TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Leander beseft dat het fout zou zijn om de nacht met Jasmin door te brengen. Alexandra en Christoph organiseren een verlovingsfeestje voor Eleni en Julian. Theo verontschuldigt zich bij Lale voor zijn leugen.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Men in Black
Agenten K en J werken voor een speciale eenheid die de buitenaardse wezens op aarde controleert en monitort. Telkens wanneer er paniek dreigt uit te breken, komen zij in actie.
«
»
16:25 Schooled
Barry Goldberg keert terug naar Jenkintown met verrassend nieuws waardoor Lainey en CB in een moeilijke positie worden gezet. Coach Mellor helpt directeur Glascott bij een functioneringsgesprek.
«
»
16:50 Las Vegas
Het Montecito draait beter dan ooit, maar Ed worstelt met zijn gezondheid. Bovendien is hij het slachtoffer van identiteitsroof, maar Danny maakt er zijn missie van om dee zaak op te lossen.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Robin en Ted voeren Barney dronken in de hoop dat hij zijn geheimen onthult. Marshall doet zijn best om ruzie met Lily te vermijden.
«
»
18:15 Schooled
Lainey is blij dat ze terug aan de slag kan, maar Mellor waarschuwt haar dat ze te vriendschappelijk omgaat met haar studenten. Glascott stelt de nieuwe lerares wetenschappen voor.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslies campagne kan in grote problemen komen als ze na een paar glazen een tv-interview opneemt. April probeert Chris in de maling te nemen met Andy's docent vrouwenstudies.
«
»
19:15 The Simpsons
Door de nieuwe snackautomaat van de school verandert Bart in een kind met overgewicht en wordt hij naar een gezondheidscentrum gestuurd om af te vallen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en het team worden ingeschakeld om een erkende Russische journalist te beschermen. Intussen vraagt Street zich af of hij samen met zijn moeder moet gaan leven wanneer zij uit de gevangenis komt.
«
»
20:40 Men in Black II
Terwijl Jay een routinemisdaad onderzoekt, ontdekt hij een duivels plan bedacht door Serleena, een kwaadaardige Kylothian. Wanneer Serleena het hele MIB-hoofdkwartier gijzelt, besluit Jay om agent Kay, zijn vroegere partner terug te halen.
«
»
22:25 Air Force One
De president van Amerika wordt met zijn familie gegijzeld in het presidentiële vliegtuig. Om zichzelf, maar bovenal ook het land te redden zal hij het op moeten nemen tegen een aantal levensgevaarlijke terroristen.
«
»
00:35 Las Vegas
Oplichters proberen geld af te persen van een lokale restauranteigenaar. Ed doet een beroep op een oude vriend, Frank de klusjesman, om er een einde aan te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers