TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 Lies, politics and democracy
In een onderzoek naar de diepgaande en toenemende bedreigingen voor de Amerikaanse democratie, volgt deze documentaire de belangrijkste politieke beslissingen die de afgelopen zeven jaar in de VS zijn genomen.
«
»
18:45 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Denemarken en GeorgiŽ.
«
»
19:10 Nike's Big Bet
De legendarische atletiekcoach Alberto Salazar werd in 2019 veroordeeld tot een fikse schorsing voor het overtreden van de dopingregels. Salazar, Nike en de atleten vertellen wat er werkelijk is gebeurd achter de schermen van het Nike Oregon Project.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Putin and the West
De impact van de oorlog op de wereld wordt steeds duidelijker. Zelensky beschrijft hoe hij lobbyt voor steun en andere geÔnterviewden vertellen hoe zij proberen om een nucleaire oorlog te voorkomen.
«
»
22:20 The mind game
Sajid Khan Nasiri (Afghanistan) is een van de duizenden niet-begeleide minderjarige vluchtelingen die elk jaar in West-Europa aankomen op zoek naar bescherming. Vaak maken ze al jaren een levensbedreigende reis door die ze 'the game' noemen.
«
»
23:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers