TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De verkenning van een hele kleine wereld met een pretpark en een robot in een bal.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina fopt Bumba met haar trom vanachter een grote toverstok terwijl hij banjo speelt. Ze leren het woord 'banjo'. Bumba duikt onder water tussen de vissen. Babilu krijgt een knuffel.
«
»
06:10 Stoppeltje
Nadat Stoppeltje de lente, zomer en herfst heeft doorstaan, komt hij aan in de winter om een sneeuwpop te maken. De sneeuwpop zit echter in de problemen, want hij is kwetsbaar en iedereen wil met hem spelen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
06:25 Rintje
De klas oefent voor een voorstelling het liedje 'Sjakkie Vuilnisbakkie' dat gaat over een zwerfhondje. Tobias vindt het zo zielig dat hij steeds heel hard moet janken, dwars door het liedje heen.
«
»
06:30 Dinostad
Terwijl de stad zich voorbereidt op een heteluchtballonnenrace, verklaart Ricky dat hij kampioen is.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en zijn vrienden gaan een grot verkennen. Hun doel is om erachter te komen of alle geruchten over een mysterieus wezen dat in de grot leeft echt waar zijn of niet.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontdekt dat je met de oor-apparaatjes van Nelson hele bijzondere geluiden kunt horen.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op het strand bouwen Simon en Gaspard een schip in het zand vlak bij het water. Een golf bedekt het en wanneer het tij terugkeert, is het schip verdwenen. Misschien heeft een slechterik het in zee gekaapt.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen én ze tegelijk tekenen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto is boos op de burgemeester. Hij denkt dat hij het als burgemeester veel beter zou doen.
«
»
07:30 Molang
In de prehistorie is vuur een belangrijk element om te kunnen overleven. Dus wanneer Molang het vuur per ongeluk dooft, zit er maar één ding op: op zoek gaan naar vuur in het hart van de grote vulkaan.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Supermaan is er vanavond en Moriel gaat kamperen met de Zwamukkies. Mush-Mush gaat mee om griezelverhalen te vertellen. Moriel is eigenlijk bang in het donker en besluit toch weer terug te gaan naar Zwamdorp.
«
»
07:50 Lou
Lou is verliefd op Tristan, haar buurman. Maar ze vraagt zich af of het allemaal wel klopt en of Tristan ooit hetzelfde voor haar zal voelen.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan wil Leyla een cadeau geven, maar heeft geen zakgeld. De jongens gaan dan maar zelf bloemen plukken in de wei. Ikram is intussen helemaal beu dat Rayan steeds afgeleid raakt.
«
»
08:15 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
08:30 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Degene die erin slaagt het zwaard Excalibur uit de steen te trekken, zal tot koning worden gekroond. Van alle ridders die deze uitdaging aangaan, is het de kleinste van allemaal die zal slagen: Piu Piu.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn op zoek naar werk. Ze merken echter al snel dat de meeste banen in de Middeleeuwen kracht vereisen. Piu Piu lijkt veel te klein om welke taak dan ook uit te voeren.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Nadat hij per ongeluk een liefdeselixir heeft opgedronken, wordt Gargamel verliefd op Blaadje.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
10:00 Tok Tok
Jack is een schattig, zachtaardig konijn. Nou ja, als hij niet een van zijn angstaanjagende, onverklaarbare ooraanvallen heeft; Jack is best vreemd.
«
»
10:05 Tok Tok
Als de kat ontdekt dat Peper samenspant met Rosie de kleine eend, voelt Zout zich verraden.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar helpt Gaston, een verdrietig schaapje dat uit de kudde is verbannen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Spiky is waarschijnlijk het liefste dier in het bos, maar met al haar puntige, scherpe stekels wil niemand bij haar in de buurt komen en haar liefdevolle vriendelijkheid blijft onopgemerkt.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er wordt een feestje gegeven omdat prinses Betilda op bezoek komt. Er mogen alleen prinsen en prinsessen op het feestje komen, maar Pinokkio en Kasimir besluiten toch naar het feest te gaan.
«
»
10:45 Royals Next Door
Eén nacht in een tent maakt nog geen expert in de wildernis. Stella ontdekt dit snel nadat ze Mia en Freya heeft gevraagd te oefenen met kamperen in de achtertuin van de familie.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella is een echte ster als het gaat om spreken in het openbaar, maar ze vindt een presentatie geven voor de klas heel iets anders. Gelukkig heeft ze goede vrienden om op terug te vallen.
«
»
11:10 Lou
Lou haat turnen en vraagt haar moeder om excuses. Ze stelt een wedstrijd voor: als Lou wint, krijgt ze haar excuses. Als ze verliest, terug naar de gymzaal voor de rest van het jaar.
«
»
11:25 Lou
Er is een nieuwe pizzeria geopend in de buurt. Voor Lou en haar moeder Emma is het vanzelfsprekend om daar niets te bestellen - ze zijn immers goed bevriend met Gino, de eigenaar van de al lang bestaande pizzeria.
«
»
11:35 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
11:45 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
12:50 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Verrukt denkt Oggy dat hij buitenaardse wezens in zijn huis verwelkomt, maar het zijn de kakkerlakken die hem voor de gek houden. Piya realiseert zich dat het geen echte Marsmannetjes zijn en gaat op onderzoek uit om dit te bewijzen aan Oggy.
«
»
13:40 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
13:50 Lou
Eindelijk is het geluk aan hun zijde: voor Valentijnsdag ontvangt Lou een uitnodiging van Tristan en haar moeder Emma ontvangt een uitnodiging van Richard. Tristan wil met Lou naar de bioscoop.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella en Molly moeten een weekend bij hun grootmoeder doorbrengen. Stella is boos, want ze heeft een normaal weekend met de tweeling gepland. Ze beseft dat met een beetje compromis iedereen een leuke 'koninklijke logeerpartij' kan hebben.
«
»
14:20 Tok Tok
Robbert is gemeen en vindt het leuk om zijn broer te pesten, wat leidt tot frequente ruzies tussen de twee. Gordon en de anderen bedenken een spel om elkaar beter te leren begrijpen.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Rosetta heeft een grote droom - haar ouders trots maken door de jaarlijkse Clearing Challenge te winnen. Haar tegenstander is het formidabele, atletische renpaard, Crème de la Crème, dat altijd wint.
«
»
14:30 Prinsessia
De directeur hoort dat de leerlingen haar saai vinden en ze geeft zichzelf een make-over. In hiphopoutfit rapt ze haar lessen en ze plant constant excursies en trainingen. Iedereen raakt uitgeput door de nieuwe Flora. Ze willen de oude Flora terug.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio komt in de problemen als hij expres de haarkleur van Jodelle en Nettel verandert. Pinokkio wil de twee lastige zusjes die hem en Finny hebben uitgelachen, een lesje leren.
«
»
14:55 Mega Mindy
De politie moet op een grote piratenschat passen. Toch wordt de schat gestolen. De commissaris verdenkt Mieke ervan de schat gestolen te hebben, en hij arresteert haar.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine mag eindelijk eens een artikel schrijven voor de krant van haar zwemclub. Ze zal Samson en Marie interviewen. Ze is echter niet blij wanneer het duo alleen maar over de alledaagse dingen praten.
«
»
15:29 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Terwijl Magoo op heksenjacht is, krijgt Wezel een verrassingsbezoek van zijn bittere, wespachtige en ouderwetse moeder. Fizz en mevrouw Wezels eerste ontmoeting is explosief.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo heeft een afspraakje met Marnie. Ze belanden echter in een verlaten fabriek.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze zich een weg banen door de Tinari-woestijn, worden de helden aangevallen door een bende gevaarlijke imagojagers. Ze hebben hun redding alleen te danken aan de tijdige tussenkomst van Bakari en Sofia, twee volwassen Arkan-krijgers.
«
»
16:30 Rox
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 6.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Wanneer Piya wordt gevraagd om een portret van Olivia in rauwe groenten te maken, blijkt DeeDee een uitstekende groentesculpturist te zijn. Oggy vraagt haar om meer sculpturen en dwingt haar om bij haar leugen te blijven.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien stelt Thomas voor aan de veenmol, een zombieachtig insect. Thomas vraagt zich af of dit mysterieuze beest gaat steken, knijpen of bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
De Nachtwacht stuit op de Lamia, een wezen dat snel naar de onderwereld moeten worden gestuurd. Als de eieren van de Lamia uitkomen, dan zullen de inwoners van Schemermeer waarschijnlijk worden opgegeten.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert vindt het jammer dat de andere Hoppers nooit willen luisteren als hij verhalen over hun familiegeschiedenis wil delen. Daarom besluit hij als Wally Wasbeer online herinneringen te delen met de rest van de wereld.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Een beroemde choreograaf, Armando Castillo, bezoekt de school en iedereen gedraagt zich op zijn best behalve Max die hem de loef wil afsteken. De audities voor het optreden aan het eind van het seizoen komen eraan.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers