TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:05 Nurdys
Beertje gaat naar de stad Londen. Er is veel verkeer in Londen, er zijn auto's, bussen en taxi's.
«
»
06:10 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:20 Heidi
In het dorp ontmoet Heidi Frederik, die denkt dat juffrouw Rottenmeier een jeugdvriendin van hem was, maar Juffrouw Rottenmeier zegt dat hij zich vergist.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Als Nils een aangespoelde schatkaart vindt, gaat hij er met Gorgo op uit om de schat te zoeken.
«
»
06:55 K3 Kan Het!
Samen met Belle Perez maakt Karen een spaanse versie van Oya Lélé, speciaal voor de spaanse vriendinnetjes van Laura. Kristel en Lynn gaan op stap met postbode Sam en Josje gaat op survivaltocht met Veerle en Iris, twee stoere meiden.
«
»
07:20 VLOGLAB Together #Stories
Sarah gaat langs bij Chlo en merkt dat er toch iets mis is. Tristan heeft een verrassing voor Annelies. Zo krijgt nieuws over haar asielaanvraag. Fien volgt Ellie haar raad op terwijl Clarice actie onderneemt.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Aggro schaamt zich voor de veranderingen die ze doormaakt en komt vast te zitten in een vulkaan.
«
»
09:00 Super Monsters
Lobo probeert te zingen, maar hij huilt bij elke poging door de magische blauwe maan.
«
»
09:10 Super Monsters
Victoria geeft de Super Monsters een ongewoon zaad. Het lijkt bijna onmogelijk om deze te laten groeien. Uiteindelijk moeten de monsters hun magische krachten bundelen om ervoor te zorgen dat het zaadje groeit.
«
»
09:20 Bol & Smik
Smik wil het perfecte cadeau vinden voor Bol om hun 'Bol & Smik-dag' compleet te maken.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Vandaag komt de dertienjarige Bram naar de keuken. Hij wil graag zijn peter verrassen, die het verdient om eens lekker verwend te worden met een Saint-Honorétaart.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Agenten vermoeden dat een Braziliaanse man tegen hen liegt, en de waarheid zou zich in zijn tas kunnen bevinden.
«
»
12:20 Milo
Milo bereidt zich voor op het optreden van No Direction, terwijl Emily's ware identiteit onthuld wordt. Het concert zorgt daarbij voor enkele verrassingen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Emma neemt Zjef in vertrouwen. Elias helpt Stefanie ondertussen over haar angst heen.
«
»
14:10 Wittekerke
Het Griekse feestje in De Schorre is zwaar uit de hand gelopen. Marcel apprecieert het niet dat alle borden gesneuveld zijn en ontslaat de Griekse kok Christos.
«
»
15:20 The Good Doctor
Shaun is klaar voor de volgende stap in zijn relatie met Carly. Een jonge vrouw moet een beslissing nemen over een ingreep die het einde van haar huwelijk zou kunnen betekenen.
«
»
16:25 Superstore
Amy tuigt de winkel op in een superhalloweensfeer om indruk te maken op de nieuwe regiomanager. Cheyenne en Mateo vragen zich af of er mensen bij Cloud 9 werken die tot moord in staat zijn.
«
»
16:45 Aspe
Van In en zijn team doen er alles aan om Sarah te vinden. Hun doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld en iedereen moet bereidt zijn om tot het uiterste te gaan. Er is momenteel echter nog geen spoor van haar of haar ontvoerders te bekennen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Het gaat van kwaad tot erger voor een jongeman wanneer er drugs in zijn tas worden gevonden. Daarnaast zijn de agenten er niet van overtuigd dat er soep zit in de blikjes in een pakket uit Maleisië.
«
»
18:20 Milo
Liam speurt naar het mysterieuze vierde lid van No Direction. Zijn vermoeden richt zich op Milo.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Louise legt zich erbij neer dat ze niet mee kan naar Londen. Véronique wil nog niet opgeven. Ze confronteert Hanne. Jill is ondertussen in de war door de veranderende houding van Véronique.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Er wordt vaak gezegd dat blootstellingstherapie vrij goed werkt voor mensen die met fobieën kampen. In deze aflevering test Andy dit, die heel veel last heeft van claustrofobie.
«
»
21:50 Het conclaaf
Op zondag negen juni trekt het hele land naar de stembus voor de federale en Europese verkiezingen. In de aanloop daarnaartoe doen de zeven grootste partijen er alles aan om de kiezer van hun - vaak sterk uiteenlopende - standpunten te overtuigen.
«
»
23:10 Blind Gesprongen
Fred stapt uit zijn comfortzone als IT'er en kiest voor een avontuur bij de Belgische Voetbalbond.
«
»
00:15 Familie
Louise legt zich erbij neer dat ze niet mee kan naar Londen. Véronique wil nog niet opgeven. Ze confronteert Hanne. Jill is ondertussen in de war door de veranderende houding van Véronique.
«
»
00:55 The Good Doctor
Shaun is klaar voor de volgende stap in zijn relatie met Carly. Een jonge vrouw moet een beslissing nemen over een ingreep die het einde van haar huwelijk zou kunnen betekenen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers