TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Blind Getrouwd UK
De koppels hebben hun laatste dates en hun laatste kans om na te denken over hun toekomst. De data kunnen de banden versterken of tot lastige discussies leiden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Familie Gillis: massa is kassa
Terwijl Peter samen met Wendy in Spanje verblijft, wordt het graf van zijn ouders beklad. Mark, Ruud en Inge komen direct in actie. Als Peter terugkomt, pakt hij meteen lekker door. Er wordt een nieuwe naam en logo gekozen voor zijn Belgische parken.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Blind Getrouwd UK
De koppels komen voor de laatste keer samen tijdens het laatste etentje, maar het feest wordt afgebroken wanneer de eerlijkheidsbox ongemakkelijke vragen oplevert.
«
»
14:20 Enemy of the State
Een advocaat komt per ongeluk in het bezit van een belastende videotape met beelden van een moord op een senator. Met behulp van oud-agent Edward "Brill" Lyle probeert hij zijn onschuld te bewijzen.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
Will komt naar het ziekenhuis met een zwelling op zijn hoofd. Hij vertelt hoe zijn leven verandert.
«
»
17:30 Achter gesloten deuren
Chantal probeert haar zoon te helpen met afkicken. Haar man Eduard weet echter niet dat zij haar zoon in werkelijkheid voorziet van cocaïne.
«
»
18:15 Familie Gillis: massa is kassa
Peter wil goed voor de dag komen bij zijn rechtszaak. Hij gaat weer sporten en laat Wendy een nieuwe garderobe uitzoeken. Ruud kampt met een erfelijk probleem en krijgt advies van Peter en broer Mark.
«
»
19:10 Home and Away
Tane stelt Felicity voor om een lap grond in Nieuw-Zeeland te kopen. Madden werkt samen met Fletcher, een andere corrupte agent, een plan uit om Dana te pakken te krijgen.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon test een machine uit die menselijke emoties schijnt te kunnen lezen. Tegelijkertijd organiseert Raj een ontmoeting tussen zijn exen om erachter te komen waarom hij nog single is en komt Penny's broer langs.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Sheldon vertraagt het project van Howard en Leonard, ze proberen hem daarom te lozen. Ondertussen passen Raj en Stuart samen op de baby wanneer Penny en Amy Bernadette mee uit nemen.
«
»
20:30 Een huis vol emigreert
Voor Janneke en de kinderen gaat de reis naar Spanje beginnen. En bij de familie Kraan is het hoogseizoen op de camping aangebroken.
«
»
21:30 De Bauers - 20 jaar later
Frans en Mariska zijn in Rome. Zestien jaar geleden zijn ze getrouwd in de basiliek van Oudenbosch, een replica van de Sint Pietersbasiliek in Rome. Hun langgekoesterde droom om de echte basiliek te bezoeken komt eindelijk uit.
«
»
22:10 Coyote Ugly
De verlegen jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten als songwriter, maar ontvangt de ene afwijzing na de andere. Noodgedwongen zoekt ze een baantje en belandt al snel achter de bar in een club 'Coyote Ugly'.
«
»
23:55 Echte Meisjes in de Jungle
De meisjes komen na de jungle nog één keer allemaal samen om terug te blikken op hun avontuur.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers