TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 The Good Doctor
Nadat Shaun en Lea te horen krijgen wat het geslacht van hun baby is, besluit Shaun meer zijn best te doen om een betere partner te zijn. Het team behandelt een marinepiloot die door een fout van haar arts waarschijnlijk niet meer de oude zal worden.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop en De Peppers hebben een nieuw liedje en zullen het spelen op hun volgende optreden. Maar Pol is bang dat hij het nummer nog niet zo goed kent. Pepijn heeft natuurlijk een middeltje om Pol te helpen.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn denkt een meester te zijn in hypnose. Zijn vrienden willen hem steunen in zijn hobby en spelen mee. Ze doen alsof ze onder hypnose zijn, maar Pepijn begint het iets te bont te maken.
«
»
06:15 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommeltje van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
«
»
06:30 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:40 Heidi
Mevrouw Keller heeft een duur beeld gekocht, maar wanneer Theresa even op de winkel moet passen, stoot ze het per ongeluk om. Ze is bang dat haar moeder haar zal straffen en daarom vlucht ze de bergen in. Heidi, Peter en grootvader gaan haar zoeken.
«
»
07:05 Nils Holgersson
Als Nils een aangespoelde schatkaart vindt, gaat hij er met Gorgo op uit om de schat te zoeken.
«
»
07:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven. Dan blijkt dat haar hele omgeving ongezond en vet eet. Karen wordt verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt keer op keer pizza om hem te kunnen ontmoeten.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De commissaris heeft een verrassing voor Floor en Obi: Ze gaan niet enkel met de auto op patrouille.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
De Guardians vinden een wereldboldraak en willen hem deel van de familie maken. Haar start is moeizaam, maar al snel krijgt ze de kans om een grote redding te bewerkstelligen en zich te bewijzen.
«
»
09:00 Super Monsters
Zoë wordt jaloerser op haar broertje Zane wanneer hij dingen begint te leren die zij niet kan.
«
»
09:15 Super Monsters
De Super Monsters regelen een wasstraat, maar de betoverde sponzen laten alle voertuigen krimpen.
«
»
09:25 Bol & Smik
Bol maakt een kwestiemeter. Hij kan er mee ontdekken hoe boos iemand is. Wanneer de uitvinding aangeeft dat er iemand boos is, gaan Bol en Smik er meteen naartoe om het op te lossen.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
De twaalfjarige Yael en haar negenjarige broertje Milo brengen een bezoekje aan 'De Keuken van Sofie'. Thuis spelen de kinderen vaak 'restaurantje'. Hun eigen restaurant heeft zelfs een naam: De Witte Zwaan.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Een drugshond leidt de politie naar drie Taiwanese studenten die een onmenselijke substantie bij zich hebben. Een Chinese passagier wordt op heterdaad betrapt met verontrustende dierlijke delen.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne is het spuugzat om steeds maar naar andermans reisfoto's te moeten kijken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias.
«
»
14:40 Medisch Centrum West
Robert vertelt Reini dat hij de aanklacht tegen het ziekenhuis laat vallen, wanneer zij met hem meegaat op wereldreis. Ingrid wil ondertussen niet langer op vakantie gaan met Herman.
«
»
16:15 Liefde voor muziek
Tourist LeMC is een grote fan van voetbalclub Antwerp FC en dat is ook de andere artiesten niet ontgaan. De nummers van de Antwerpse hiphop- en kleinkunstartiest worden uitgerekend op zijn verjaardag in een ander jasje gestoken.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Een Maleisische man liegt over een zevendaagse vakantie. Een vrouw beweert dat ze maar één dag in Australië is voordat ze terugkeert naar Chili en een vrouw uit Vietnam heeft een grote bedreiging voor de natuur in haar bagage.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne wil samen met de studenten Kerstmis vieren. Iedereen is enthousiast, behalve Jef. De voorbereidingen verlopen gesmeerd, tot Hugo de reisvideo van Tineke verkeerd legt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Expeditie Pairi Daiza
Kevin mag voor één dag als verzorger mee op pad. Zijn liefde voor dieren en fascinatie voor hun gedrag komen goed van pas als hij onder begeleiding van verzorger Marc de kans krijgt de dieren te ontmoeten en te voederen.
«
»
20:40 Familie
Voor CoBrew lijkt een faillissement onafwendbaar. Vanessa zoekt wanhopig naar een oplossing. Lars heeft ondertussen een duidelijke boodschap voor Stefanie.
«
»
21:40 Holland-België
Ook in deze aflevering nemen Niels Destadsbader en Ruben Nicolai het tegen elkaar op. Met team Evi Hanssen en Guga Baúl en het nederlandse team van Xander De Buisonjé en Jeroen Van Koningbrugge.
«
»
23:15 9-1-1
De storm van Santa Ana zorgt voor een reeks noodgevallen die vreemder zijn dan normaal. De 118 rukt uit voor een hond die een afgehakte hand vindt en een jonge vrouw die slaapdronken het bureau binnenrijdt.
«
»
00:15 Familie
Voor CoBrew lijkt een faillissement onafwendbaar. Vanessa zoekt wanhopig naar een oplossing. Lars heeft ondertussen een duidelijke boodschap voor Stefanie.
«
»
01:15 The Good Doctor
Een politiek protest ontaardt in geweld. Dit leidt tot een schietpartij waarbij twee jonge slachtoffers vallen. Het medisch team moet razendsnel handelen om hun levens te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers