TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Stargate Atlantis
Het team ontdekt een dorp waarvan de inwoners doodsbang zijn voor een Wraith die zich al jaren schuilhoudt in de bossen. Beckett wil een retrovirus perfectioneren door de Wraith in mensen te veranderen.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
Nauwelijks enkele uren na zijn confrontatie met de gemuteerde Wraith Ellia ontdekt kolonel Sheppard dat zijn wonden volledig zijn genezen.
«
»
15:35 Walker, Texas Ranger
Een geoloog wordt vermoord nadat hij wellicht de verloren schat van Hayes Cooper heeft gevonden.
«
»
16:35 Stargate Atlantis
Aan boord van de Aurora treft het team honderden ingevroren bemanningsleden aan. Hoewel ze wetenschappelijk gezien nog steeds leven, zijn hun lichamen duizenden jaren bevroren geweest in cryo-stasis.
«
»
17:35 Police Interceptors
De straten van Leeds zijn niet langer veilig als een gekke chauffeur alles op zijn pad raakt. Tegelijkertijd mogen Duncan en German de brandweer assisteren tijdens hun nachtdienst.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Een scooter wordt de verkeerde kant op gereden op een tweebaansweg in tegenliggers. Ondanks dat de banden van de scooter zijn gestoken, blijkt het ongelooflijk moeilijk om de berijder te arresteren.
«
»
19:30 Random Breath Test
De 29-jarige Dylan is op weg naar huis na een nachtje gokken in het casino. Waagde hij een gokje teveel? Na een positieve drugtest valt hij in slaap in de politiebus.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Sabrina is ontslagen, al wist de rest van de familie niet eens dat ze werk gevonden had. Blijkbaar was ze niet erg goed als serveerster in het ijssalon van Marie-Jeanne. Maria probeert haar nog een spoedcursus te geven, maar het draait op niets uit.
«
»
20:35 Chicago Fire
Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.
«
»
21:25 Chicago Fire
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de CFD.
«
»
22:20 Bait
Een overval op een supermarkt aan de Australische kust had niet slechter gepland kunnen worden. Net wanneer de dief zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een megatsunami.
«
»
00:10 Walker, Texas Ranger
Een geoloog wordt vermoord nadat hij wellicht de verloren schat van Hayes Cooper heeft gevonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers