TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Stargate Atlantis
Het Stargateteam heeft een ruimteschip van de Wraith buitgemaakt. De internationale Stargatecommissie blijft echter onderzoek doen naar Dr Weirs doen van zaken.
«
»
15:15 Stargate Atlantis
Het Stargateteam belandt tijdens een verkenningsmissie op een afgelegen planeet, die geregeerd wordt door de charismatische Lucius Lavin.
«
»
16:10 Walker, Texas Ranger
Cordell Walker en James Trivette zijn Texas Rangers. Ze hebben elk hun eigen methodes om de misdaad te bestrijden. Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, maar Walker gebruikt liever geweld.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het team wordt bij de verkenning van een planeet aangevallen door de plaatselijke bevolking. Dokter McKay raakt gewond, maar kan ontsnappen. Kolonel Sheppard, Teyla en Ronon hebben minder geluk.
«
»
18:05 Police Interceptors
Er is een belegering in een buitenwijk nadat een bezitter van een jachtgeweer zich verschanst heeft in een zwaar versterkt huis. Elders pakken onderscheppingsjagers Jim Carrington en Dan Machin een voorhamerroof aan in een supermarkt.
«
»
19:00 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
De familie krijgt een onheilspellende kettingbrief in de bus. Ze lachen het voorval weg en houden zich stoer. Maar stiekem begint ieder voor zich de kettingbrief te kopiëren en te versturen. De enige die niet onder de indruk is, is de Bomma.
«
»
20:30 3:10 to Yuma
Boer Dan Evans zit in geldnood en neemt daarom de klus aan om de beruchte misdadiger Ben Wade op de trein naar de Yuma gevangenis te zetten. Wades bende laat dit niet zomaar gebeuren.
«
»
22:45 Chicago P.D.
Het team komt te midden van de politiehervorming in actie als er een vijfjarig meisje wordt neergeschoten. Atwater is het doelwit van een groep kwaadwillende officieren. Voight vraagt zich af of hij geschikt is voor een nieuwe vorm van politiewerk.
«
»
23:35 Chicago P.D.
De zoon van een invloedrijke voormalige officier raakt betrokken bij een moord. Nadat wijkagenten niet meer reageren op oproepen van Atwaters team, besluit Voight hem te helpen een eind aan deze misstand te maken.
«
»
00:25 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers