TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate Atlantis
Het Stargateteam heeft een ruimteschip van de Wraith buitgemaakt. De internationale Stargatecommissie blijft echter onderzoek doen naar Dr Weirs doen van zaken.
«
»
15:05 Stargate Atlantis
Het Stargateteam belandt tijdens een verkenningsmissie op een afgelegen planeet, die geregeerd wordt door de charismatische Lucius Lavin.
«
»
16:00 Walker, Texas Ranger
Twee ooggetuigen die zouden getuigen tijdens het proces tegen een maffiabaas worden dood aangetroffen. Walker moet snel de laatst overgebleven getuige beschermen, die een oude vlam van Alex blijkt te zijn.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
Het team wordt bij de verkenning van een planeet aangevallen door de plaatselijke bevolking. Dokter McKay raakt gewond, maar kan ontsnappen. Kolonel Sheppard, Teyla en Ronon hebben minder geluk.
«
»
17:55 Police Interceptors
Er is een belegering in een buitenwijk nadat een bezitter van een jachtgeweer zich verschanst heeft in een zwaar versterkt huis. Elders pakken onderscheppingsjagers Jim Carrington en Dan Machin een voorhamerroof aan in een supermarkt.
«
»
18:55 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
De familie krijgt een onheilspellende kettingbrief in de bus. Ze lachen het voorval weg en houden zich stoer. Maar stiekem begint ieder voor zich de kettingbrief te kopiëren en te versturen. De enige die niet onder de indruk is, is de Bomma.
«
»
20:30 3:10 to Yuma
Boer Dan Evans zit in geldnood en neemt daarom de klus aan om de beruchte misdadiger Ben Wade op de trein naar de Yuma gevangenis te zetten. Wades bende laat dit niet zomaar gebeuren.
«
»
22:45 Chicago P.D.
Het team komt te midden van de politiehervorming in actie als er een vijfjarig meisje wordt neergeschoten. Atwater is het doelwit van een groep kwaadwillende officieren. Voight vraagt zich af of hij geschikt is voor een nieuwe vorm van politiewerk.
«
»
23:40 Chicago P.D.
De zoon van een invloedrijke voormalige officier raakt betrokken bij een moord. Nadat wijkagenten niet meer reageren op oproepen van Atwaters team, besluit Voight hem te helpen een eind aan deze misstand te maken.
«
»
00:35 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers