TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pepijn heeft een liefdeslied geschreven voor Pip. Maar deze valt niet in de smaak bij de arme muis. Zou Pepijn de verkeerde tekst kunnen hebben?
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn vinden in het bos, tijdens hun wandeling, een balvormig voorwerp. De twee zijn overtuigd dat het een ei is. Gelukkig weet kabouter Plop het antwoord, maar Pol is hier niet echt blij mee.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pepijn wil, net als één van zijn boekhelden, een stoere brandweerman zijn. Maar wanneer er echt een probleem is blijkt Pepijn toch niet zo dapper te zijn. Gelukkig zijn zijn vrienden er om hem te helpen.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Wanneer kabouter Plop ziek is, gaan Pip, Pepijn en Pol opzoek naar een nieuwe zanger. Maar al snel komt het tot ruzie want de drie denken van zichzelf de plaats van zanger Plop te kunnen innemen.
«
»
06:35 Super Monsters
Drac krijgt van zijn grootvader een speciale toverdoos. Dit komt van de beroemde goochelaar genaamd Abner K. Dabner. Hierdoor staat er in een mum van tijd een geweldige goochelshow gepland.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Martin eet per ongeluk van giftige bessen. En nu vergaat hij van de pijn en kan zich niet bewegen. Om hem te helpen vraagt Nils Lina om op haar toverfluit te spelen.
«
»
07:00 Super Monsters
De supermonsters profiteren van een volle maan door een uitstapje naar de bibliotheek te maken. Lobo wil echter niet lezen. De bemoedigende woorden van zijn vader veranderen hier niets aan.
«
»
07:10 Maya de Bij
Willy valt in een bramenstruik. Hij ziet er helemaal paars uit. Tekla de spin denkt dat hij een babyspin is en beslist hem groot te brengen in haar grot. Maya wil haar vriend redden van de gevaarlijke spin.
«
»
07:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Het drankje van Lex Loustic verandert iedereen die het drinkt in een vrucht. Terwijl Hubert en Max het brouwsel naar binnen slurpen, probeert Cara in de gunst te komen bij Max door een toverspreuk op te zeggen.
«
»
07:35 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België. Ondertussen geeft de wasmachine van Kristel de geest.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Robin en Femke worden opgeroepen voor een overval. Ze krijgen daar hulp uit onverwachte hoek.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
De laatste verdedigers van Huis Tarron gaan de confrontatie aan met generaal Morando en zijn leger van Omen-robots in een heftige strijd om te overleven in het moederschip. Moeder is vernietigd en uploadt zichzelf naar een Omen.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee. Maar Moomintrol kan geen afscheid nemen van Troela. Hij besluit te blijven.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Josje stuurt Meester Joris naar huis en geeft les in de klas van Fran en haar klasgenootjes. Karen en Lyna gaan naar de hondenschool en lopen een wedstrijd agility. En Quinn, die goochelles van Kobe krijgt, geeft een indrukwekkende show.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
TE:200 Chef-kok Sofie Dumont bereidt een smakelijk gerecht in haar gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van voorgerechtjes tot dessertjes: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een zoektocht eindigt met een dramatische uitval. En agenten denken dat een laptop het bewijs voor oplichterij verbergt, maar de passagier beweert dat hij onschuldig is.
«
»
12:25 De kotmadam
Jef mag van Jeanne niet naar de vrijgezellenavond van een collega. Die heeft namelijk een nogal kwalijke reputatie. Lukas weet raad. Hij besluit Jeanne een geheim drankje te bezorgen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Stefanie annuleert haar therapiesessie. Lars maakt zich zorgen over Amélie en zoekt Rudi op. Thuis merkt hij dat Véronique zich voor hem afsluit. Zij lucht haar hart bij Iris.
«
»
14:05 Medisch Centrum West
Paul van der Voort wordt weer opgenomen in het ziekenhuis. Nelleke begint een affaire met Robin. Tessa raakt ondertussen gehecht aan een suïcidale man die HIV positief is.
«
»
15:15 White Collar
Peter en Neal komen erachter dat er iemand is die Neals diefstallen nadoet. Ondertussen komt Alex terug, en ze heeft hulp nodig: iemand heeft een beloning uitgeloofd om haar om het leven te brengen.
«
»
16:05 Verschoten & zoon
René ruikt de kans om een belangrijk contract binnen te halen voor het onderhoud van de politiewagens. Sven liegt zijn ouders intussen voor dat hij geslaagd is voor het ingangsexamen.
«
»
17:10 Met vier in bed
Twintigers Paulien en Liesbet zijn zussen met een passie voor bloemen. In het Limburgse Maaseik runnen ze Anthos, een B&B met een bloemenwinkel en een ontbijt- en lunchbar.
«
»
17:55 Border Security: Australia's Front Line
Agenten komen erachter dat een Chinese man een partner in crime indekt als hij geen vragen beantwoordt. Wat hij in zijn bagage verbergt, kan een verwoestend effect hebben op de bioveiligheid.
«
»
18:20 De kotmadam
Brigitte raakt helemaal in de ban van de wijsheden van de Oosterse goeroe Swami.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
In Nederland voelt Peter zich goed, al vreest hij wel voor de aankomst van een nieuwe man. Terwijl Erika in Italië met volle teugen geniet van alle mannelijke aandacht, maakt Bart zich op Tenerife dan weer zorgen over Wendy.
«
»
20:30 Met vier in bed
Karen en Danny, prille vijftigers uit Zutendaal, baten de prachtige B&B Punto Vélo uit in een piekfijn gerenoveerde hoeve. De fantastische omgeving en de paarden in de wei krijgt iedereen er gratis bij.
«
»
21:20 Miljoenenhuizen
Van het populaire Knokke tot het chique Brasschaat, de makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren geven een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen. Ze gaan tot het uiterste om de klanten te betoveren met het pand van hun dromen.
«
»
22:20 Telefacts Zomer
Fire Island ligt op honderd kilometer van New York. Het is al sinds de jaren vijftig een plek waar homo's relatief veilig hun geaardheid kunnen beleven.
«
»
23:15 Code 37
In een internaat heeft een jong meisje zich verhangen. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het hoofd van het internaat.
«
»
00:15 B&B zoekt Lief
In Nederland voelt Peter zich goed, al vreest hij wel voor de aankomst van een nieuwe man. Terwijl Erika in Italië met volle teugen geniet van alle mannelijke aandacht, maakt Bart zich op Tenerife dan weer zorgen over Wendy.
«
»
00:45 White Collar
Peter en Neal komen erachter dat er iemand is die Neals diefstallen nadoet. Ondertussen komt Alex terug, en ze heeft hulp nodig: iemand heeft een beloning uitgeloofd om haar om het leven te brengen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers