TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 DCI Banks
Wanneer een buurman van Banks een geweer vindt in de slaapkamer van zijn dochter, wil Banks dat in stilte oplossen. Helen denkt daar anders over en vindt dat alles volgens de regels moet gebeuren.
«
»
03:00 DCI Banks
Banks begint een wanhopige zoektocht naar Tracy en haar ontvoerder, Jaff Kitson. Wanneer Banks er echt van overtuigd is dat Al Jenkins Jaff's medeplichtige is, zet hij Al onder druk.
«
»
03:45 Silent Witness
Professor Sam Ryan wordt vermist en Niki is vastbesloten om te achterhalen wie het DNA heeft gemanipuleerd en te bewijzen dat Tom onschuldig is.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in naar de verdwijning van de dochter van een scheepsmagnaat en tegelijkertijd onderzoekt hij een moord aan boord van een passagiersschip dat zijn eerste reis maakt.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison overwegen om Button House aan een hotelketen te verkopen na een bod wat ze eigenlijk niet kunnen weigeren. Vervolgens gaan de geesten op zoek naar lucratieve manieren om het berooide stel snel aan geld te helpen.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
07:15 Father Brown
Lady Felicia en mevrouw McCarthy worden gegijzeld wanneer een nachtelijke overval verkeerd gaat.
«
»
08:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
10:45 Call the Midwife
Zuster Julienne zorgt voor een aanstaande moeder met hersenverlamming. Nonnatus House start een nieuwe vroedvrouwenopleiding en ontvangt vier leerling-vroedvrouwen. De "Raise the Roof Campaign" zorgt voor verdeeldheid onder de verpleegkundigen.
«
»
11:40 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Er vindt weer een moord plaats en Peregrine is vastberaden om de dader te pakken. De ontdekking van een affaire brengt nieuwe verdachten in het middelpunt van het onderzoek. Peregrine treedt in de voetsporen van haar tante en wordt privédetective.
«
»
12:25 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
12:55 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
13:50 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een mysterieuze moord zet Phryne Fisher ertoe aan om op onderzoek uit te gaan samen met haar vriendin. Daarnaast wil ze er ook voor zorgen dat de crimineel die vastzit voor de verdwijning van haar zussen nooit meer vrij komt.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
De excentrieke uitvinder Nikola Tesla waarschuwt Murdoch voor zijn onderzoek nadat een lijk is aangetroffen dat van binnenuit is gekookt en Dr. Ogden overweegt een baan in Buffalo.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Hedendaagse `zondaars' worden met oude martelmethoden gestraft. De moorden lijken te worden geïnspireerd door afbeeldingen op een onlangs in de kerkcrypte ontdekt fresco. Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
17:55 Death in Paradise
Detective Richard Poole vindt het moeilijk om te doen of hij het voodoofestival leuk vindt. Hij moet het proberen te begrijpen, want anders wordt het oplossen van de moord op een suikerplantage erg lastig.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Richard Poole is verbouwereerd als er een brand uitbreekt bij het klooster op het eiland en de brand één van de bewoners fataal wordt. Het team moet vele mysteries oplossen om tot het hart van de zaak te komen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plotselinge dood van wielrenner Joe Fenton. Getuigen hebben gezien dat Fentons manager Chippy Blackburn hem een drankje heeft gegeven, wat doet vermoeden dat Chippy wedstrijden probeert te beïnvloeden.
«
»
21:00 Catch Me a Killer
Chris en AJ arresteren de man die brieven naar de pers heeft geschreven. Micki krijgt haar vuurdoop met de autopsie van Joey Adamse, en de zaak begint zijn tol te eisen van AJ.
«
»
22:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
23:00 Scott & Bailey
Janet ziet de link tussen vermoorde vrouwen en de moord op haar vriendin. Rachel woont weer samen met Nick. Wanneer een auto Rachel net mist en crasht, ontdekt Rachel dat het ongeval is gelinkt aan haar ontdekking van een van Nicks diverse affaires.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
00:45 Truelove
Phil en Ken zijn erg geschokt na Toms dood en proberen wanhopig hun misdaad te verbergen. Terwijl ze zich weer aanpassen aan het normale leven, ontdekt de jonge politieagente Ayesha Toms lichaam dat is aangespoeld met zijn boot.
«
»
01:35 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers