TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Helene reist naar Salzburg om Erik en Gerry te helpen, zodat Yvonne de komende controle in het ziekenhuis kan bijwonen. Daar denkt Yvonne ten onrechte dat de kanker terug is en stormt het ziekenhuis uit.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Five Feet Apart
Twee tieners met cystic fibrose beginnen verliefd op elkaar te worden, maar hebben te maken met ziekenhuisregels die hen te allen tijde anderhalve meter uit elkaar zou moeten houden.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Het is tijd voor de laatste aflevering van Andy's televisieshow. Leslie neemt een deel van de productie over en heeft een speciale verrassing voor Andy in petto.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan probeert erachter te komen hoe haar jeugdvriend omkwam bij een verdachte brand, terwijl Abby, Trey en Bug een autopsie doen op een tv-clown.
«
»
17:40 Superstore
De nieuwe clustermanager komt op bezoek en besluit om bezuinigingen door te voeren. Amy en Jonah smeken haar om niemand te ontslaan en zoeken naar andere manieren om meer geld te verdienen. Mateo wil zich bewijzen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam wordt verscheurd tussen het volgen van Beverly's regels als het gaat om lunch buiten de campus of om met zijn vrienden naar de food court te gaan.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Donna en Andy staan Ron bij in een levensveranderende ontwikkelingsfase. Tegelijkertijd helpt Leslie Tom bij het voorbereiden voor een grote avond en nemen April en Ben interviews af.
«
»
19:15 The Simpsons
Smithers biedt zijn hulp aan om Moe's Tavern om te vormen tot een meer verfijnde en moderne saloon. Dus de locatie wordt Springfield's gay-ontmoetingsplaats.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een huiselijk probleem waarbij een vader en zijn twee jonge dochters betrokken zijn, leidt ertoe dat het team tegen de klok moet racen om een groep internationale activisten te redden.
«
»
20:40 P.S. I Love You
Een weduwe begint plotseling boodschappen van haar overleden echtgenoot te ontvangen die haar moeten helpen bij het verwerken van haar verdriet en het weer oppakken van de draad.
«
»
23:05 Accused
Nadat een getrouwd stel ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen. Maar wanneer hun surrogaat, die ook doof is, het nieuws hoort, heeft ze het gevoel dat ze geen andere keus heeft dan in te grijpen.
«
»
23:55 The Last Kingdom
Een Merciaanse heerser sterft en er ontstaat concurrentie onder de opvolgers. Brida spreekt met een gevangene.
«
»
01:05 S.W.A.T.
Een huiselijk probleem waarbij een vader en zijn twee jonge dochters betrokken zijn, leidt ertoe dat het team tegen de klok moet racen om een groep internationale activisten te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers