TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Stath Lets Flats
Stath wil dolgraag een goede vader zijn, maar Carole houdt hem en Katia weg van de pasgeboren baby. Stath maakt alles nog erger door een gewelddadige vete te beginnen met een rivaliserend verhuurkantoor.
«
»
02:25 Peaky Blinders
Er moet een vergadering gehouden worden nadat de familie slecht nieuws krijgt uit de VS. Ada probeert iets geheim te houden en een journalist duikt in het verleden van Tommy, waar hij niet blij mee is.
«
»
03:25 Peaky Blinders
Er worden steeds meer anonieme berichten bezorgd en het dreigt wel eens gevaarlijk te kunnen worden. Oswald Mosley doet Tommy een voorstel en er ontstaat twijfel over Micheals loyaliteit.
«
»
04:20 Silent Witness
DI Kate Ashton leidt het onderzoek naar een bende van dealers die jonge mannen rekruteren om drugs te dealen in de buurt van een school in Londen. Het team werkt aan het opsporen van degenen die verantwoordelijk zijn voor recente sterfgevallen.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Murdoch is op jacht naar een seriemoordenaar die macabere trofeeën van zijn slachtoffers verzamelt. Maar voor hij het goed en wel beseft, loopt hij zelf gevaar.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison overwegen om Button House aan een hotelketen te verkopen na een bod wat ze eigenlijk niet kunnen weigeren. Vervolgens gaan de geesten op zoek naar lucratieve manieren om het berooide stel snel aan geld te helpen.
«
»
06:30 Stath Lets Flats
Michael and Eagle Lettings belandt na de dood van Julian in een crisis. De medewerkers zijn hun kantoor kwijt en niemand krijgt loon uitbetaald. Ondertussen kan Carole elk moment bevallen.
«
»
07:00 The Coroner
Een vrouw valt dood neer vlak voor de aanvang van een festival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey erover discussiëren, verdwijnt het lijk plotseling uit het mortuarium.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
08:30 Death in Paradise
Als de zanger van een band vermoord wordt, onderzoeken Goodman en zijn team de zaak. De man werd dood gevonden in het zwembad bij het huis van zijn producer, en de verdachten laten de gemoederen hoog oplopen.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken. In de rivier is het lichaam van een vrouw uit het dorp gevonden en niemand schijnt het vreemd te vinden dat het om een zelfmoord zou gaan. Alleen Barnaby blijft sceptisch.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een moeder die tijdens Oak Apple Week dood teruggevonden wordt. Het lijkt op een zelfmoord, maar Barnaby is daar niet zeker van. Wanneer een ander lichaam gevonden wordt, blijkt hij gelijk te hebben.
«
»
11:00 Call the Midwife
May's adoptie door de Turners loopt gevaar wanneer iemand uit haar verleden opdaagt. De baby van Valerie's neef heeft een verschrikkelijke ziekte.
«
»
11:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer de beroemde modernistische architect van Peregrine's huis samen met de vrouw van een ander dood wordt aangetroffen in zijn sauna, vermoeden Peregrine en James dat een van de echtgenoten van de slachtoffers de dader is.
«
»
12:40 Death in Paradise
Een schatzoeker wordt vermoord terwijl hij op zoek is naar de verborgen schat van de legendarische piraat Le Clerc. Richard Poole onderzoekt de zaak, en begint te denken dat de mythen hem ook kunnen helpen bij het oplossen van een andere moord.
«
»
13:35 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
14:15 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de moord op een pandjesbaas in zijn pandjeshuis. Elders wordt inspecteur Brackenreid geconfronteerd met de dood van een oude legervriend, die na een moeilijke periode in de gevangenis belandde.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
20:00 Grantchester
Na een glorieuze ochtend te hebben doorgebracht in het gezelschap van de vrouw op wie hij heimelijk verliefd is, arriveert Sidney net op tijd in de kerk om de begrafenis van een advocaat uit de buurt te leiden. Het lijkt om zelfmoord te gaan.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
De zaak van de Phoenix Strangler krijgt een vervolg als er nog meer lichamen in het suikerriet worden gevonden. Micki bereikt een doorbraak en haar team komt tijdens de jacht op een verdachte in een gevaarlijke situatie.
«
»
22:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
23:00 Scott & Bailey
Een achtienjarige jongen is doodgeschoten. In eerste instantie denkt de politie dat hij het slachtoffer is van bendegeweld, maar hij bleek betrokken te zijn bij seksueel misbruik. Ondertussen voelt Bailey zich onder druk gezet door Sean.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Na een reeks gewelddadige moorden door verdrinking, waarbij de slachtoffers allen hoogopgeleide, ongetrouwde carrièrevrouwen waren, vermoedt Murdoch dat de dader seksistische en racistische motieven heeft.
«
»
00:40 Traces
McKinvens inlichtingen veroorzaken onrust en een woedende Julie berispt Emma dat ze het verleden heeft opgerakeld. Als Emma wordt bedreigd met een mes, is het duidelijk dat iemand iets verbergt.
«
»
01:25 Call the Midwife
May's adoptie door de Turners loopt gevaar wanneer iemand uit haar verleden opdaagt. De baby van Valerie's neef heeft een verschrikkelijke ziekte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers