voor Michael de muis want zijn hele huis is weggevaagd. Odo belooft hem te helpen een nieuwe plek te vinden om te wonen met zijn zeer grote familie.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
De kinderen wordt gevraagd te zeggen wat ze het leukst vinden op een regenachtige dag. Declan en Lu vinden de plassen het mooist. Declan vindt dat iedereen iets anders mooi moet vinden. De twee krijgen ruzie.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu vraagt Monty om op haar poppen te passen, maar hij merkt dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Hij heeft moeite om de poppen in slaap te krijgen en dan raken ze ook nog vermist.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de kom van George. Edmond is ervan overtuigd dat de kom kostbaar is en gerepareerd moet worden. Lucy en Edmond gaan aan de slag, maar het blijkt geen makkelijke klus.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een leuke jongen leren kennen. Hij is de prins van Verweggistan. Ze droomt al weg.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie laat Bill geloven dat ze zijn verjaardag zijn vergeten, maar Bill wordt heel dramatisch.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Er is een zware storm op komst, iedereen moet er voor zorgen dat Tjip hier absoluut niets van merkt, want als er iets is waar Tjip helemaal niet tegen kan, dan is het wel een storm.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl Baratine Voldenuix naar de Catacomben begeleidt, wordt ze aangevallen door een mysterieus wezen en verdwijnt. De onverzettelijken gaan naar de plaats delict, nadat de uil hen heeft gewaarschuwd.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Iedereen is in zijn nopjes en kan niet wachten tot de voetbalwedstrijd op televisie zal worden uitgezonden. Wanneer er echter een vliegtuig tegen de antenne aanvliegt, wordt het beeld verstoort. Bitzer moet het oplossen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Een rij oranje speelgoed, een paddestoel gemaakt van wol. Boek Jongen maakt de wasmachine.
«
»
09:05 Bumba
Bumbina fopt Bumba met haar trom vanachter een grote toverstok terwijl hij banjo speelt. Ze leren het woord 'banjo'. Bumba duikt onder water tussen de vissen. Babilu krijgt een knuffel.
«
»
09:10 Simon
Simon en Gaspard spelen superhelden in de achtertuin van hun grootouders. Opa stuurt hen om een supersnack te halen uit de zijspan in de schuur. Plotseling horen ze tot hun schrik een vreemd geluid.
«
»
09:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
09:30 Odo
Odo vindt een plastic fles. Hij probeert hem weg te gooien, maar de fles veroorzaakt problemen voor de kampeerders. Dan vindt Odo een goed gebruik voor een weggegooid voorwerp.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Het is opruimdag. Tijdens het opruimen verliest Biba haar ster van klei en raakt ze overstuur.
«
»
09:40 Monty & Co
Als Gabriella's lievelingstiara zoekraakt, is ze van streek. Nadat Monty hem heeft gevonden en lof krijgt, zet hij een Verloren Voorwerpen op. Maar als niet genoeg voorwerpen verdwijnen, helpt Monty ze een handje.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy nemen Matilda mee naar het bos om te spelen, maar ze verdwijnt als het tijd is om naar huis te gaan. Edmond en Lucy zijn ongerust omdat er een vos in het bos rondloopt.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom en probeert zich te camoufleren.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil meedoen aan een kleurwedstrijd voor kleutertjes georganiseerd door Samson en Marie. Hij besluit zich te vermommen als zijn kleine broertje, maar zijn plannetje loopt uiteraard mis.
«
»
10:30 Tik Tak
Scharen gemaakt van schrijfgerei en een zebra pakket levering in de werkplaats van Milleke Mole.
«
»
10:35 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter en hun trommen. Bumbina rent achter een rij ballen. Een poppetje tovert een olifant van onder een doek. Bumba en Nanadu gaan samen dansen. Bumba en kiwi maken een blokkentoren.
«
»
10:40 Simon
Simon, Gaspare en Lulu spelen allemaal superhelden in het park als een onbeleefd konijn de vrienden irriteert door Gaspare te pesten. Simone en Lulu doen hun best om hem op te vrolijken.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
11:00 Odo
Odo en Doedel beginnen een postbedrijf op kamp, maar berichten worden verkeerd begrepen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu en Biba vinden bosbessen tijdens het spelen en ze besluiten een speurtocht te organiseren.
«
»
11:10 Monty & Co
Mevrouw Rainey komt naar Monty en Co om te zien of zij haar oude voorwerpen voor recycling willen hebben. Wanneer ze niet beseffen wie zij is, wordt mevrouw Rainey overvallen door Eddie, Lulu en Jack en ze ziet Charlie aan voor een inbreker.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Het koude seizoen staat voor de deur, maar Mima heeft nog een lijst met dingen die ze moet doen om zich voor te bereiden op de kou en de sneeuw. Edmondo en Lucy haasten zich om haar te helpen en ontdekken hoe de natuur zich voorbereidt op de winter.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Emma schommelen op het schoolplein, maar Emma springt van de schommel af en zegt tegen Casper dat hij dat ook moet doen. Wanneer Casper valt en daarbij gewond raakt, wordt hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie maakt spruitjes klaar, maar dat is niet naar de zin van Samson. Marie sluit een deal. Als ze voor Samson een hoop spruitjes mag opscheppen, krijgt hij een ijsje. Samson gaat akkoord, maar heeft een plannetje...
«
»
12:00 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Madhu is verdrietig dat een ster zal uitdoven. Ella en Slippy doen hun uiterste best om Madhu weer op te vrolijken. Maar ze komen er achter dat je je soms gewoon even verdrietig moet kunnen voelen voordat je weer vrolijk wordt.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan kamperen. Door een zonnestorm kunnen ze geen elektronica meer gebruiken. Eerst vindt Slippy dat een leuke uitdaging, maar als de storm gevaarlijk wordt, heeft Ella gelukkig wel een plan om weer naar huis te komen.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel verliefd op Blaadje.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil een paleis bouwen voor Monalisa. Maar daarvoor moet hij half Lutetia afbreken. Als Weissnix dit hoort, brouwt hij een toverdrank die zogenaamd zorgt voor enorme krachten.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Zig koopt een toverstok van de Sardine Fee: hij wil magie gebruiken om Marina te vangen. De toverstok werkt echter niet zo goed en Zigs spreuken werken averechts op de leerling tovenaar.
«
»
13:00 Mega Mindy
Della Cruella komt naar het politiebureau als vrijwilliger, maar Mieke vertrouwt haar niet. Helaas denkt de commissaris dat ze jaloers is als ze hem vertelt over haar wantrouwen. Uiteindelijk blijkt Mieke op het goede spoor te zitten.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Nono is veranderd in een centaur door een fout van Zouk. De nieuwe vorm lijkt de jongen erg te bevallen, maar de gedachte dat zijn vader op hem wacht om samen een film te kijken doet hem twijfelen.
«
»
13:40 Presto's magische school
Daniel is vastbesloten om Presto te verkopen terwijl Lorenzo er niet is. Hij moet echter af zien te komen van de leerlingmagiërs. Nieuwe regels gaan van kracht om te zorgen dat hun leven vreselijk wordt, maar de kinderen geven niet op.
«
»
13:50 Coop Troep
Albert raakt in paniek als hij uit honger een stilleven heeft opgegeten. Terwijl de anderen in heel Animauville op zoek gaan naar de materialen die nodig zijn om het schilderij nieuw leven in te blazen, proberen Clive en Maggie het doek te repareren.
«
»
14:00 Nachtwacht
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor kan zijn.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
14:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
Het is 1 april en Lolsmurf is door het dolle heen.
«
»
14:50 Rox
De gebroeders Raas ontsnappen uit de gevangenis, het team moet in actie komen om ze weer op te pakken. Xavier heeft een list en gaat undercover als gevangene om zo te ontdekken wat het plan van de broers is.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij Olivia een romantische wandeling en Piya een boomklimtocht heeft beloofd, realiseert Oggy zich dat beide activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Hij durft zijn blunder niet toe te geven en probeert de twee te combineren.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
15:45 Molang
Piu Piu en Molang leveren brood op een middeleeuwse dorpsmarkt. Alles staat klaar voor een schitterend riddertoernooi. Molang kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en valt. Hij komt per ongeluk tussen de lansen terecht.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
15:55 Zouk
Het is picknickdag en Zouk, die een verkeerde spreuk gebruikt, neemt iedereen mee naar het midden van de woestijn. Gelukkig brengt Zouk's moeder met behulp van magie iedereen naar een oase, waar een grote sfinx verschijnt.
«
»
16:05 Abraca
Een oude vloek van Carabosse ontwaakt wanneer Roodkapje thuiskomt. Om de vloek te genezen moeten drie regels tot op de letter worden opgevolgd. Helaas heeft Roodkapje een echt probleem met autoriteit.
«
»
16:30 Presto's magische school
Dylan en Vincent gebruiken Chef om een spectaculaire truc uit te voeren. Het gaat helaas mis en ze breken de robot. Ze willen hun fout niet toegeven en besluiten zijn taken over te nemen zodat ze genoeg tijd hebben om een oplossing te vinden.
«
»
16:40 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een jonge navigator die op zoek is naar een bemanning om de nieuwe wereld mee te ontdekken. De twee vrienden sluiten zich bij hem aan en beginnen aan een lange reis.
«
»
16:45 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boer gaat met vakantie, ervan overtuigd dat de boerderij in goede handen van zijn vervanger is. De dieren leren echter al snel dat de vervanger enkel is geïnteresseerd in zijn eigen verzorging en besluiten hem weg te pesten.
«
»
17:05 Spring
Katrijn heeft iedereen fameus doen verschieten. Tien en Evert pakken Xavier terug voor de streek die hij met Evert heeft uitgehaald. Roxanne kan het niet laten Chantal op de stang te jagen.
«
»
17:30 Spring
De pizzeria van Xavier en François draait op volle toeren. Roxanne vindt dat Xavier te weinig aandacht aan haar besteedt. Chantal is erg verdrietig nu haar vader in de gevangenis zit.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Heritier moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Thiam.
«
»
18:20 GameKeepers
Sari belandt in een heel ander spel dan dat is opgestart. Geen bosrijke omgeving, maar een helwitte kamer. En ze is alleen. Mats is niet mee getransporteerd in het spel. Sari gaat op zoek naar Mats in een gebouw met identieke witte kamers.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De meeste leerlingen zitten in de put omdat ze niet weten wat ze later willen worden. Soekie wil hen helpen bij hun keuze om hun passie te vinden, door een succesvolle ex-leerling uit te nodigen op school.
«
»
19:00 Ayo-Skate
Otis' plannen nemen een verrassende wending na een onverwacht compliment. Met hulp van Ayp probeert hij de kinderen enthousiast te maken tijdens een testles.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Billy en Rihanna lopen weg maar kan de groep hen op tijd vinden?
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas verdenkt Laura ervan het fake Instagramprofiel aangemaakt te hebben. Sami en Lies zetten hun eerste stappen in het samenwonen. Marvin moet nog wennen aan de 'nieuwe' Nele.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers