TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: Sporza Tour
Live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:30 A world of colours
De Amandohashidate of 'brug naar de hemel' is een natuurlijke wal in de Japanse Zee. De prachtige wal is na Mount Fuji de meest gefotografeerde natuurpracht van Japan.
«
»
18:20 Concorde: The Untold Story
Dit is het verhaal van het einde van de Amerikaanse supersonische droom en de daaropvolgende strijd tussen de Russische TU144 en de Europese Concorde. De vraag is of deze droom weer opgewekt kan worden.
«
»
19:05 Wild Oman: Wonder of Arabia
Het sultanaat Oman is het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Er wonen buitengewone en zeldzame wezens, waaronder unieke walvissen, wolven en zeeschildpadden, maar ook kameleons, caracals en gieren.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Therapie
Er komt een koppel in therapie dat elkaar naar eigen zeggen beu is. Een vrouw heeft een borderline persoonlijkheidsstoornis en kampt met een alcoholverslaving. Ze hoopt deze met behulp van therapie onder controle te krijgen.
«
»
20:50 The Kim Dynasty: A Family Affair
Ju Ae is ongeveer tien jaar oud. Ze woont militaire parades bij, heeft al een postzegel met haar beeltenis en is aanwezig bij raketlanceringen. De boodschap is duidelijk: voor de Kim-dynastie is Noord-Korea een familieaangelegenheid.
«
»
21:35 Love It Was Not
Het tragische liefdesverhaal van nazi Franz Wunsch en zijn gevangene Helena Citron.
«
»
23:00 Billy the Kid
Antrim, Kathleen, Billy en Joe verhuizen naar Silver City. Net als Billy hoopt het leven opnieuw te kunnen beginnen raakt hij alles kwijt.
«
»
23:50 Billy the Kid
Billy komt opnieuw in de problemen terecht en verdedigt zich uit alle macht. Hij leert de vriendin van Jesse Evans kennen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers