TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Urk!
Mathilde heeft het schaamrood op haar kaken staan, als er beelden van haar liefdesavontuur viral gaan. Tony krijgt een authentieke Urker tuinmetamorfose. Teuns styling klus in Frankrijk staat door toedoen van Albert op losse schroeven.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Ruim tien jaar lang is Marc Waltman programmamanager van het programma 'Ik vertrek' geweest. Dit moet hem hebben geïnspireerd, want nadat hij talloze emigratiedromen in vervulling heeft zien gaan, vertrekt hij zelf.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Urk!
Het is Urkerdag en dat betekent klederdracht, gebakken vis en heel veel drank. Maar het is de vraag of het Tony lukt om het terras op tijd op te bouwen. Ondertussen verlaat Teun eindelijk Urk om zijn Franse droom te verwezenlijken.
«
»
13:45 Blind getrouwd: Australië
Terwijl de gastgezinnen voortduren, vestigen Sara en Tim zich in Sara's appartement in Sydney. Ondertussen neemt Jack Tori mee naar de Gold Coast en is ervan overtuigd dat ze uit Melbourne zal moeten verhuizen.
«
»
15:05 Urk!
Op Urk zet Gerda haar Klaas voor het blok, want vanmiddag gaat ze zijn naam vereeuwigen. Albert en Teun zijn eindelijk aangekomen op het Franse chateau, de sfeer zit er lekker in want Albert staat allesbehalve te popelen om aan de slag te gaan.
«
»
16:05 Helden van Hier: De MUG
Bart en Peter snellen naar een werfongeval in de haven, waar vaak ernstige verwondingen plaatsvinden. De locatie van het Cadix-ziekenhuis brengt pathologieën met zich mee die je in geen enkel ander ziekenhuis tegenkomt.
«
»
17:10 My Kitchen Rules
De twee jeugdvriendinnen Amber en Mel koken naar hartenlust in The Blue Mountains in New South Wales. Ze hopen de top te bereiken met hun gerechten die geïnspireerd zijn op de Libanese keuken.
«
»
18:40 Home and Away
Justin is erin geslaagd om een interview te pakken te krijgen met Felix J van Drive Time. Theo is op zijn tenen getrapt wanneer hij ontdekt dat Kirby het interview zal doen.
«
»
19:10 Blind getrouwd: Australië
De stellen keren terug van de logeerweek voor een feest. Tori en Lauren gaan de confrontatie aan.
«
»
20:30 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten moeten een van de hoogste kranen in België afbreken. Motorcrosser Mike haalt halsbrekende stunts uit en Jacques, Lotte en Dwayne, ontmijners bij Dovo, maken een gevonden obus onschadelijk.
«
»
21:35 Ik Vertrek uit Vlaanderen
De familie Smets ruilt hun leven in Kuringen in voor het zonnige Pinoso in Spanje. Daar zijn ze van plan om een oud herenhuis om te toveren tot een sfeervolle bed and breakfast.
«
»
22:35 Alles Mag Weg
Kevin en Kimbo worden naar Kortrijk gestuurd om een failliete seksbioscoop te inventariseren. In het magazijn van Vavato ligt een stock van meer dan 20.000 horloges van Rodania die Yannic zal proberen te verkopen.
«
»
23:40 Random Breath Test
Wanneer een 62-jarige man van het platteland komt om met zijn vrienden te golfen, biertjes te drinken en weddenschappen af te sluiten, is hij niet van plan om de politie tegen het lijf te lopen voor een willekeurige ademtest.
«
»
00:15 Blind getrouwd: Australië
De stellen keren terug van de logeerweek voor een feest. Tori en Lauren gaan de confrontatie aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers