TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
De inspecteurs onderzoeken de moord op een welgestelde man met een dubbelleven. Rachels misstap dreigt haar te achtervolgen wanneer Sean op een avond Rachels onenightstand aan de lijn krijgt.
«
»
03:05 Queens of Mystery
Wanneer er nog een moord plaatsvindt en de hoofdrolspeelster wordt vermist, is het theatergezelschap genoodzaakt de rolbezetting te wijzigen.
«
»
03:55 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
04:20 Silent Witness
Een Amerikaanse diplomaat wordt in een buurt in het centrum van Londen doodgeschoten. Bij het onderzoek moet het team samenwerken met de ambassade en de FBI, waarbij ze moeten opletten dat ze de juridische bevoegdheden niet overschrijden.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Een vaudeville-artiest wordt vermoord. Crabtree en Higgins gaan undercover om het fijne te weten te komen over de andere acteurs, onder wie jongleur W.C. Fields.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
06:50 The Coroner
Als een tiener dood gevonden wordt aan de voet van een toren, denkt de detective die op de zaak gezet is dat het om een tragische zelfmoord gaat. Jane vermoedt echter dat er meer aan de hand is, en ze gaat op onderzoek uit.
«
»
07:35 Father Brown
Het toneelgezelschap van Kembleford krijgt een schok te verwerken wanneer een vriend van de regisseur wordt vergiftigd. Father Brown ontdekt dat er meer drama achter de schermen plaatsvindt dan op het toneel.
«
»
08:20 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een stewardess, maar het lijkt of het een onmogelijke moord is. De vrouw is vergiftigd, maar Goodman en zijn team weten niet hoe dat gebeurd kan zijn.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Midsomer bereikt bijna zijn kookpunt als een priester verkleed als strooien pop levend verbrandt. Na dit incident vliegen meer mensen spontaan in brand, alsof ze door hekserij worden getroffen.
«
»
10:55 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
11:40 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu eindigen in het Silicon Valley van Stratford nadat Spider hun hulp heeft ingeroepen. Ze moeten helpen met het ontmaskeren van een mol, die bezig is in het techbedrijf Forosa.
«
»
12:30 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
13:25 Father Brown
Goodfellow en Mallory zijn buiten werking gesteld, en daarom keert Sullivan terug naar het politiekorps van Kembleford.
«
»
14:10 Father Brown
Er valt verdenking op de kerk wanneer de kerk verbonden wordt aan de dood van een losbandige vrouw.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Met Kerstmis ontmoet Murdoch een man die beweert te weten wanneer misdrijven zullen plaatsvinden omdat hij met een tijdmachine de toekomst heeft bezocht. Murdoch gelooft hem niet en gaat op zoek naar een wetenschappelijke verklaring.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de vrolijke gezichten schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de lovertjes en glimlachen schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een kleine visgemeenschap is geschokt wanneer hun festivalkoningin onder bizarre omstandigheden wordt vermoord.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree onderzoeken een mysterieuze tempel waar misschien een oude schat verborgen ligt. En waar het leven van elke schattenjager in groot gevaar is.
«
»
20:55 Blue Lights
Na een aanslag door paramilitairen is Grace vastbesloten om de McIntyres ten val te brengen. Wanneer Angela merkt dat Gordy haar steeds meer buitensluit, gaat ze wanhopig op zoek naar hulp.
«
»
22:05 Blackshore
Fia voert een race tegen de klok om de immer vermiste dochter van het moordslachtoffer te vinden.
«
»
23:10 Ghost Stories
Aubrey Judd, veteraan radiopresentator van 'The Dead Room', realiseert zich al snel dat bepaalde dingen uit zijn eigen verleden niet zo dood en begraven zijn als hij misschien hoopte.
«
»
23:40 Ghost Stories
Bewerking van een spookverhaal van MR James. Het is 1684. John Martin staat terecht voor moord en verschijnt voor de beruchte 'doodvonnissenrechter' George Jeffreys. De zaak blijkt echter toch niet klip en klaar.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Na een reeks schijnbaar willekeurige moorden installeert Murdoch een filmcamera op een straathoek in het centrum in de hoop de moordenaar vast te leggen.
«
»
01:00 Mad Dogs
Quinn raakt achterop als de jongens ontsnappen. Een reddingspoging heeft echter grotere consequenties dan ze hadden voorzien.
«
»
01:45 Mad Dogs
De jongens, op de vlucht met een zak zwartgeld, weten niet wat ze moeten beginnen, totdat er vreemde krachten in het spel komen in een afgelegen dorp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers