TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Leander is vastbesloten: hij wil naar Afrika. Eerst wil hij Eleni nog een afscheidsbrief schrijven. Theo vindt ondertussen dat Lale niet zo romantisch is en dat maakt haar heel onzeker.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Brutal Bridesmaids
Nadat ze zich verloofd heeft met de succesvolle zakenman Michael, vraagt Jessica haar vijf beste vriendinnen om haar bruidsmeisjes te zijn. Er ontstaat echter al gauw spanning binnen de groep.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Leslie is overweldigd wanneer zij en Andy Ben en April bezoeken in Washington, D.C. Ron organiseert een barbecue voor het personeel.
«
»
16:50 Las Vegas
Tijdens een nationale pokerwedstrijd vermoeden Danny en Mike dat iemand valsspeelt en nemen de film van de beveiligingscamera's in beslag ondanks de felle protesten van de producent van de show.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
De vrienden proberen zich een ontmoeting met Gary Blauman te herinneren wanneer hij opeens opduikt op de bruiloft.
«
»
18:10 Schooled
Lainey wordt gevraagd om de nieuwe schoolmusical te regisseren, maar ze vreest dat ze het succes van vorig jaar nooit zal kunnen evenaren. Intussen vreest coach Mellor dat zijn atletiekrecords binnenkort zullen worden gebroken.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie voert een belasting in op grote frisdrankflessen om obesitas in Pawnee te bestrijden. Chris helpt Andy zich voor te bereiden op zijn politie-toelatingsexamen.
«
»
19:10 The Simpsons
Wanneer Denis Leary in een boze bui zijn gsm weggooit, grist Bart deze snel weg en amuseert hij zich met het opbellen van mensen en zich voor te doen als Denis. Wanneer Marge hierachter komt, contacteert ze Denis.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team wordt gecontacteerd door Nia Wells, de plaatsvervangend procureur-generaal en tevens de nieuwe vriendin van Hondo. Zij vraagt het team om hulp bij het beschermen van de juryleden in een belangrijke rechtszaak.
«
»
20:35 The Boss Baby: Family Business
Tim en Boss Baby Ted zijn inmiddels volwassen, en ietwat uit elkaar gegroeid. Een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak kan ze misschien weer samenbrengen. En meteen zorgen voor de inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.
«
»
22:40 Transformers: Dark of the Moon
Een eeuwenoude Transformer ontwaakt en mengt zich in de strijd tussen de Autobots en de Decepticons. Sam Witwicky en zijn vriendin proberen de Autobots te helpen.
«
»
01:20 Las Vegas
De nieuwe eigenaar van het Montecito heeft grootse plannen voor het casino. Danny en Mike houden een verdacht stel in de gaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers