TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een abstract moza´ek en een winter wonderland in micro macro stijl ontdekt. Boekjongen tovert om een stofzuiger te maken en te gebruiken.
«
»
06:05 Bumba
Het vogeltje Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten en alle kinderen fluiten mee.
«
»
06:10 Stoppeltje
Wanneer Stoppeltje gaat zwemmen, ontdekt hij een octopus die bang is om onder water te gaan. Hierdoor kan de octopus niet meedoen met haar vrienden die aan het synchroonzwemmen zijn.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias gaan de Olympische Hondenspelen nadoen. De winnaar kan een heerlijke hondenkoekjestrofee winnen. Het laatste onderdeel is hardlopen. Wie dat wint, wint alles.
«
»
06:30 Dinostad
Het blijkt niet zo moeilijk te zijn om de duistere krachten te verslaan die ervoor zorgen dat dino's zoals Tyra en Ricky zich ondeugend gedragen. Ricky bedenkt een slim plan om deze duistere krachten gevangen te nemen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu past op Pinga en haar vriend, en hun spel loopt gewoon uit de hand.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje pakt zichzelf in als cadeau voor Pippa. Eigenlijk is alles een cadeau als je het maar inpakt.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op het strand stuiten Simon en Gaspard op een krab. Ze willen hem aan opa laten zien, maar de krab is gewoon te snel en hij weet te ontsnappen. Nu moet Simon een plan bedenken.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff. Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de beste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard kapot.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Sa´d en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is al die files beu en heeft geen zin meer om te rijden. Samson zou heel graag het busje besturen. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn rijbewijs kan halen. Maar bij het leren van de verkeersborden loopt het al helemaal mis...
«
»
07:30 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is dolgelukkig als zijn vriend Chase terugkeert naar Mushton. Chase lijkt echter veranderd te zijn, hij is nu veel moeilijker in de omgang. Bovendien wil hij iets van Chep, maar Chep heeft geen idee wat.
«
»
07:50 Lou
Iemand heeft stiekem een filmpje op internet gezet van Lou's klasgenoot Michel die ronddanst. Michel wordt al snel het lachertje van de hele school. Om de hype te verminderen, schiet Lou een nieuwe clip en plaatst die online.
«
»
08:00 Kids on the block
De Boefjes kopen diepvriespizza's uit het buurtwinkeltje. Ze bouwen een kraampje naast een Italiaanse pizzeria. De eigenaar wordt boos wanneer hij ziet dat ze al zijn klanten stelen. Hij schakelt de scooterbende in om pizza's aan huis te bezorgen.
«
»
08:15 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
08:30 De Smurfen
Brilsmurf heeft kritiek op de kookkunsten van Chef Kok. Chef wordt boos en loopt weg. Hij komt bij een groep reuzen terecht, voor wie hij moet koken. De reuzen zijn ook niet blij met Chefs kookkunsten en ze besluiten hem maar op te eten.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu doen mee aan circusspelletjes. Twee teams staan tegenover elkaar, en de vrienden zijn verdeeld tussen gele en rode fans. Het lijkt moeilijk om iedereen bij elkaar te brengen om samen plezier te hebben, maar het is niet onmogelijk.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het vissen in hun boot als ze een paar zeemeerminnen tegenkomen. Molang, die helemaal in de ban is van het lied van de zeemeermin, verlaat de boot en brengt zichzelf in gevaar. Piu Piu schiet hem te hulp.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De vrienden hebben vrije tijd en kunnen genieten van een luie dag op hun kratereiland. Wanneer juffrouw Emily probeert te breien, ontdekt ze dat haar tas er niet is. Bunburry en Ziggy helpen haar en nemen de trein om de handtas te zoeken.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
09:30 De Smurfen
Klungelsmurf en Domme Smurf moeten op Babysmurf passen. Ze zien dit als de perfecte gelegenheid om het hele Smurfendorp te laten zien hoe smurftastisch ze eigenlijk zijn. Maar als Bolle Gijs een gevaar vormt voor Baby, moet het duo hem redden.
«
»
09:40 De Smurfen
Lolsmurf geeft Boerensmurfs raceslakken een magisch drankje voor een extra boost waardoor ze supersnel worden. De slakken racen het dorp uit en Lolsmurf moet ze gaan zoeken in het bos.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy doet mee aan een rolschaatswedstrijd, maar moet zijn angst om te vallen overwinnen.
«
»
10:00 Tok Tok
Serena doet altijd stoer en weigert hulp, zelfs als ze het nodig heeft. Maar na een ramp leert Serena hulp te accepteren zonder zich gekleineerd te voelen.
«
»
10:05 Tok Tok
Alfie houdt van mokken, dus de kuikens laten zien dat zijn houding alles alleen maar erger maakt.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar en Leah komen terug in Oscars dorp. Oscar wil Leah graag aan iedereen voorstellen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar heeft plezier in het manoeuvreren met zijn uitvinding: de enorme, mechanische broek.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een keer per jaar wordt er gevist naar de gouden vis. Degene die hem vangt, mag een wens doen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
10:45 Royals Next Door
Mevrouw Oh plant een feestje voor de tandartsen, maar niets gaat volgens plan. Stella heeft een briljant idee, en stemt ermee in om Mr Pepe uit te lenen om de taken van de butler over te nemen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Als Stella klem komt te zitten tussen de ruziŰnde Mia en Freya moet ze al haar diplomatieke expertise inzetten om de ruzie op te lossen. Maar op dat moment vraagt ze zich af of er nog wel een ruzie moet worden opgelost.
«
»
11:10 Lou
Richard kan doen wat hij wil: hij ziet er op elke foto dom uit. Het is nog nooit iemand gelukt om een goede foto van hem te maken. Lou's moeder Emma denkt dat het haar als eerste zal lukken.
«
»
11:25 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
11:35 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
11:45 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
12:50 Helden
De Helden organiseren hun eigen Olympische Spelen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Omdat Oggy uitgeput is van het huishoudelijke werk, biedt Piya hem een middag in het kuuroord aan. Oggy is opgetogen, maar het gekke enthousiasme van de kleine olifant en de slinkse grappen van de kakkerlakken zijn allesbehalve ontspannend.
«
»
13:40 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
13:50 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella's uitwisselingsstudent logeert bij haar en ze hebben absoluut niets gemeen. Het wordt de ergste week ooit, tenzij Stella een manier kan vinden om met elkaar om te gaan.
«
»
14:20 Tok Tok
Adele gedraagt zich raar als haar nicht op bezoek is. De kuikens willen haar een lesje leren.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
El Vis, Don Corleone en Emile beramen hun wraak op Oscar en alle pingu´ns in het dorp.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora heeft besloten dat er een schoolraad zal komen die elke maand een idee mogen inbrengen. Violet en Roos stellen zich kandidaat als vertegenwoordiger en moeten strijden voor de stem van de andere prinsessen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris wil een gouden fiets cadeau doen aan een sportheld die met pensioen gaat, maar twee criminelen willen de fiets stelen. Ze bedenken een list om dit te kunnen doen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine heeft auditie gedaan voor een musical, maar het is helemaal misgelopen. Nu zal ze niet kunnen optreden en applaus ontvangen. Florentine is er het hart van in. Samson en Marie zorgen ervoor dat ze haar applaus toch krijgt.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit herinnert zich dat ze heerlijk balanceerde op een liaan toen ze nog een Zwammetje was. Maar eigenlijk heeft ze nooit echt geleerd hoe, dus ze blijft eraf vallen en begint echt gefrustreerd te raken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz is het zat dat Mr. Magoo al zijn briljante plannen dwarsboomt. Hij is van plan de buurman en zijn hond in de val te lokken en voor eens en altijd van ze af te komen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo en Mr. Cat relaxen op het dak van een wolkenkrabber en wanen zich op een strandvakantie. Fizz neemt de antizwaartekrachtstraal van zijn geest en wil er indruk mee maken op de inwoners.
«
»
16:00 Imago
De helden gaan op zoek naar de legendarische Anzar De Magnifieke. Maar als ze bij zijn onderwaterpaleis aankomen, ontdekken ze dat hij is behekst door Agoji.
«
»
16:30 Rox
Er is een aanval geweest op de ultrageheime militaire basis Alpha, waar atoomwapens worden ontmanteld. Een groep terroristen wil de atoombom in handen krijgen. Team ROX moet ervoor zorgen dat de atoombom niet in verkeerde handen valt.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Als de kakkerlakken ontdekken dat Oggy bang is voor clowns, gebruiken ze allerlei circustrucs om de arme kat te kwellen. Oggy kan nauwelijks slapen en doet er alles aan om te voorkomen dat Piya zijn zwakte ontdekt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Een VIP-ontmoeting voor Sien en Nidal: ze maken kennis met het vliegend hert, een reusachtige en heel zeldzame kever.
«
»
18:15 Nachtwacht
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
«
»
18:40 De Hoppers
Jackie en Geert kijken hun favoriete Science Fiction-reeks uit de jaren tachtig. Ze gaan er te hard in op, en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary brengt de beste en gekste dansrages die overal op het internet te vinden zijn.
«
»
19:30 Zotte dieren
Sommige beestjes zijn dol op hun buikje laten kietelen. Alice de chinchilla doet gezellig mee.
«
»
19:40 Jenny
Jenny profiteert van het feit dat het huis vrij is om een avondje uit met vrienden te organiseren. Het is de kans om Axel aan Flo voor te stellen en erachter te komen wat zij van hem vindt. Een reeks onaangename verrassingen dreigt alles te bederven.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twee finalisten strijden om de trofee van Homo Universalis Ketnet en nemen het tegen elkaar op in een hyperrace.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers