TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Six Four
Rechercheur Chris O'Neill wordt door een journalist benaderd over een cold case met betrekking tot een vermist meisje. Ook zijn eigen dochter wordt vermist en zijn vrouw Michelle gaat naar Londen om haar te zoeken.
«
»
03:15 Beyond Paradise
Er ontstaat onrust in het dorp Shipton Abbott wanneer bij een schijnbaar onmogelijke overval een schilderij verdwijnt. Humphrey doet ondertussen zijn best om de samenwerking met Archie te verbeteren.
«
»
04:15 Silent Witness
Een groep tieners botst met een gestolen auto tegen een betonnen pilaar in een parkeergarage op. Hoewel de joy-riders ontsnappen, ligt er duidelijk een skelet in het beton. Het Lyell-team moet een twintig jaar oude moord oplossen.
«
»
05:10 Grantchester
Ondanks toenemende druk van de gemeenschap en de nieuwe aartsdiaken brengen Sidney en Amanda veel tijd met elkaar door. Geordies nieuwe zaak betreft een verdrinkingsslachtoffer.
«
»
06:00 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
06:30 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
06:55 Murdoch Mysteries
Er waart een seriemoordenaar rond die vrouwen verminkt en hun buik opensnijdt. Een vasthoudende rechercheur van Scotland Yard die ervan overtuigd is dat de dader Jack the Ripper is, bemoeit zich met het onderzoek van Murdoch.
«
»
07:45 Father Brown
Het kunstmuseum stelt een zeer beroemd schilderij tentoon. Father Brown merkt een dief op en maakt zich zorgen over de veiligheid van het schilderij. Terwijl Father Brown de dief in de gaten houdt, ziet hij een groter gevaar over het hoofd.
«
»
08:30 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Barnaby wordt een onwelkome gast op de bruiloft van baron Ned Fitzroy en Beth Porteous. Cully ziet er opeens erg tegen op om met Simon te trouwen.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Cully reageert teleurgesteld als ze hoort dat haar huwelijksreis naar Nieuw Zeeland wordt afgebroken. Barnaby haast zich om de familiegeheimen te onthullen die volgens hem achter de Fitzroy-tragedie schuilen.
«
»
11:00 Call the Midwife
Zuster Veronica is ontdaan wanneer een moeder een vreselijk geheim over haar huwelijk verklapt. Ondertussen verzorgt Shelagh een baby met een levensbedreigende aandoening en bewaart Nancy een geheim.
«
»
11:55 Miss Scarlet and the Duke
Het gaat goed met Eliza totdat een bekend gezicht opduikt om haar rol bij Nash and Sons in twijfel te trekken; Duke krijgt een aanbod dat hun relatie naar een crisispunt brengt.
«
»
12:40 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
13:30 The Watch
Cheery, Angua en Carrot begeven zich in de Mijnen van Tak om het tweede mystieke artefact te bemachtigen voordat Carcer het doet. Cheery moet de duisternis in haar verleden overwinnen.
«
»
14:15 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer haar echtgenoot om het leven komt bij een raadselachtig auto-ongeluk, gaat antiekhandelaar Jean White naar het Franse dorp Saint Victoire om te achterhalen wat er werkelijk met haar man is gebeurd.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch moet het criminele meesterbrein James Gillies naar de gevangenis overbrengen voor diens executie, maar tijdens het vervoer ontstaan er problemen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Makelaar Selwyn Proctor is woedend als iemand zijn auto in de brand steekt, en eist dat de zaak onderzocht wordt. Barnaby heeft echter andere dingen aan zijn hoofd, wanneer het hoofd van een plaatselijke leesclub, Marjorie Empson, wordt vermoord.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als Barnaby de moord onderzoekt, ontdekt hij al snel dat de boekenclub eigenlijk een geheime investeringsgroep is. Het onderzoek brengt ook een aantal duistere geheimen van de groep naar boven, waar niet alle leden blij mee zijn.
«
»
18:00 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
20:00 Grantchester
Sidney en Geordie doen onderzoek naar de dood van een jonge cricketspeler. De doodsoorzaak is vergiftiging en Sidney en Geordie moeten kijken of het een ongeluk was.
«
»
21:00 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
22:00 Happy Valley
Er wordt een lijk gevonden, met grote gevolgen voor een langlopende drugszaak. Ondertussen heeft Catherine's kleinzoon Ryan ruzie met een leraar. Als Catherine hem ontmoet, ruikt ze onraad.
«
»
23:00 Silent Witness
DNA-bewijs dat gelinkt wordt aan de moord op de minister van volksgezondheid dwingt Nikki om haar verleden onder ogen te komen. Naarmate het onderzoek vordert, dringt het tot haar door dat de zaak blijvende consequenties zal hebben voor haar werk.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Wanneer op de oever van het Ontariomeer een lichaam met bijtwonden aanspoelt, gaat Murdoch op zoek naar een mysterieus beest.
«
»
01:00 Whitstable Pearl
De huishoudster van een filmster op leeftijd is genoemd in het testament van de actrice. Pearl wordt ingehuurd door de huishoudster, omdat ze bang is dat de boze familieleden van de vrouw het op haar hebben voorzien.
«
»
01:45 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers