TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een compleet nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Met de Kleurfloepser worden voorwerpen zwart-wit. Wanneer Lolly de rode tas van Kara kleurfloepst, is Kara boos. Ze wil Lolly kleurfloepsen, maar richt per ongeluk op een schilderij dat Hubert voor Leontien haar verjaardag heeft gekocht.
«
»
06:40 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:50 Wickie de Viking
Als de Vikingen door Deense wateren varen, worden ze tegengehouden door een zeepatrouille. Toevallig zit Wickie aan het roer. Omdat hij geen stuurbrevet heeft is de Drakkar in gevaar, tenzij Wickie alsnog een stuurexamen doet.
«
»
07:05 Nils Holgersson
Een aantal ganzen besluit niet langer meer te willen reizen, en trekt in de burcht van een groep bevers, maar die zitten niet op een groep ganzen te wachten.
«
»
07:15 Iedereen K3
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt K3 zangles geven. Klaasje maakt een glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is door een relaxmoment. Ze eindigen met 'Heyah Mama'.
«
»
07:35 VLOGLAB Forever #Stories
Armin kijkt samen met Anneleen terug naar enkele belangrijke momenten. Kim en Chloé besluiten te spijbelen en Simon een bezoekje te brengen op school. Cédric wordt ondertussen geopereerd.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man wordt op zijn oprit doodgeschoten. Eric en Brigitte ontdekken al snel dat zijn vrouw een motief heeft: het koppel bevindt zich midden in een vechtscheiding.
«
»
08:25 K3 Roller Disco
Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk, maar er is nog maar één paar. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden.
«
»
08:45 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders zijn van plan om samen te werken met de Slinkwings wanneer een boze Grumblegard Huttsgalor bedreigt, maar oude vijanden kunnen nieuwe trucjes bedenken.
«
»
09:05 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar de bibliotheek. Eerst zijn ze teleurgesteld dat de volle maan niet te zien is, maar dan ontdekken ze dat lezen ook zonder de maan magisch is.
«
»
09:15 Super Monsters
Mevrouw Snow vraagt de supermonsters om een paar uur voor haar baby Sami te zorgen. Maar dat klinkt makkelijker dan het is, want de chaotische Sami houdt de hele kleuterschool bezig.
«
»
09:25 Jabaloe
De knotsgekke Western-sitcom geregisseerd door Bart Van Leemputten.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Sofie maakt een klassieker: gebakken paling met roomsaus en 'Corne de Gatte'-aardappelen met kervel.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Enkele officieren vermoeden dat een vrouw risicovol eten Australië probeert binnen te brengen. Een Vietnamese studente blijkt een verdachte hoeveelheid mooncakes bij zich te hebben. De regels van een toeristenvisum zijn mogelijk overtreden.
«
»
12:25 Milo
Hilde verstopt valse diamanten op Kosmos, maar Koen ontdekt dit en confronteert haar. Milo worstelt met Jasmiens situatie, terwijl Jesse haar aan Liam herinnert.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique waarschuwt Mathias. De politie voert een arrestatie uit in hun onderzoek naar de pyromaan.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Irene ontdekt dat haar man een affaire heeft met de babysitter Emma. Anderen hebben het vermoeden dat er iets aan de hand is met de gezondheid van Irene. Liza merkt dat Simon drugs gebruikt zodat hij kan ontspannen.
«
»
15:10 The Good Doctor
Lim komt voor een zware opgave te staan als ze een zwangere patiënt met een tumor moet behandelen. Nadat Claire een verkeerde diagnose heeft gesteld, doet ze een schokkende ontdekking over heersende vooroordelen in het ziekenhuis.
«
»
16:10 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief
Na de romantische nacht in de boomhut voelen Dirk en Regine zich goed bij elkaar. Marc wordt elke dag verliefder op Lisette. Intussen timmert ook Maurice aan zijn toekomst met Isabel.
«
»
17:10 B&B zoekt Lief
De B&B-eigenaars staan voor een moeilijke keuze. Met wie willen ze verder een leven uitbouwen? Elk op hun manier denken ze na over de beslissing die hun leven volledig kan veranderen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een nerveuze passagier sleept bagage rond die een vreemde geur afgeeft. Een Franse toerist beweert dat ze niet van plan is om aan het werk te gaan.
«
»
18:20 De kotmadam
Met hulp van Gentil heeft Dieter tickets gewonnen voor de voetbalmatch België-Holland. Odilon heeft via een gevangene ook tickets bemachtigd. Jef vreest dat deze tickets vals zijn en wil ze stiekem omruilen met de kaartjes van Dieter en Gentil.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Milo moet een schokkend geheim bewaren na een tragische gebeurtenis. Ze worstelt met emoties tijdens repetities, maar Liam stelt haar gerust.
«
»
20:35 Familie
Véronique wil Anna uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Leen kan niet tot Jan doordringen.
«
»
21:10 Ze Zeggen Dat
Moppen vertellen over domme Belgen is een nationale sport in Nederland. Dina en Andy ondergaan zelf een IQ-test om te onderzoeken of er een kern van waarheid in die moppen zit.
«
»
22:20 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan zijn wagen. In de Kempen probeert wegenwachter Sven een stilgevallen bestelwagen weer aan de praat te krijgen.
«
»
23:20 War Junkies
Journaliste Joanie vertrok naar oorlogsgebied in 2008 om daar aan het werk te gedaan. Hoewel er zelfs mooie herinneringen zijn aan die tijd zal ze nooit vergeten hoe ze werd ontvoerd door de Taliban.
«
»
00:20 Familie
Véronique wil Anna uitleggen waarom de reünie niet kan doorgaan. Leen kan niet tot Jan doordringen.
«
»
00:55 The Good Doctor
Lim komt voor een zware opgave te staan als ze een zwangere patiënt met een tumor moet behandelen. Nadat Claire een verkeerde diagnose heeft gesteld, doet ze een schokkende ontdekking over heersende vooroordelen in het ziekenhuis.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers