TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 DCI Banks
Wanneer het lichaam van een drugsdealer wordt gevonden in het bos van Sian Hudson, voelt DCI Banks zich geroepen dit te onderzoeken en wordt hij meegesleurd in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»
03:25 DCI Banks
In het bos wordt het slachtoffer van een aanval gevonden. Het team onderzoekt of de aanval verband houdt met de dood van een meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
04:15 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch slaat de handen in elkaar met de legendarische advocaat Bat Masterson. Samen openen ze de jacht op Butch Cassidy en de Sundance Kid. Julia bereidt haar huwelijke met William voor.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Een beroemde goochelaar voert de perfecte verdwijntruc uit en lost op in het niets. Heel Londen is in de ban van het mysterie en Eliza wordt door een krant ingehuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown ontdekt dat een moordenaar het nieuwe miniatuurdorp van Kembleford gebruikt om moorden te plannen. Daarnaast moet hij na het vertrek van Mrs McCarthy op zoek naar een nieuwe hulp.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Terwijl Troy een functionaris van Natuurbehoud helpt bij een onderzoek naar de illegale verkoop van vogeleieren, onderzoekt Barnaby de plotselinge verdrinkingsdood van een man die naar het schijnt zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
10:10 Midsomer Murders
De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.
«
»
11:00 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
11:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine duikt in de wereld van een topgeheime wetenschappelijke faciliteit van de overheid. Ze onderzoekt de dood van Cecile Armand, een oude kameraad van Birdie, die doodgevroren in een verongelukte auto wordt gevonden.
«
»
12:35 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
13:25 Harry Wild
Wanneer hoofdinspecteur Ray Tiernan wordt vermoord en zijn vrouw ineengezakt op het lichaam en met het moordwapen in haar hand wordt aangetroffen, besluiten Harry en Fergus de ware dader op te sporen.
«
»
14:20 Harry Wild
Een jonge vrouw vraagt Harry en Fergus om op zoek te gaan naar haar zus die in een oud plattelandsdorpje wordt vermist. Het duo ontdekt al snel dat in het dorp aan duivelsaanbidding wordt gedaan.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Een rustige, religieuze bibliothecaresse wordt vermoord en Murdoch wordt erbij gehaald om het te onderzoeken. Hij is erg verrast als blijkt dat zijn oude liefde, Anna Fulford, ook in de bibliotheek werkt, maar onder een valse naam.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
17:05 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
18:00 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar één nagel gelakt had.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Vlak voor hun huwelijk moeten Murdoch en Ogden nog de verdediging opnemen van een vrouw die beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
Vijftien dode vrouwen worden gevonden in het township Atteridgeville, Zuid-Afrika. Micki en Erika nemen de zaak aan en al snel wordt er een nieuw lichaam ontdekt in een gruwelijke scène.
«
»
22:00 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Scott en Bailey onderzoeken de zaak van de vermiste achtjarige Dylan Nichols, maar ze weten niet dat de dader dicht bij de familie staat. Ondertussen blijken de mannen in hun leven zeer vasthoudend te zijn.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Murdoch wordt uitgedaagd door een moordenaar die op de plaats delict poppen achterlaat met persoonlijke berichten die gericht zijn aan Murdoch.
«
»
00:40 Truelove
Phil en Ken staan op hun kop; Phil moet er alles aan doen om Ken te redden.
«
»
01:25 Call the Midwife
Lucille moet naar St. Cuthbert komen waar ze helpt bij een bevalling in een lift. Crane geeft een vaccin aan nieuwe studenten en Trixie, Zuster Frances en Valerie organiseren een modeshow voor de gemeenschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers