TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een origamivos en een vissersboot. Ondertussen maakt Book Boy een helikopter.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet Marin, een kleine schildpad met wie hij speelt op een glijbaan.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Rintje
Henriette is jarig en omdat bovenaan haar verlanglijstje een robot staat, besluiten Rintje en Tobias als echte robots op haar feestje te komen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Boo kunnen niet met elkaar opschieten, omdat ze allebei vinden dat hun hobby interessanter is dan die van de ander. De moeders van de jongens komen met een oplossing.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu is een film aan het opnemen, maar die wordt steeds onderbroken door zijn familie.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zoekt in de winkel ijverig mee naar een knuffel die kwijt is. Hij vindt iets anders, maar het ruikt wel hetzelfde.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Mama schrobt de hoofden van Gaspard en Simon met shampoo omdat ze luizen hebben. De twee broers komen er al snel achter waar ze het hebben opgelopen, want Super Konijn zit op de zaak.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan een mooie wandeltocht maken in de natuur en Mae-Mae wil dolgraag de Gouden Kiwi vinden! Ze houdt daarbij alleen geen rekening met wat de anderen willen en dat levert lastige situaties op.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Saïd legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Saïd denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie komen terug van een dagje aan zee. Samson heeft een hoop schelpjes verzameld op het strand en is er heel fier op. Hij weet alleen nog niet zo goed wat hij ermee wil doen.
«
»
07:30 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
«
»
07:50 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
08:30 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
09:05 Molang
Alle vrienden werken hard in de velden om voorraden te maken voor de winter. Maar één van hen stopt en begint muziek te maken. De fabel van de krekel en de mier wordt opnieuw bekeken.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De vrienden hebben vrije tijd en kunnen genieten van een luie dag op hun kratereiland. Wanneer juffrouw Emily probeert te breien, ontdekt ze dat haar tas er niet is. Bunburry en Ziggy helpen haar en nemen de trein om de handtas te zoeken.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
09:30 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
09:40 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij Olivia een romantische wandeling en Piya een boomklimtocht heeft beloofd, realiseert Oggy zich dat beide activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. Hij durft zijn blunder niet toe te geven en probeert de twee te combineren.
«
»
10:00 Tok Tok
Serena doet altijd stoer en weigert hulp, zelfs als ze het nodig heeft. Maar na een ramp leert Serena hulp te accepteren zonder zich gekleineerd te voelen.
«
»
10:05 Tok Tok
Alfie houdt van mokken, dus de kuikens laten zien dat zijn houding alles alleen maar erger maakt.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Roger is een kameleon die onvoldoende controle heeft over zijn vermogen om van kleur te veranderen. Als Oscar en Alfred 's avonds bij het kampvuur zitten, maakt de onzichtbare Roger iedereen bang, vooral zichzelf.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Roger vergezelt Oscar en Alfred terwijl ze in Sinoe's voetsporen verder reizen over de savanne.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio, Bettina en Floris raken in de problemen als ze op bezoek gaan bij Albuza het oude vrouwtje. Het lijkt er namelijk op dat ze plannen heeft om de vriendjes op te peuzelen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella probeert haar halfjaarlijkse cijfers voor haar ouders te verbergen, maar er is een oudervergadering waar ze er over te horen krijgen. Tenzij Stella hen ervan kan overtuigen dat de vergadering niet doorgaat.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is werkervaringsdag op school en Stella staat op het punt om te leren dat tandarts zijn hard werken is, veel harder dan gewoon een prinses zijn.
«
»
11:10 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
11:25 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
11:35 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:10 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een boomhut.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
13:40 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
13:50 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella en haar vrienden besluiten een koninklijke voorstelling op te voeren.
«
»
14:20 Tok Tok
Adele gedraagt zich raar als haar nicht op bezoek is. De kuikens willen haar een lesje leren.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Alfred en Roger trekken verder over de savanne, maar ze werken elkaar soms op de zenuwen.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen bereiden Prinsessia voor op de komst van Prins Rufus.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Marceline is in het dorp is met haar circus en haar berenjong meneer Biboe. Als Pinokkio een reddingsactie op touw zet om meneer Biboe te bevrijden, brengt hij iedereen onbedoeld in gevaar.
«
»
14:55 Mega Mindy
Er is een danswedstrijd in het dorp, maar niet iedereen doet even eerlijk mee. In de rode rozen die de vrouwen dragen, zit niespoeder, bedwelmend gas en een elektrocutiedraad.
«
»
15:20 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Het is gedichtendag. Marie wil een liefdesgedicht voor Robert schrijven. Wanneer Trees langskomt en haar kunstig licht over het gedichtje laat schijnen, draait het uit op een ruzie tussen Marie en Trees. Die ontaardt in een heuse rapbattle.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
16:00 Imago
De helden bereiken Kalâa, Awa's geboortedorp. Ze ontdekt dat haar neef Imad het dorp heeft overgenomen en dat een onzichtbaar wezen het dorp al een tijdje terroriseert. In feite is het een imago die op Imad jaagt.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
16:30 Rox
Kleine onafhankelijke tankstations worden sinds kort geterroriseerd door een bende die op Quads rijdt. De kolonel wil dat dit ophoudt en stuurt team ROX op onderzoek uit. Jozefien heeft een aanbidder: Ernest, de postbode.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 12.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het piratenspel vinden Piya en de kakkerlakken op zolder een vreemde kist die Oggy angstvallig bewaakt. Terwijl de kakkerlakken er alles aan doen om de inhoud te ontdekken, gedraagt Oggy zich vreemd, wat de jonge olifant zorgen baart.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas wagen zich in de buurt van de eikenprocessierups, een piepklein rupsje waar veel mensen bang van zijn. Maar wat doet dat nu eigenlijk?
«
»
18:15 Nachtwacht
Charon komt naar Schemermeer om een nieuwe veerman te zoeken.
«
»
18:40 De Hoppers
Meester Frans wil dat de kinderen een nieuwsreportage maken. Mo en Arno willen een groot geheim blootleggen en beslissen undercover op onderzoek te gaan in het kantoor van Dezeure.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Thea raakt geobsedeerd door het idee dat Lena ontmaskerd moet worden als Tijdreiziger. Ondertussen moet ze zich wel voorbereiden op de BLOK-uitdaging en het gala.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers