TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Kidnapped to the Island
Blake droomt ervan om zangeres te worden. Ze plaatst een demo van zichzelf op het internet, wat de aandacht trekt van een impresario. Deze brengt Blake in contact met een bekende popzanger. Een paar dagen later is ze spoorloos verdwenen.
«
»
09:40 Killer at the Crime Scene
Nadat een kwetsbare man dood in zijn slaapkamer wordt aangetroffen, verklaren de autoriteiten het een plaats delict. Ze beginnen een grondig onderzoek maar komen al snel in de problemen.
«
»
10:25 Criminal Confessions
Wanneer een reeks ouderen op brute wijze wordt vermoord in hun huizen langs de rivier de Mississippi, wordt een Task Force gevormd om de seriemoordenaar op te sporen voordat deze opnieuw toeslaat.
«
»
11:10 Cold Case
Wanneer het woord verkrachter wordt gevonden op de grafsteen van een populaire mannelijke student, ontdekt het team het feit dat het universiteitspersoneel en de politie vrouwelijke studenten negeerden die hem voor zijn dood hadden beschuldigd.
«
»
11:55 World's Most Evil Killers
Na gearresteerd te zijn voor een ander misdrijf, wordt Anthony Allen Shore in verband gebracht met vier verschillende moorden die hem uiteindelijk de bijnaam 'Tourniquet Killer' opleveren.
«
»
12:45 Mystery 101: Playing Dead
Professor Amy Winslow werkt aan een toneelstuk. De hoofdrolspeelster komt in levensgevaar, en overlijdt kort daarna aan een hartaanval. Amy vermoedt dat er opzet in het spel is. Ze ontdekt met rechercheur Travis Burke een link met een serie inbraken.
«
»
14:10 Killer at the Crime Scene
Nadat een kwetsbare man dood in zijn slaapkamer wordt aangetroffen, verklaren de autoriteiten het een plaats delict. Ze beginnen een grondig onderzoek maar komen al snel in de problemen.
«
»
15:00 Snapped
Rechercheurs proberen de waarheid te achterhalen achter een plaatselijk kerkschandaal. Ze wijzen een hoogst onwaarschijnlijke verdachte aan nadat een jonge lerares uit Texas dood is aangetroffen op vrijdag de dertiende.
«
»
15:50 Cold Case Files
Na de laatste schooldag in 1984 wordt de 15-jarige Reesa Trexler vermoord teruggevonden in het huis van haar grootouders. Decennialang voedt een vastgelopen onderzoek de geruchtenmolen, die een beschuldigende vinger naar Reesa's 13-jarige zus wijst.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Na gearresteerd te zijn voor een ander misdrijf, wordt Anthony Allen Shore in verband gebracht met vier verschillende moorden die hem uiteindelijk de bijnaam 'Tourniquet Killer' opleveren.
«
»
17:25 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
Een automobilist ontdekt een koffer die een vreemde geur verspreidt en belt de politie. Maar het lijk blijkt moeilijk te identificeren totdat de autoriteiten een doorbraak weten te forceren.
«
»
19:45 Snapped
Wanneer een vrouw in North Carolina doodgestoken wordt aangetroffen in haar eigen huis, brengen onderzoekers een verontrustende geschiedenis aan het licht. Ze werd slachtoffer van een moordenaar die verblind was door jaloezie.
«
»
20:30 Cold Case Files
In augustus 1972 wordt het lichaam van Jody Loomis gevonden in het bos. Het DNA van de moordenaar wordt pas 34 jaar later teruggevonden op Jody's oude kleding, maar er is pas in 2018 een match, als genetische genealogie een verdachte aanwijst.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Charles Albright is veroordeeld voor moord en wordt nog steeds verdacht van twee andere gruwelijke daden. Hij is bekend om zijn huiveringwekkende modus operandi, waarbij hij de ogen van zijn slachtoffers bewaart als macabere trofeeŽn.
«
»
22:05 Cold Case
Rush en Valens ontrafelen het mysterie van de afkomst van een meisje en de dood van de man die verondersteld wordt haar vader te zijn. De rechercheurs zijn ambivalent over een nieuw lid van de ploeg, Josie Sutton.
«
»
22:50 CSI: Miami
Het team onderzoekt een dubbele moord, maar dat wordt bemoeilijkt door een gebrek aan bewijs. Dat is namelijk weggespoeld toen een brandkraan explodeerde. Om de moordenaar te vinden moet het team de avond zien te reconstrueren.
«
»
23:40 FBI
Terwijl het team op zoek gaat naar een meisje dat tijdens een vakantie is ontvoerd, ontdekken ze dat de ontvoering mogelijk te maken heeft met een skelet in de kast van haar familie. Maggie twijfelt aan haar relatie met Nestor.
«
»
00:25 Castle
Er wordt een lichaam gevonden tijdens een theatervoorstelling. Castle en Beckett nemen een rol aan in de wereld van het drama, hierna zullen ze wel een toontje lager zingen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers