TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Flip This House
Armando helpt een vrouw in de problemen door het huis van haar onlangs overleden ouders te kopen.
«
»
02:50 Nancy Drew
Een storm treft Horseshoe Bay en Ace waarschuwt iedereen dat deze storm rusteloze geesten aan land kan blazen. Nancy confronteert Nick met de geheimen die hij bewaart.
«
»
03:30 Nancy Drew
Terwijl de uitvaart van Tiffany Hudson nadert, lijkt haar verwarde geest rond te spoken in Horseshoe Bay. Nancy nodigt Bess uit om bij haar te logeren, zodat Nancy kan achterhalen wat Bess verbergt.
«
»
04:15 Below Deck
De bemanning verwelkomt een nieuwe groep chartergasten, Ben en Kate krijgen ruzie over een nieuwe miscommunicatie en Ben brengt Emily in verlegenheid. Kelley kan zijn team niet leiden, waardoor de veiligheid van de gasten in gevaar komt.
«
»
04:55 Below Deck
Kyle stelt Sierra's geduld ernstig op de proef. Bens nieuwste meesterwerk heeft een bijna dodelijk effect. Kyle krijgt een band met een van de chartergasten terwijl Emily en Ben hun relatie naar een hoger niveau tillen.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers reizen naar El Monte in Californië, waar ze te maken krijgen met lokale concurrentie. Ondertussen slaan Darrell en Brandon antiek aan de haak, en krijgen Jarrod en Brandi een goede opslagruimte in handen. Ivy treft een potentiële schat.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank vinden gloednieuwe goederen in een van de oudste fietszaken in Amerika.
«
»
06:45 American Pickers
Mike, Frank en Danielle hangen rond met muzieklegendes en Rock & Roll 'Hall of Famers'. Ze zijn op zoek naar waardevolle vintage gitaren en andere objecten die te maken hebben met de rijke muziekgeschiedenis.
«
»
07:30 Storage Wars
Dan en Laura worden geconfronteerd met een levensbedreigende situatie, terwijl de nietsvermoedende kopers samenkomen in Hemet, Californië. Brandi probeert Jarrod bij de les te houden. Ivy bestudeert zijn concurrentie. Mary vindt een bijzonder item.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:05 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»
08:55 Shark Tank
Een moeder zorgt ervoor dat de Kerstman alle brieven beantwoordt die hij krijgt. Een 83-jarige triatleet en zijn jonge zakenpartner hebben een functionelere winterhandschoen ontwikkeld.
«
»
09:50 Shark Tank
Een ondernemend koppel presenteert een product dat katten traint in lichaam en geest. Een nieuwe poppenlijn is ontworpen met het doel om het zelfvertrouwen van kinderen een boost te geven.
«
»
10:40 Below Deck Down Under
Magda overschrijdt haar grenzen met Aesha. Ondertussen organiseert de Thalassa-crew een vrijgezellenfeest.
«
»
11:40 Below Deck Down Under
De bemanning geniet van een vrije dag op een Australische krokodillensafari. Kapitein Jason vindt schokkende onafgemaakte zaken op de boot.
«
»
12:30 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
13:20 Storage Wars
Kluisjeskoper Barry Weiss, bekend als De Verzamelaar, maakt het veilingproces nog leuker in deze collectie uit de archieven van Storage Wars.
«
»
13:50 Storage Wars
De taxaties bepalen wie er echt wint of verliest. De verzamelaars en experts leren de bieders graag iets nieuws of hebben er gewoon plezier mee. Maar uiteindelijk is er maar één winnaar.
«
»
14:15 American Pickers
Frank is hartstikke blij wanneer hij en Mike door een oud gesloten speelgoedmuseum lopen die op het punt staat hun verzameling te verkopen.
«
»
15:05 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
16:00 Shark Tank
Een alleenstaande moeder uit Texas presenteert een milieuvriendelijke manier om vet te verwijderen. Een 21-jarige uit Oekraïne verbijstert de Sharks met zijn blokkenspeelgoed en kennis van de speelgoedindustrie.
«
»
16:55 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
17:55 Station 19
Vic vindt de moed om met een moeilijke situatie om te gaan wanneer ze op een verlaten weg de slachtoffers van een auto-ongeluk helpt. Ben maakt zich klaar om Medic One te worden. Pruitt brengt tijd door met een speciaal persoon.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
Als Benny niet goed genoeg presteert, zegt Jamie tegen Captain Jason dat hij wil dat Benny wordt ontslagen.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Jason's onderzoek naar het dekteam stelt hem voor een moeilijke beslissing. Magda komt in heet water terecht als ze weer aan de telefoon wordt betrapt.
«
»
20:35 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer een tiener prostituee verdwijnt, vinden Rollins en Velasco een belangrijke aanwijzing in een stapel veronachtzaamde dossiers van vermiste personen.
«
»
21:30 Law & Order: Special Victims Unit
Carisi vraagt de SVU om hulp bij een onderzoek als een getuige tekenen van mishandeling vertoont.
«
»
22:25 Nancy Drew
Wanneer Nancy beseft dat George bezeten is door Tiffany's geest, moet ze snel handelen. Owen wandelt The Claw binnen en vraagt de bende om de catering te verzorgen voor een liefdadigheidsgala.
«
»
23:15 Nancy Drew
Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen over een lang begraven verleden tussen Lucy Sable en Ryan Hudson, moet Nancy een deal sluiten met de meest verdachte weduwnaar van Horseshoe Bay.
«
»
00:00 Resident Alien
De reis van Harry en Asta wordt onderbroken door een onverwacht bezoek van een familielid.
«
»
01:00 Resident Alien
Harry reist met Asta naar New York om op zoek te gaan naar zijn eigen soort, maar alles loopt mis.
«
»
01:45 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers