TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in Derbyshire en de politie investeert aanzienlijke middelen om het probleem aan te pakken. Een aantal dieven in de stad weten de politie goed voor de gek te houden.
«
»
15:10 All New Traffic Cops
Het komt vaak voor dat bestuurders zonder rijbewijs dodelijke ongelukken veroorzaken, wanneer ze de politie - vaak koste wat kost - willen ontlopen. In deze aflevering zetten de agenten hun leven op het spel om burgers te beschermen.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Een inspecteur komt een groep veedieven op het spoor, maar wordt vervolgens vermoord wanneer hij hen probeert te arresteren. Walker en Trivette onderzoeken de zaak.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
Wanneer het Stargateteam een planeet verkent met buitengewoon hoge energiewaarden, doet dokter McKay een opmerkelijke ontdekking.
«
»
17:50 Police Interceptors
Achtervolgd door een helikopter en een team van gewapende voertuigen, maken twee mannen gewapend met machetes en een afgezaagd geweer een dramatische ontsnapping op een motor. Het gebied wordt afgesloten.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
De voorbije tien jaar is het aantal beschikbare werkkrachten bij de politie sterk afgenomen, waardoor agenten nu vaak alleen moeten patrouilleren. Het maakt een al moeilijke taak nog moeilijker.
«
»
19:40 Most Daring
Een sensatiezoeker valt van zijn sneeuwscooter in British Columbia, Canada. Een man verliest de controle over zijn superbike. Twee leeuwen vallen hun verzorger aan.
«
»
20:35 Chicago Fire
Tijdens een interventie raakt Mouch betrokken bij een incident, waarna hij zijn capaciteiten in twijfel trekt. Kidd zoekt steun bij Severide, terwijl Casey en Brett hun toekomst bespreken.
«
»
21:25 Chicago Fire
Een opdracht van het hoofdkantoor heeft verrassende gevolgen voor Boden. Gallo moet onverwacht in actie komen wanneer het team wordt opgeroepen naar een explosie op een bouwwerf. Mouch wakkert een oude vete opnieuw aan.
«
»
22:20 Last Action Hero
Een gouden kaartje van Houdini lanceert een jongen de wereld van een Hollywood-superster in. Hij moet het vervolgens samen met zijn favoriete superheld opnemen tegen een scala aan slechteriken.
«
»
00:40 Walker, Texas Ranger
Een inspecteur komt een groep veedieven op het spoor, maar wordt vervolgens vermoord wanneer hij hen probeert te arresteren. Walker en Trivette onderzoeken de zaak.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers