TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate Atlantis
Generaal Landry ontvangt onrustwekkend nieuws van de geheime dienst: de Goa'uld zouden geïnfiltreerd zijn in het Stargate-hoofdkwartier op Atlantis.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
McKay en Griffin verliezen alle controle over een pas herstelde shuttle tijdens een testvlucht.
«
»
15:35 Random Breath Test
Een 51-jarige man ontkent in eerste instantie dat hij drugs genomen heeft, maar klapt vervolgens al gauw uit de biecht. Hij vreest vooral de reactie van zijn vrouw als ze dit te weten komt.
«
»
16:10 Walker, Texas Ranger
Wanneer op een booreiland een undercoveragent wordt vermoord, gaat Walker vervolgens zelf undercover om de daders, een groep ecoterroristen, op te sporen.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Bij een handelsmissie naar een afgelegen planeet ontdekt het Stargateteam een primitief dorp waarvan de centrale toren veel gelijkenissen vertoont met die van Atlantis. De plaatselijke bevolking zegt dat de toren het paleis is van hun leider.
«
»
18:00 Police Interceptors
Een achtervolging in Bradford brengt het leven van de bewoners in gevaar, terwijl Matt en Bob op pad worden gestuurd voor een vermoedelijke zelfmoordpoging. Eenmaal op hun plaats vinden ze een oudere vrouw.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Andy Swift patrouilleert op de M1 wanneer een bestuurder het gaspedaal volledig indrukt, wat aanleiding geeft tot een achtervolging met hoge snelheden. Ondertussen wordt Jason Potts naar een pub geroepen.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Eddy van café De Vuile Hoek doet het goed als zanger. En wat een cafézoon kan, kan Franky Backeljau ongetwijfeld beter, zeker met Cois als manager en Frituur Het Half Kieken als sponsor. De bomma levert muziek aan en Lionel schrijft Franky's teksten.
«
»
20:35 Terminator 3: Rise of the Machines
Een cyborg uit de toekomst moet John Connor en zijn voormalige klasgenoot beschermen tegen een geavanceerde robot-huurmoordenaar, gestuurd om hen te doden.
«
»
22:35 Air America
De oorlog in Vietnam is in volle gang in 1969. In buurland Laos zijn er officieel geen Amerikaanse troepen gelegerd. Er opereert wel een burger-luchtvaartmaatschappij. Zij smokkelen stiekem voor de CIA.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Wanneer op een booreiland een undercoveragent wordt vermoord, gaat Walker vervolgens zelf undercover om de daders, een groep ecoterroristen, op te sporen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers