TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een magisch kunstwerk, een voedselmozaïek van een lieveheersbeestje en Boekenjongen speelt met een skateboard.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri wordt gevraagd om een aantal boodschappen af te leveren bij de mensen van Ubuyu.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Mevrouw Rainey verandert de tuin in een strand. Monty wil een dappere reddingswacht zijn, maar hij krijgt een saaiere karwei. Alleen een lekker ijsje kan ervoor zorgen dat hij kalmeert.
«
»
06:45 Odo
Odo heeft nog één veer nodig om zijn collectie compleet te maken: van een Steenarend. De enige Steenarend die hij kent is Inspecteur Veren, die te belangrijk is om om een veer te vragen, dus zal Odo een manier moeten verzinnen om er een te krijgen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendenboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
De moeder van Freddie geeft iedereen een spannende rondleiding door de brandweerkazerne. Maar als er een noodgeval uitbreekt, brengt Cory's gedrag iedereen in gevaar.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson leest een stripverhaal over een superhond. Hij wil ook een superhond zijn. Hij knipt stiekem een cape en masker uit het tafellaken. Samson wil Marie redden, maar die hoeft helemaal niet gered te worden.
«
»
07:30 De WieWats
Raoul wordt wakker uit een nachtmerrie en Ollie tekent een bos. Plotseling lijkt er een klein meisje uit de lucht te vallen. Het is Claraputter de heks, een leerling heks die niet goed is met spreuken en net een ongeluk heeft gehad met haar bezem.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het terracotta leger in Xi'An.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy Lupin slaagt erin de roedel ervan te overtuigen hem het Howlington Academy's toelatingsexamen te laten maken.
«
»
08:00 #LikeMe
Olivier maakt kans om een carrièreprijs te winnen. Caro mag mee naar de prijsuitreiking, maar niet zonder een make-over te krijgen van Merel en de squad. Maar niet alles loopt zoals verwacht. Emma neemt het op haar om Caro op te beuren.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky, het kleine kuikentje, bezoekt het Louvre museum.
«
»
08:30 Missing Link
De met bont bedekte meneer Link, moe van zijn eenzame leven in de Pacific Northwest, werft de ontdekkingsreiziger Sir Lionel Frost om hem te helpen zoeken naar zijn lang verloren gewaande familieleden in de legendarische vallei van Shangri-La.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van een spookschip waar de kapitein is getroffen door een kwade vloek. Om deze vreselijke vloek te beëindigen moeten Molang en Piu Piu de kapitein leren zwemmen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina haalt een prehistorische haai uit het ijs, niemand minder dan Sharko's voorouder. De hongerige haai wil Zig opeten, wat goed uitkomt voor Sharko, die eindelijk vijf minuten kan rusten en zijn voorouder zijn werk kan laten doen.
«
»
10:20 De WieWats
Petola is woedend omdat haar ouders niet willen dat ze een huisdier krijgt. Pamela tekent een hond voor haar, maar die is lelijk en Petola wil hem niet. Ze probeert er vanaf te komen, maar krijgt uiteindelijk spijt.
«
»
10:30 De Smurfen
Droomsmurf probeert ridder te worden, maar door zijn vervelende capriolen krijgt hij nieuwe vijanden die hem in gevaar brengen.
«
»
10:40 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
10:50 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Vandaag zijn Nicolas en zijn vrienden allemaal opgewonden: Chef Gérard organiseert namelijk een zeilcursus. Helaas is zijn kennis van zeilen slechts wat hij in het handboek van de Meeuwen heeft gelezen en de zeilcursus is een fiasco.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Tot zijn verbazing krijgt Nicolas een doos bonbons van Micheline en Gisèle. Nicolas besluit de doos aan Marie-Edwige te geven voordat hij van Mamert verneemt dat de chocolaatjes gevuld zijn met zand en rauwe mosselen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Terwijl ze Marina met haar kleintjes ziet knuffelen, komt Bernie op het idee om Zig als kat te verkleden. Marina en Sharko vallen meteen voor het schattige katje. Alleen de kleintjes hebben Zig in zijn kostuum gezien, dus willen ze hem wegjagen.
«
»
11:20 Coop Troep
Sam belt de troep omdat een van haar puppy's zijn speeltje kwijt is. Maggie en Flo gaan op zoek naar het speeltje en volgen de route van Sam en de puppy's. Ondertussen voeren Clive, Billy en Jo een goochelshow op om de pups te vermaken.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Mr. Magoo nodigt Ms. Marnie uit voor een filmavond bij hem thuis. De airconditioning laat het afweten op de verschrikkelijk hete dag en een stinkwolk nestelt zich boven de stad.
«
»
11:40 Ninja Express
Twee kabouters vertrouwen de Ninja's toe om stof voor hen te vinden, zodat ze broeken kunnen maken voor een reus en zijn aanstaande danswedstrijd. Maar het vinden van een gigantisch stuk stof blijkt moeilijker dan ze denken.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden ontmoeten Jedda, een oude kluizenaar die de brug bewaakt die naar het heiligdom van Primago Nabakh leidt. Ze is onvermurwbaar en laat de kinderen niet passeren tenzij ze haar hun waarde bewijzen.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sid, Luce en Hoon keren terug naar Olympus om Sicanus en andere antwoorden te zoeken. Bij het verkennen van een grot komen ze een kind tegen dat hen naar de Symphalis leidt, een plaats waar de bewoners van Olympus zich verbergen voor Ares.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Kratts willen gaan zwemmen, maar Jimmy zegt dat hij dat niet zo goed kan. Martin en Chris besluiten om hem te helpen. Ze nemen Jimmy mee naar een zwemleraar: een otter genaamd Coach.
«
»
13:05 Kosmoo
Kosmoo komt thuis met een klein hondje, maar al snel blijkt dat deze ontsnapt is bij een inbraak. De boeven doen zich voor als eigenaar van het beestje en nemen hem mee. Kosmoo moet het hondje redden.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas is ziek en ligt in bed. Maar als hij de gehandicapte Alfons buiten ziet touwtjespringen moet hij wel naar buiten om Alfons te volgen en hem te vragen of het klopt dat hij aan het touwtjespringen was.
«
»
13:40 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
14:15 Helden
De Helden worden piraten.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina en Sharko hebben nog maar één yoghurt over. Uit beleefdheid neemt geen van beiden hem. Maar Sharko houdt het niet lang vol en bedenkt uiteindelijk om het stiekem op te eten.
«
»
15:15 Coop Troep
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
In deze aflevering komen we erachter waarom elk nationaal team tegenwoordig een bijnaam heeft.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter beseft dat Soufian zijn vrienden zal raken om zo ook Pieter te raken, en zet een punt achter de vriendschap. Kenza probeert Soufian nog te overtuigen, maar ze geeft Soufian per ongeluk waardevolle informatie. Team Hoodie dreigt te barsten.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
We maken kennis met Gianni. Joliens tornooi kent een dieptepunt. Nina bereidt zich voor op een wedstrijd.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
17:05 Spring
Evert heeft een oplossing om de problemen van Spring op te lossen. Tussen Pieter en Chantal lijkt het niet meer in orde te komen. De meisjes zijn enthousiast over de nieuwe dansopdracht voor Fusion.
«
»
17:30 Spring
Maggy kan Chantal en Katrijn overtuigen om samen deel te nemen aan de dansopdracht. Pieter krijgt het weekendje Ardennen terug van Roger en zoekt iemand om samen met hem te gaan. Roger heeft een verrassing voor Arlette.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
18:30 De camping
Iemand verspreidt geruchten over Andrine. De meisjes proberen erachter te komen wie deze geruchten over Andrine verspreidt en wie de weerwolf is.
«
»
18:40 Silverpoint
Na Megs verdwijning geeft Kaz Louis de taak om haar terug te krijgen. Louis lokt Fisher in de val om antwoorden te krijgen, maar beiden ontdekken dat er iets monsterlijks in het bos aanwezig is.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena wordt uitgedaagd door Romy, een jongere danseres, die hoopt te trainen bij de Eerste Klasse. Het wakkert de competitieve Lena aan om alles te geven en Romy op haar plek te zetten.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Rialtobrug in Venetië.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers