TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Eva
Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.
«
»
03:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:05 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Olly kan niet kiezen welke smaak ijsje hij wil, en als hij het weet is het ijs op. Hij en Stan helpen Ivan de ijsauto met inkopen doen.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Poppy neemt Nijntje en Grunty mee op een wandeling. Er zijn veel spannende dingen te ontdekken. Om te voorkomen dat ze verdwalen, heeft Poppy een kaart van het gebied meegebracht. Maar dan wordt dit opgevangen door een windvlaag en weggeblazen.
«
»
05:40 Pieter Konijn
Pieter lokt Snoet naar Wipstaarts feestje met wormen, maar hij brengt daarmee iedereen in gevaar.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma pakken hun koffer in en spelen dat ze een dagje op vakantie gaan.
«
»
06:05 Pop Papierstad
Plom mag een dagje voor de Pop-Pacas zorgen op de boerderij waar de vriendjes een dagje helpen. Maar als hij niet goed naar Helpende Hand luistert, belandt hij in een wilde Pop-pacajacht.
«
»
06:15 No-No
No-No probeert zijn slechte humeur niet naar de mensen om hem heen te verspreiden.
«
»
06:20 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel en Charlie, de wereld rondreizen met Molletje en proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen.
«
»
06:35 Bing
Bing en Flop zijn in het park als ze Pando zien op een skateboard. Bing is vol bewondering als hij Pando ziet skateboarden en kan niet wachten om het zelf te proberen.
«
»
06:45 Simon
Simon en Casper spelen superhelden en dagen elkaar uit om te zien wie het sterkste is. Dat is echter nog lastig, want SuperRabbit en Captain Rabbit blijken in alles elkaars gelijke.
«
»
06:50 Meneer Papier
Meneer Papier zoekt zijn poes. Hij is nergens te bekennen. Verdrietig maakt Meneer Papier posters van zijn kat en verspreidt die in de wijde omgeving. Heel ver van huis, vanuit een hoge boom, hoort hij plots gemiauw. Het is Poes.
«
»
06:55 Peppa Pig
Oma Big heeft met haar vriendinnen de Romeinse tijd nagespeeld. Peppa en George spelen ook dat ze een Romein zijn.
«
»
07:00 Lucas de spin
Avocado kauwt per ongeluk op Bodhi's favoriete snowboard. Bodhi moet het verlies verwerken.
«
»
07:06 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
07:08 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
07:10 Het Muizenhuis
Sam en Julia maken per ongeluk de lievelingspop van Ella kapot. Hoe gaan ze die repareren, zonder dat Ella het merkt? Sam besluit de pop te maken, terwijl Julia Ella afleidt.
«
»
07:18 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
07:20 Kindertijd
Siliya is gek op bakken. Ze kan al helemaal zelf cupcakes bakken. Die gaat ze lekker eten met haar vrienden Faysal en Daliya. Ze picknicken in de zon.
«
»
07:29 Zin in Zappelin
Fenna ziet een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
07:35 Molmans
Moley neemt zich voor een paar dagen geen wormen te eten ter ondersteuning van Dotty's veganistische levensstijl. Het blijkt moeilijker dan gedacht en de verleiding om toch een worm te eten wordt wel erg groot.
«
»
07:44 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
07:50 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:06 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
08:08 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
08:10 Coop Troop
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
08:25 Shaun het schaap
Shaun doet onderzoek naar de gebeurtenissen die de kudde 's nachts wakker houdt. Uiteindelijk ontdekt hij waar de kudde zo bang voor is.
«
»
08:30 Buurman en Buurman
Er moet een nieuwe kast komen in de badkamer. De kast past helaas alleen op de plek van de wastafel. Wastafel weg dan maar, maar waar kunnen ze zich nu wassen?
«
»
08:40 Olivia
Wanneer een hele mooie vlinder zich ontpopt in Ians vlinderterrarium, smeekt Olivia hem mee te nemen naar school. Maar wanneer hij de vlinder toont en erover vertelt, ontsnapt de vlinder.
«
»
08:50 Rubble & Crew
Rubble en de crew worden creatief en bouwen een nieuwe speeltuin van oude materialen.
«
»
09:00 Pieter Konijn
Wanneer Pieter naar eten zoekt in de tuin van meneer Verhoef, ziet hij ineens Heer Vos. Hij zit vast aan een hek en vraagt Pieter om hulp. Pieter twijfelt, maar helpt 'm toch. De bevrijding is moeilijker dan gedacht.
«
»
09:15 Sesamstraat
Tommie wil dat zijn knuffels vriendjes worden maar zijn draak is bang voor zijn konijn. Hoe moet dat nou?
«
»
09:30 Clangers
De kleine Clangers gebruiken Grote Clangers machine om de aarde schoon te maken, hoewel ze het apparaat eigenlijk niet mogen gebruiken.
«
»
09:40 Teletubbies
Het is een speciale "gele" dag voor Laa-Laa en Umby Pumby in Teletubbyland.
«
»
09:50 Nijntje & Vriendjes
Op een ochtend hoort Nijntje een raar geluid bij de deur. Ze ontmoet Snuffie, een bruin hondje, waar ze mee gaat spelen. Als Snuffie Nijntje waarschuwt dat ze de kraan aan heeft laten staan, is Snuffie de held en wordt Nijntjes nieuwste vriendje.
«
»
09:55 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje wil Kleine Veldmuis het mooiste verjaardagscadeau ooit geven, maar dat valt nog niet mee.
«
»
10:10 Liselotte
Liselotte wil niets liever dan een verfrissende limonade in één teug leeg drinken. Ze krijgt de hik. Haar vriend de postbode probeert te helpen.
«
»
10:15 Pipi, Pupu & Rosemarie
Pipì, Pupù en Rosmarina beseffen dat zij, om Mapà te vinden, de oceaan zullen moeten oversteken en naar de andere kant van de wereld zullen moeten gaan. Dus organiseren zij een reis op een schip dat wordt bestuurd door drie piratenmuizen.
«
»
10:21 Peppa Pig
Dokter Bruinbeer komt naar de klas om de kinderen te leren wat ze moeten doen als er een ongeluk is gebeurd. Wanneer er een patiënt verschijnt, krijgen ze de kans hun geleerde technieken in de praktijk te brengen.
«
»
10:25 Simon
Op de school wordt een hardloopwedstrijd georganiseerd. Ferdinand wil winnen, net als Simon, die een 'snelste ter wereld' T-shirt heeft met een bliksemschicht.
«
»
10:30 Maan en ik
Terwijl alle vrienden bezig zijn in het kleine speelgoedhuis, besluit Colly Wobble dat het tijd is om een gek liedje te spelen; iedereen houdt van het gekke lied en ze dansen allemaal mee.
«
»
10:55 Meneer Papier
Meneer Papier kijkt naar de lege horizon. Hij knipt een kasteel en wandelt ermee naar de horizon. Maar hij is niet tevreden en knipt een hele skyline. Turend door een verrekijker merkt hij dat er gewerkt wordt in de stad.
«
»
11:00 Olly, het kleine witte busje
Olly en Stan willen graag superhelden zijn, dus ze verkleden zich en noemen zichzelf Wasgoed Man en het Wonder op Wielen. Alleen zijn er niet veel mensen die gered hoeven worden.
«
»
11:05 Hoi Duggee
De eekhoorns zijn aan het rodelen met Duggee als ze plotseling een vogel zien vallen. Ze geven hem meer zomerse spullen, omdat hij slechts een camera en een tandenborstel heeft.
«
»
11:10 Sarah en Eend
Het waait heel hard en Sarah en Eend besluiten te gaan vliegeren. Dat blijkt nog niet zo makkelijk. Gelukkig komen ze Dasdame tegen en die blijkt veel verstand te hebben van vliegeren.
«
»
11:20 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Deze keer Bert en Ernie in de hoofdrol in een compilatie filmpjes.
«
»
11:28 Pim & Pom
Pim en Pom zijn doodsbang voor de stofzuiger en noemen hem de alleseter. Wanneer de stofzuiger is afgezet, gaat Pim op onderzoek uit. Is die alleseter wel zo eng?
«
»
11:35 Woezel en Pip
Tante zegt dat Woezel en Pip hun hok op moeten ruimen. Daarbij hebben ze veel plezier.
«
»
11:40 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
11:50 Vegesauriërs
Het is etenstijd en de jonge P-Rexen gaan op jacht naar een maaltijd. Wanneer een ongelukkige Tippelpeper hun pad kruist, volgt een achtervolging.
«
»
11:55 Noddy, de detective
Iedereen speelt verstoppertje, maar Volt onderbreekt het spel omdat zijn werkplaats plots blauw is.
«
»
12:05 Pip en Posy
Pip is eendjes aan het naschilderen in het park als het begint te regenen en zijn schilderij nat wordt, dus gaan ze terug naar Posy's huis. Posy stelt voor dat ze samen een groot eendjesschilderij kunnen maken.
«
»
12:15 Calimero
Priscilla krijgt van Cora de opdracht om de beroemde ster Danny Worteltaart te interviewen voor de schoolkrant. Dina is heel jaloers en verzint een list om het zelf te doen.
«
»
12:25 Masha en de Beer
Masha en haar vrienden komen er maar niet achter wie de draak en prinses moet zijn tijdens een spel.
«
»
12:32 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
12:34 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
12:35 Babar en de belevenissen van Badou
Er is een Familie Mini-zep race in Apenstad en iedereen wil heel graag winnen. Vol enthousiasme oefenen ze en met datzelfde enthousiasme beginnen ze de race. Behalve Babar.
«
»
12:47 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
12:50 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
12:59 Zin in Zappelin
Fenna ziet een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
13:00 Brandweerman Sam
Terwijl Moose het everzwijn Luc probeert te redden, moet hij zelf ook gered worden.
«
»
13:11 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
13:15 Casper en Emma
Emma's hond Bassa is altijd vrolijk, maar vandaag ziet Bassa eruit als een echte clown. Dat herinnert Casper en Emma eraan dat het morgen carnaval is en dat ze daar een kostuum voor nodig hebben. Ze laten hun fantasie in de vrije loop.
«
»
13:28 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept, ze gaat de natuur in om vogels te spotten en met een bootje de mangrove in om te leren over de natuur op het eiland.
«
»
13:30 Zin in Zappelin
Fenna ziet door haar verrekijker een roze dier dat op één poot staat. Ze belt bioloog Mátyàs of hij misschien weet waar ze naar kijkt. Samen met een kok maakt Fenna een tropisch recept.
«
»
13:35 Mike de Ridder
Mike is een jongen die in de Middeleeuwen leeft. Hij is de zoon van de koning van Glendragon en is vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden en een nobele ridder te worden.
«
»
13:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
13:55 Bouwer Power
In Amersfoort moeten de wanden van nieuwe huizen geplaatst worden. Iedereen is er klaar voor, alleen blijkt de aannemer met de juiste bouwtekening zoek te zijn. Soy en Liese schieten te hulp.
«
»
14:10 Beestenbrigade battle
In deze aflevering staat de haring centraal.
«
»
14:30 De Matties - compilatie
Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties. Hij krijgt hierbij hulp van zijn zelfgeknutselde robot Robozzi. Zij stellen de vragen en jij geeft antwoord. Bereid je voor op de grote test vol spannende vragen.
«
»
14:45 Studio Snugger
Onderwerpen: Gat in gitaar, Gouden medaille, Stelten, Slakkenslijm, Giraf en Wortel.
«
»
15:00 Kinderen voor Kinderen - De Remake
"Hallo Wereld" was in 2012 het liedje van de Kinderboekenweek. Wat als je er een happy hardcore song van maakt? NXT, zangcoach Michiel en muziekproducer Willem duiken de studio in en ook Raïsha komt weer langs met een challenge.
«
»
15:15 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk strijden om de Zappsport-beker. Groep 8 van basisschool Rosa Boekdrukker uit Amsterdam krijgt stuntstep les van twee top stuntsteppers uit België.
«
»
15:30 Abeltje
Abeltje werkt als liftjongen in een warenhuis. In paniek, drukt hij op een dag op een verboden knopje, waarna de magische lift hem en drie anderen, naar New York brengt.
«
»
17:10 Zappsport Kantine
Nathan Rutjes en Julia (10 jaar) gaan freerunnen met wereldkampioen Noa Diorgina Man. Marije Zuurveld wil graag leren kickboksen en krijgt les van Suus (10 jaar).
«
»
17:35 De eerste keer
Kaj is voor het eerst verliefd. Lena's vriendje laat haar vader huilen. Omar wordt gekoppeld aan een meisje. Benjamins moeder zet hem totaal voor schut. Lukt het Shirley's ex om haar terug te winnen?
«
»
17:45 Brugklas
Ramses trekt het niet als zijn vader het idee krijgt dat Jade een slechte invloed op hem heeft.
«
»
18:00 De Proefkeuken
Pieter en Willem willen hun eigen kroepoek maken en ontdekken dat er garnalen inzitten. Willem is allergisch voor garnalen, dus gaan ze op zoek naar een andere manier en vinden kleine beestjes: insecten.
«
»
18:25 De Faker op vakantie
Steven Kazàn gaat langs bij de familie Huisraad die vakantie viert in een brandweerauto! Lukt het Steven om de score van zijn team op te krikken of gaat zijn punt in vlammen op?
«
»
18:40 Het Klokhuis
Je kan ze van de buitenkant misschien niet zien maar je gebruikt ze elke dag: je spieren. We hebben meer dan 600 spieren in ons lichaam. Maar wat zijn spieren? En hoe kunnen we ze trainen?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:30 De rijles
De 22-jarige Yrsa wil ondanks haar klimaatactivisme toch voor haar rijbewijs gaan. In Rotterdam is het voor Nany de grote dag, zij gaat afrijden. Fatma heeft een enerverende rit met de jonge Michelle.
«
»
20:20 Vrouwen die Varen
Gerrie patrouilleert op Zeeuwse wateren op zoek naar actie. Door de mist vaart Dirkje haar schip terug naar Kerkdriel. Kelly trotseert een woeste open zee. Joke pendelt al jaren op Amsterdams water.
«
»
21:10 Trap Er Niet Influencer?!
Andrew Tate en zijn Nederlandse volgelingen roepen mannen op om 'echte' mannen te worden, terwijl ze vrouwen devalueren. Is dit de oplossing? Testosteronboost of onzin? Wij onderzoeken de claims.
«
»
21:45 3Doc
De oorlog breekt uit voor de ogen van de Sudanese Ahmed. Hij besluit in zijn eentje te vluchten naar Nederland. Deze documentaire toont een deel van zijn tocht: van de Italiaanse Alpen tot Ter Apel.
«
»
22:35 FC Banlieue
Gaat het om winnen, of om jezelf verbeteren? Zijn de data de weg, of vormen ze slechts een van de routes die je kunt bewandelen, als die de kant op gaat waar je toch al heen wilde?
«
»
23:20 3Doc
Wat voor de 15-jarige Manon begon als een stiekeme vakantieliefde met iemand van het animatieteam op een all-inclusive resort, veranderde in een herinnering waar zij met minder plezier op terugkijkt.
«
»
00:15 Eva
Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.
«
»
01:10 Vrouwen die Varen
Gerrie patrouilleert op Zeeuwse wateren op zoek naar actie. Door de mist vaart Dirkje haar schip terug naar Kerkdriel. Kelly trotseert een woeste open zee. Joke pendelt al jaren op Amsterdams water.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers