TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
07:15 BinnensteBuiten
Het oude, kleurrijke dijkhuisje van Karin en Paul staat vol leuke rariteiten. Chef-kok Leon bezoekt Jeroen die een typische Gents drankje brouwt van vlierbloesem. Oud-hovenier Cor van Esch besluit van zijn eigen tuin een wilde natuurtuin te maken.
«
»
07:55 Krabbé zoekt Chagall
Jeroen Krabbé reist in het spoor van Chagall terug naar Vitebsk. Daar wil Chagalll, na zijn grote succes in Berlijn, met Bella trouwen.
«
»
08:40 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u weer meer te onthouden dan u gewend was.
«
»
09:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
09:15 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
09:35 Nieuwsuur
Komende nacht vindt in Atlanta het eerste debat plaats tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Republikeinse uitdager Donald Trump. We blikken vooruit met Amerikaanse kiezers en spreken met correspondent Marieke de Vries.
«
»
10:20 Noord-Zuid-Oost-West
Cabaretier en presentator Patrick Nederkoorn verhuisde een jaar geleden naar Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Arnhem. Hij besluit op ontdekkingstocht te gaan in zijn nieuwe woonomgeving. De Diogenesbunker is een van de grootste van Nederland.
«
»
10:50 Nu te Zien!
Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer verkent het dynamische landschap van de hedendaagse Afrikaanse fotografie in het Wereldmuseum in Rotterdam. Daar is, in samenwerking met Tate Modern, een tentoonstelling samengesteld.
«
»
11:10 BinnensteBuiten
Koen en Fadime wonen zeer efficiënt op 45 vierkante meter. Sharon maakt een aardappelschotel met gerookte zalm. De natuur in de Weerribben gonst in de zomer van het leven. Oldtimerrestaurateur Niels Pasman heeft een passie voor Franse klassiekers.
«
»
11:45 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:15 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van 'Heel Holland Bakt' seizoen 2020-2021, krijgt de kijker ook ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
12:30 De Hofbar
D66 wil in Europees verband van de VVD af omdat ze in Nederland met de PVV in een coalitie stappen.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:15 Noord-Zuid-Oost-West
Natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator chef Pieter Kok gaan op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staan wilde paddenstoelen op het menu. In Roeg!: het bos van de toekomst én het bos dat zo de geschiedenisboeken in kan.
«
»
13:55 3 Op Reis
Chris vervolgt zijn reis door de Azoren. Op het eiland Faial gaat hij een dag het water op met walvissenexpert Norberto Sherpa. Op het buureiland Pico beklimt hij een vulkaan. Hij zet hier ook zijn tentje op voor een magische zonsopkomst.
«
»
14:30 Rail Away
We gaan op stap met twee bijzondere toeristische treinen in een relatief onbekend deel van Frankrijk: de regio's Loire en Haute-Loire in het zuidoostelijke deel van de Auvergne. Ook wel genoemd: 'la belle inconnue', oftewel het mooie onbekende.
«
»
15:00 Close Up
In 2024 viert het iconische Rietveld Schröderhuis in Utrecht zijn honderdjarig bestaan. Gerrit Rietveld ontwierp en bouwde het huis in nauwe samenwerking met zijn heimelijke geliefde en creatief partner Truus Schröder.
«
»
16:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
16:10 Krabbé zoekt Chagall
Na de Russische Revolutie kreeg Chagall in 1917 een hoge positie. Jeroen bezoekt de kunstacademie die Chagall in zijn Russische geboorteplaats Vitebsk oprichtte.
«
»
16:57 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Eden: paradijs op aarde
Borneo heeft het rijkste regenwoud ter wereld. Het biedt onderdak aan 40.000 planten- en dierensoorten. Maar dit 'paradijs' is een illusie: het weelderige woud groeit in feite op een woestijn.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
18:30 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
18:55 Noord-Zuid-Oost-West
In het cultuurmagazine Route C deze keer: BoterBoter.
«
»
19:10 BinnensteBuiten
In Noord-Holland wonen Zoë en Jan op hun varende woonschip. In Nederland wordt er maar weinig suikermais geteeld én gegeten. Ramon weet wel raad met vers geoogste suikermais. Tuinexpert Manon Wijermars legt in Dordrecht een groen schoolplein aan.
«
»
19:55 Rail Away
Het traject begint in het stadje Donaueschingen, aan de rand van het Zwarte Woud, in de deelstaat Baden-Württemberg. De treinreis voert de reizigers door natuurparken, en langs kastelen en kloosters.
«
»
20:30 Oases
In het noorden van Madagaskar leven de Antakarana, een bijzonder volk met een bijzondere geschiedenis. Tegenwoordig zijn er christelijke en islamitische Antakarana. Wat hen bindt, is hun bijzondere band met hun voorouders.
«
»
21:10 Planet Earth III: Making Of
De filmcrew redt een zeeleeuwenpup die in paniek geraakt is omdat het vastzit in een vissersnet.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:15 2Doc
Begenadigd schrijfster Cynthia McLeod (1936) heeft zichzelf nog één laatste levensmissie gesteld: de geschiedenis van de slavernij en Elisabeth Samson (1715-1771) onder de aandacht brengen. Laatstgenoemde is de legendarische multimiljonair.
«
»
23:10 The Sketch Artist
Een veroordeelde seriemoordenaar wil de families van zijn twaalf slachtoffers zijn excuses aanbieden voordat hij sterft. Hij gelooft dat er een dertiende slachtoffer is, maar hij kan zich niet herinneren wie het was.
«
»
23:50 The Sketch Artist
De seriemoordenaar zet zijn pogingen tot gratie voort. Ondertussen onderzoekt de recherche-eenheid de banden tussen de moordenaar en Patrick Falco, een man die zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
00:30 De Nachtzoen
In de kerk werd artiest Manon Companjen één ding al vroeg duidelijk: als vrouw heb je je op een bepaalde manier te gedragen. Scheiden valt niet binnen het ideaal. Hoe ga je om met oude meningen in je hoofd als het echte leven je overvalt?
«
»
00:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
01:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers